{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
749 visninger | Oprettet:

Bodil-storm for 1 år siden {{forumTopicSubject}}

Stormland blev til Formland

I morgen, er det 1 år siden, Bodil-storm var forbi vores ejendom, hvor taget fløj af en udebygning og landede i to andre tage. Murerne og gavlene blæste skævt ned til sokkelen, så vi har haft gang i rigtigt meget.

Og al den oprydning…..fnuller, affald, murbrokker. Det regnede og sneede og frøs i dagene efter. Ingen strøm og varme. Alt var blæst i smadder. Tak til naboerne for hjælp.

Der er sket meget siden da. Vi har haft travlt med genopbyg. Vi føler, vi har haft bygningerne ”gennem hænderne” mht. nedrivning/genopbyg og vi har haft ”hands on” på rigtigt meget, så vi er vist næsten håndværkere.

Der er meget at se til. Bare overblik og sådan noget som nedrivning, oprydning, el, sanitet, gårdsplads, tagrender, planering af udearealer, hestehegn, tilladelser/papirarbejde, forsikring, genopbyg mm… det har været en stor mundfuld og er det stadig.

Kan kun vedhæfte 1 billede, så det er billedet af Lille Mis i fuglehuset. Fuglehuset var det eneste, der ikke væltede smiley

Så ja, meget kan skrives og fortælles om, men det er vist bare tilstrækkeligt at sige, vi har nok at se til. Vi mangler stadig en hel del endnu.

Det kan godt være, det lyder lidt som ”Grumpy Cat” men mange spørger – af et godt hjerte, så derfor skriver jeg dette. Tak til alle der har hjulpet og hjælper og sender gode tanker.

God dag til jer alle. Britt


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bodil-storm for 1 år siden
Kommentér på:
Bodil-storm for 1 år siden

Annonce