{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
7.238 visninger | Oprettet:

Min hund vil ikke blive renlig :-P {{forumTopicSubject}}

Jeg har to franske bulldogs på 2½ år, to tæver.
Den ene vil simpelthen ikke blive renlig!
Når vi er hjemme ligger de inde ideres kurv i stuen og sover. Når vi er på arbejde er de i stalden i en boks med masser af rent halm, og der bliver hyppigt gjort rent og strøet med staldosan.
Om natten ligger de i hvert deres hundebur, med rene tæpper i. Men den ene, hun skider næsten hver nat i buret. Jeg er SÅ træt af at vaske tæpper, og ofte også hunden fordi hun har ligget i sit eget lort. Da de var mindre sov de bare i bryggerset i en kurv, men så gik hun ud af kurven og sked på gulvet, så tænkte vi at det måske ville hjælpe med et bur i stedet. de bliver luftet om aftenen , fodret om morgenen. ( nu prøver vi så at fordre om eftermiddagen for at se om det hjælper) Hvad kan vi ellers gøre, gider snart ikke mere smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund vil ikke blive renlig :-P
  • #1   2. dec 2010 kunne du ikke i en periode prøve og stå op engang om natten og lukke hende ud en tur?

    det er hverken rart for dig eller hunden at den ikke er renlig og må ligge i sit eget lort, men det kræver en ekstra indsats og få den vænnet af med "bare" og gøre det i buret, så enten får den ikke gjort sig færdig når den er ude om aftenen, eller kan den bare ikke klare en hel nat uden og skulle ud.

    det kan godt være det hjælper og ændre fodertiden, måske dele den op i flere små portioner, men her har vi altid fodret om morgenen, så har de kunne holde sig om natten.

    hvad gør hun i boksen i løbet af dagen, skider hun også bare der som det passer hende?

    og husk endelig og ros hende for og gøre det ude om aftenen.


  • #2   2. dec 2010 Vores den ene ( har 4 hunde ) hund på 4½ år, har også svært ved at holde sig om natten mht afføring.

    Men hvis vi lufter ham rigtig godt af om aftenen, hvvor vi holder øje med, at han sk*der, er det sjældent et problem mere, men det hænder da en gang imellem, at vi er nødt til at lukke ham ud om natten.

    En anden ting er, at han for sen aftensmad ( fodres 2 x dgl ) , ca ved 9-tiden, så han luftes sidste gang ved 10-11-tiden.

    Det hjælper her smiley

    Held og lykke med at finde en løsning..


  • #3   2. dec 2010 måske du kunne prøve at lave en udregning på hvor lang tid der ¨går fra den får foder til den skal ud, og så fodre efter det? og lade være med at lade den have vand om natten?

    det er vi nødt til her i huset, da vores hund har samme problem.


  • #4   2. dec 2010 smid hende i en udstillingsbur om nattn og når i ikke er hjemme, de vil jo ikke besøge i deres egen seng

  • #5   2. dec 2010 Ishesten: læs ts's indlæg smiley Hunden LIGGER i bur om natten smiley

    Tror det er et spørgsmål om timing mht til fodring og luftning, og det er at finde de rigtige tidspunkter, og sørge for, at hunden besørger inden man går i seng....

    Tror ikke det er et adfærdsmæssigt spørgsmål/problem.


  • #6   2. dec 2010 nu skal man ikke male fanden på væggen lige med det samme, og jeg klantre ikke nogen her, men det kan faktisk godt være et adfærdsproblem den har med og gøre det for og få opmærksomheden mere fra ejer på den måde at negativ kontakt er bedre end ingen kontakt for nogle, så laver de ting de ved vil få ejer til og bruge tid på dem.

    netop at den sk*der i sit bur gør jo den får ejers opmærksomhed ved den så skal vaskes osv = kvalitetstid.

    jeg ved godt man ikke rigtig kan inorere det at den laver i buret osv, men det vile måske være værd og prøve og lave nogle aktiviteter med den så den er godt træt om aftenen og havde været sammen med dig på en positiv måde inden den skal sove om natten?

    det er svært og sige hvad der er galt når man ikke kender hunden eller dens præcise hverdag, og du må bare prøve ændre én ting af gangen for og se hvad det så var der gav pote.

    håber du får styr på problemet, det er virkelig øv og stå op til sådan en rengøring hver dag.


  • #7   2. dec 2010 Mange tak for alle jeres svar. Prøver at finde en løsning, og ja, jun skider også i boksen smiley

  • #8   2. dec 2010 luft den min. 5 gange om dagen og gå ikke ind/hjem før den har besøgt ude og ros den meget for det (hver gang)

  • #9   2. dec 2010 den tisser inde fordi det er der den er tryk.

  • #10   3. dec 2010 jeg har også og bøvlet meget med disse problemer, dog mest tisseriet. Men har konkluderet at vi skal køre på rutine og ordentligt foder. Min sover i bur om natten, da den ellers vil stå op om natten, og tissei et af de andre rul, og gå i seng igen. Pga af min abejde i dyrehandel, har jeg ekspermenteret med forskelligt foder. og for os er Hills det absolut bedste foder. Og med hills foder skider den 1- max 3 gange dagligt, hvor på med Eukanuba, som vi prøver nu, synes jeg vi er oppe på 3-5 gange, og så kniber det nogen gange, med at komme af med det hele udenfor...

    Jeg vil råde dig til, at foder med et kvalitets foder ( ved ikke hvad du foder med, og fordi hills passer godt til os, er det ikke nødvendigvis det der passer bedst til jer) Og så som flere siger, foder morgen og tidlig eftermiddag. og ingen mad i løbet aften. Det er i hvert fald et forsøg værd.

    Og jo, når en hund skider i sin hule (bur) er det meget sandsynlig et tegn på et adførdsproblem. Det er ikke normalt, at de besørger i hulen (buret) da det er deres tilflugtsted, der hvor de er trykke, og skal have det rart. Det er ikke sikkert det er et stort problem, men normalt er det i hvert fald ikke.



  • #11   3. dec 2010 Vi fodrer med Brogårdens Snippets tror jeg det hedder.
    Har prøvet m Royal canin, men det var det samme.
    Nogle gange (nu bliver det rigtig klamt...beklager) kan hun finde på at æde lorten, så bliver hun syg og brækker det op igen.
    Hun er den dejligste mest kærlige hund og jeg er rigtig glad for hende, vi fodrer kun om morgenen, men det har hellerikke hjulpet smiley

    Hun er fransk bulldog, født ved kejsersnit. Moderen døde ved operationen. Har tænkt meget over at DET måske kunne være årsagen...at hun aldrig har lært at være rigtig HUND.
    Hun blev godtnok lagt til ved en anden tæve, så ved ikke om det kan have nogen betydning.


  • #12   3. dec 2010 Mai, Jeg kender ike brogårdens hundefoder, men da vi forhandler deres hestefoder vil jeg gerne undersøge nærmere hvad det er for et foder. Men lige umiddelbart. Min egen hund får tynd mave af royal canin. (godt til nogen hunde, mindre godt til andre) D vil måske kunne prøve 10 foskillige premium og veterinær godkendte foder, før du finder et der passer rigtig godt til din hund.

    Men udfra din sidste besked, vil jeg ikke sige det er et foderproblem. At en hund skider i sit bur, er en god start på et adfærdsproblem, men at den ovenikøbet kan finde på at spise det, er slet ikke normalt. Og man siger normalt at hunden mangler "noget", når den gør dette.

    Jeg ville helt klart kontakte en adfærdsspecialist. Tror ikke det er noget stort probelm at løse, og er sikker på at der er noget meget kloge mennsker, som har en forholdsvis nem løsning på problemet.

    Kender dette problem alt for godt, og det er meget frustrerende. Står selv med en hund på knap 5 som heller ikke er 100 % renlig...


  • #13   4. dec 2010 jeg har også fået af vide det kan være orm når hunde æder deres egen afførring, men jeg ville også klart prøve aktivere den noget mere, da jeg tror det er der problemet skal løses.

Kommentér på:
Min hund vil ikke blive renlig :-P

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce