{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
806 visninger | Oprettet:

Højde på hegn {{forumTopicSubject}}

Hvilken højde har I på jeres hegn? Og antal tråde. Vi ønsker max. 2 tråde da vi har meget vildt som også gerne skal kunne komme over folden. Der er ingen veje, kun en markvej og så skov og marker.
Vi har to haflingere som skal have ny fold, den skal gerne være fremtidssikret til forhåbentligt et føl en gang med tiden.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Højde på hegn
  • #1   24. maj 2011 2-3 tråde, de hvide snore med røde ''striber, og små metal tråde i snoren. vi har vores øverste i 120-40 ca (:

  • #2   24. maj 2011 vi har strøm på den øverste tråd som er oppe i en højde på 1.10 m. og en alm blå snor nederst ca 50 cm fra jorden, det fungere fint .
    der går 2 haflinger på 1 år og en traver på 3 år.

    i åbningerne havde vi brugt fjæder-led... men det noget værre møg, der nemt springer , så flere gange er jeg kommet derned hvor der kun var den blå snor tilbage som hænger 50 cm over jorden.... så nu er jeg begyndt at købe elastik-led. håber de er bedre.....


  • #3   24. maj 2011 Vores hegn er 160 cm og er af 3 rækker alle med strøm, men vi har også forberedt til hvis vi får hingst plus vi har naboheste lige ved siden af.

Kommentér på:
Højde på hegn

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce