{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
857 visninger | Oprettet:

Billede ideer {{forumTopicSubject}}

Min veninde og jeg snakkede om vi ville have forskellige billeder når hun kommer i starten af ugen smiley Vi har rigtig mange halve ideer, men det er jo ikke særlig konstruktivt, så jeg håber at i vil være behjælpelige med den anden halvdel af ideen..

Vores ene idé går lidt på et "svanesøen" tema.. Vi har en sø, evt. en (ro) båd og ellers masser af "huler" under træer ved sø-kanten.. Men vi er lidt på bar bund mht. hvordan vi skal få temaet frem i billedet og hvilket tøj vi skal tage på..

Dertil snakkede vi "cowgirl-tema" Vi har hesten inkl. western outfit til den, en cowboyhat, jeans og så snakkede vi om en skjorte.. Men HVOR kan sådanne billeder tages? Og hvad kan være alternativet hvis vi ikke kan finde nogen støvler?

Vi har mange flere ideer, men jeg starter lige med at servere disse 2 for jer smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Billede ideer
  • #1   16. okt 2010 Mht til cowgirl tema så tag et kig her:

    http://www.rolfflor.com/cowgirl01.jpg

    Hvis du scroller ned på denne side:

    http://blog.rolfflor.com/

    Så kan du se en lille "video" der kører med billederne fra dagen, som de andre billeder blev taget.

    Jeg har stået model for den fotograf, og kender derfor til billederne smiley


  • #2   17. okt 2010 Uha, det er svært at rådgive når jeg ikke har set stedet. Mine idéer plejer at opstå når jeg ser stedet bl.a. Men mht. 'svanesøen' syntes jeg at måske kunne bruge 'elverlokket'. Her kan I bl.a bruge konfirmationstøj. Farvevalg ville jeg nok bruge hvid, bøgegrøn, midnatsblå og måske en lys lilla, og gerne kjoler, eller noget 'elver' agtigt tøj. På den måde kan I få lidt af eventyrstemningen frem. smiley Af poseringer, kan I evt. tjekke denne side: http://www.herrickphoto.co.uk/poses.html

    Hmm mht. cowgirl tema'et, syntes jeg at Liberamusø eks. var fine - kornmark (hvilket nok er lidt svært at finde nu) el. brakmark, westernheste, skjorter/jeans og ellers klassisk western-outfit og mht. støvler, tja hvis du har et par jordpusstøvler, eller måske ligefrem nogle flotte støvler med lave skafter, så brug dem smiley

    Ellers kan jeg kun foreslå dig at søge på nettet smiley
    Held og lykke med det


Kommentér på:
Billede ideer

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce