{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.175 visninger | Oprettet:

STÆVNE FOR ALLE {{forumTopicSubject}}

Stævner, distance og fællestræning.

Eftersom DRF har pænt strikse regler om hvem der må deltage i deres stævner eller ej, har vi valgt at lave “stævner”, distance ridt og fællestræningsdage (bare sjov og hygge, hvis folk gider det). ALLE kan deltage, bid, bidløs, bomløs you name it.

DRESSUR:
Programmerne bliver DRF’s godkendte dressurprogrammer.
Heste med stævneproblemer (anspændte heste der kræver træning) er også velkomne, og vil blive taget i gode hænder hos os. Intet pres, og trækker kan benyttes til at få hesten rundt på banen. I dressur, kan der stå heste i / eller udenfor banen, for at berolige nervøse heste. ALLE har sikkerhedsmærket hjelm på. Vi har en dressur dommer smiley

AGILITY (fra jorden og ryg):
Forskellige baner, hvor equipagen bedømmes på tid og sammenholdet på banen.
“Nervøse” heste er velkomne til at få en mere erfaren hest med på banen samt en ekstra trækker. Banerne er noget vi selv stiller op (ting der skal på banen har vi) og der bliver forskellige point systemer.


SPRINGNING:
Stævnerne bliver bedømt på tid, og fejl (nedrivninger og fejlreddet ridt). Vi har forskellige klasser (20 cm, 40 cm , 60 + cm)
Refuserer hesten diskvalifiseres man IKKE - kun hvis unødig brug af redskaber kommer til brug (pisk, spark, tøjlerivning).
Alle hjælpemidler (og ingen hjælpemidler) må man ride med, såfremt de ikke misbruges (og evt er lagt på korrekt). og vi kræver at alle under 18 benytter sikkerhedsvest (som kan lånes på stedet) og ALLE har sikkerhedsmærket hjelm på.
Vi har en erfaren springdommer smiley

DISTANCE/SKOVTUR:
Hyggelig ture på vej, fyldt med trafik, med trafik sikre heste. Din hest behøver IKKE være trafik sikker, hvis du ønsker at gøre den mere sikker, men vi kan af sikkerhedsmæssige grunde ikke tage for mange usikre heste med, og kan derfor frit vælge imellem heste/ponyer der vil med. Igen sikkerhedsmærket hjelm. Det bliver sådan at på lange ture kan man overnatte på høhotel ( vi skal nok organisere pladser) eller man har muligheden for at tage hjem selv.

Alle stævner bliver små kom-sammenener og mad og drikke tages med af de personer der kommer (noget vi aftaler indbyrdes). Hestene skal først og fremmest have en god og rolig oplevelse med stævnet og der vil være størst hensyn til dette.

REGLER/ OG BESKRIVELSE AF STÆVNER:
1. Vi har valgt at sætte en aldersgrænse for deltagere : 13 + .
2.Det påkrævet at man SKAL vise hensyn til andre, deres heste, og det udstyr de rider med, og møde op med god stemning, uden at starte uudholdelige diskutioner om diverse holdninger til udstyr.
Intet reglementeret udstyr er påkrævet. Du kommer i hvad der passer hesten. Dog må din egen påklædning helst gerne være stævnetøj.
Stævnerne er først og fremmest for hestens skyld, og vores samvær - medmindre andet aftales. Så ting som fx trækkere kan benyttes i alle klasser. Endvidere kan man få en hest ind på banen, hvis hesten er ukomfortabel eller lige udenfor banen.
I springning er det i orden at stige af hesten, og trække over forhindring hvorefter man stiger op og rider videre, dette bliver du ikke disket for, men da det kører på tid, koster det meget tid.
Præmierne er rosetter til de pladserede og diverse sponsorede gaver

SPECIELT:
Vi vil også meget gerne holde lidt teknisk intro til hestens anatomi imens vi varmer op med pilatesbolds-fodbold (og andre sjove ting vi finder på) med hestene inden vi ridder ud, hvis vel og mærke rytterne har interesse for dette, og antallet er over 4 heste.. (Nervøse heste bliver introduceret til tingene og kan trænes på stedet med medbragte godbidder (både gulerødder, æbler, foder, og tørgodbidder) af os)
Mere info følger til ved hvert stævne. Der bliver sagt til i god tid så vi kan finde lejlighedstransporter og følges ad så transport bliver billigere :).


Stævner af denne art, arrangeres af vores gruppe BHID (Bidløse Heste I Danmark). vi har ændret navnet smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  STÆVNE FOR ALLE
Kommentér på:
STÆVNE FOR ALLE

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce