{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
426 visninger | Oprettet:

det der står bag på bogen passer ik?! {{forumTopicSubject}}

Jeg er i gang med en bog der hedder "Alt at vinde" af Babara Taylor Bradford. Og den er bare total kedelig... her er det der står bag på bogen:

Mallory keswick kan ikke forstille sig, at livet kan blive bedre. Hendes ægteskab er fyldt med kærlighed og gensidig respekt, og hendes tvillingesønner fylder dagene med glæde og liv. Endelig har Mallory den kærlige familie, hun ikke kendte til som barn.
Men lykken splindtre på dagen, hvor hendes mand bliver brutalt myrdet. Hendes hjerte og liv er knust, og fremtiden virker uoverkommelig. Med sin svigermors hjælp indser hun, at hendes liv ikke er forbi, og at hun kan finde styrke nok til at skabe en ny tilværelse for sine børn. Men det vil være et liv uden en mand at elske, for Mallory tør ikke drømme om at finde kærligheden igen...

Den lyder jo vildt god med det passer bare SLET IK. 1) der sker slet ik noget før du er halvejs i den og der er 316 sider. 2) hun har ikke 2 tvillingesønner hun har en tvillinger ja, men det er en pige og en dreng (Lissa og Jamie) 3) ikke kun manden med også begge hendes børn bliver dræbt! WTF? det er jo slet ik det der står bag på bogen... og tror ik der sker mere nu i den...!


Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
det der står bag på bogen passer ik?!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce