{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.406 visninger | Oprettet:

KÆMPE FEST GUIDE TIL DIG! {{forumTopicSubject}}

- Sådan for du VERDENS BEDSTE konfirmationsfest.

DER SKAL DU GØRE ET PAR MÅNEDER FØR DIN KONFI:

SEND INVITAIONER UD:
Dine bedsteforældre har garanteret sat et stort kryds i kalenderen allerede for to år siden, da du fandt ud af, hvornår du skulle konfirmeres. Men derfor skal du jo sende en rigtig invitation alligevel. Overvej, om du drømmer om et bestemt tema, en bestemt farve eller en helt særlig stil, der skal fungere som den røde tråd. For så er det ret fedt, hvis invitationerne passer til. Det kan for eksempel være, din yndlingsblomst er en solsikke, og at servietter takketale og invitationer derfor skal have same farve. Eller også har du valgt, at din invitation skal være et stort billede af dig, og at samme billede skal gå igen på bordkortene. Gæsterne vil synes, det er totalt gennemført sejt!

PLANLÆG MENUEN:
Det er din store dag, så selvfølgelig skal i have noget at spise, som der er allermest vild med. Men hvis du vil være sikker på, at alle får stillet sulten, skal du nok også overveje, hvad de fleste af gæsterne kan lide. Drop for eksempel sushien og sats på noget mere klassisk, som alle kan være med på.

KØB DEN RIGTIGE KJOLE:
Denne her giver selvfølgelig sig selv, men hun alligevel at du skal finde en kjole, som passer perfekt, til dig og din fest. Hvis det for eksempel er menningen, at i skal side ned og spise dagen lang, bliver det nok lidt surt i længden, hvis du har en super kort og megastram kjole på, så der hverken er plads til kartofler eller sovs. Så tænk dig om!

PLANLÆG KØRSEL FRA KIRKEN:
Nogle vælger at køre fra kírken i en fin bil eller måske på motercykel. Andre er ligeglade med den slags og vil hellere køre afsted sammen med deres forældre. Er du til den første model, gælder det om at booke en bil, så snart du finder ud af det, så du ned garanti kan blive kørende.
TIP: Overvej at booke en nice bil sammen med dine bedste veninder. På den måde bliver det billigere, og i får en fed oplevelse sammen, hvor i kan vende jeres indtryk fra kirken, inden i skal til hver jeres fest. Smart!

VÆLG ET TEMA:
Overvej, om din konfirmationsfest skal være helt traditionel eller have et bestemt tema - for eksempel Hollywood eller mexifest. Det gælder nemlig om at gennemføre temaet i alt fra invitationer til bordkort og pyntning af lokalet. Måske skal du endda på jagt efter det helt perfekte grej på nettet, så sørg for også her at være tidligt ude.

LAV ET INDSLAG:
Du ved det: Det er ligesom menningen, at du skal diske op med en sang eller en tale. Og derfor kan du ligeså godt komme i gang nu! Hvis du er heldig, kan det være, at din klasselære giver jer et par gode tips i timen, men ellers har du garanteret en onkel, der kan hjælpe dig med at bikse et par rim sammen. Går det helt galt, kan du altid bruge nogle af dine sparepenge på at få andre til at lave din sang. Hvis du ''googler'' takkesang, vælter det frem med tilbud på Google.
TIP: Sådan en sang kræver også en sangskjuler, så du skal i gang med at være kreativ. Og den slags tager også tid. Så begynd endelig idéudvikling nu...

FÅ STYR PÅ NERVERNE:
Har du det med at blive nervøs? Altså sådan rigtig nervøs? Så kan det nok godt betale sig, at du øver dig i at dulme dine nerver, inden du bliver festens midtpunkt. Snak med dine forældre om, hvad der gør dig nervøs. Måske kan de hjælpe dig med at tilrettelægge festen, så du ikke føler ubehag på noget tidspunkt. Det kan også være en god idé at give dig selv nogle små udfordringer op til festen. Aftal for eksempel med dig selv, at du vil sige noget i alle timerne i skolen, så du vænner dig til at folk kigger på dig - for det vil de jo gøre, når du sidder der i din flotte kjole. Uanset hjælper det at snakke med andre om de tanker, det fylder dit hoved, så de kan hjælpe dig.

BOOK EN FOTOGRAF:
Hvis du har planer om at få taget billeder af en professionel fotograf, gælder det om at være tidligt ude. De bliver nemlig hurtigt bookt. Så hep, hep!
TIP: Måske kunne du også godt tænke dig, at din fætter optager alle sangene og talerne på video? Så skynd dig at lave en aftale med ham, så han kan forberede sig.

FORTSÆTTES -

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
KÆMPE FEST GUIDE TIL DIG!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce