{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
374 visninger | Oprettet:

Massage? {{forumTopicSubject}}

Hej HG folk! smiley

Jeg står i den situation at jeg snart har juleferie fra Uni, og gerne vil holde det jeg har lært ved lige - det vil sige ting såsom massage og MET/udstrækning.
Dette er ikke ment som et salgsindslag, men nærmere at jeg gerne vil høre om folk ville være villige til at købe hvad jeg tilbyder, inden jeg skal til at betale for VIP for en annonce smiley .

Jeg studerer til daglig Sport Rehabilitation i England. Det er lidt ligesom fysioterapeut, men vi er meget mere specialiseret og har også en bredere viden på visse punkter. Jeg er kun 1 års elev, så jeg er IKKE uddannet endnu - men jeg vil som skrevet oven over, gerne holde hvad jeg har lært ved lige i ferien og har derudover fået meget ros af de personer jeg allerede har masseret.

Det vil ikke være diagnosticering af deciderede skader, men udelukkende massage af de områder man ønsker + evt. udstrækningsøvelser man selv kan lave, for ikke at blive så spændt igen efterfølgende.

Jeg havde tænkt mig at tage omkring 100 kr. pr. 30 min + evt. kørsel, men ved ikke helt om det er en fair nok pris..

Ville det være noget i selv ville kunne finde på at købe - og er det en fair nok pris? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Massage?
  • #1   16. dec 2015 Lav et opslag på facebook i stedet, det er decideret en annonce du laver her i forum - det må du ikke og så er passer dette ikke rigtigt ind på hestegalleri, sæt hellere et opslag på facebook evt i en gruppe i dit område, der skal du sikkert nok få henvendelser, det har jeg set før smiley

  • #2   16. dec 2015 Jeg kunne godt finde på det og synes umiddelbart det er en hel fair pris smiley

  • #3   16. dec 2015 Det er ikke en annonce - jeg prøver ikke at SÆLGE massage. Jeg spørger om folk udfra de oplysninger om hvad jeg laver til daglig og prisidé kunne finde på at købe det.

    Jeg er som skrevet ikke uddannet endnu og har derfor ingen idé om det reelt er noget folk er interesserede i - eller vil betale for, for den sags skyld.


  • #4   16. dec 2015 Ud fra hvad du skriver, så vil du helt sikkert få henvendelser på det og så vil det ende med at du sælger noget ud fra forummet..
    Jeg synes stadig bare du skal oprette et opslag på facebook, du vil helt sikkert få henvendelser og folk betaler gerne en lille smule for det smiley


  • #5   16. dec 2015 Indtil videre har jeg ikke fået henvendelser på det, og hvis jeg gør er det noget folk uopfordret har gjort. Jeg har ikke sat min ydelse til salg, men ganske simpelt spurgt om det ville kunne sælge ud fra de betingelser.

    Jeg kunne ligeså godt have lavet et salgsopslag ja, men eftersom jeg ikke er uddannet og derved ikke har papir på hvad jeg kan og ikke kan, så havde jeg ingen idé om hvor vidt folk rent faktisk ville være interesseret. Derudover bor jeg et sted hvor der er en tendens til ikke at ville betale for noget hvis sælgeren er studerende, så det er vel meget reelt at finde ud af om der overhovedet er grobund for at tage penge for det før man kræver i øst og vest.

    Det var bestemt ikke ment som en annonce, men ganske simpelt en vurdering om hvor vidt der rent faktisk er en ydelse at sælge.


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #6   16. dec 2015 Du kan ikke tage så meget når du ikke har nogen uddannelse, og kun er 1 års elev
    Jeg tænker Maks 50 kr. pr. 30 min.



  • #7   16. dec 2015 Vi har juleferie nu og er derefter klar til at arbejde som massører til events, så vi er fint nok klædt på til at arbejde blandt andre end lige vores medstuderende smiley

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #8   16. dec 2015 aless: men hvis i "kun" er klædt på til at måtte massere til eventuelle, så anses i stadig for at være studerende inden for massage smiley

  • #9   16. dec 2015 Selvfølgelig er vi stadig bare studerende, det har jeg på intet tidspunkt anfægtet smiley .

    Jeg synes bare det er utrolig lavt sat med 50 kr. når uddannede massører starter fra omkring 350 kr. pr. halve time og vi rent faktisk står overfor at blive sendt ud blandt andre mennesker og skulle gøre præcis det samme som dem smiley .
    Kan til sammenligning sige at skolen tager £15 for en halv times session på deres klink, hvor det også bare er studerende der står for behandlingen.

    Men okay, jeg spurgte jo selv smiley


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #10   16. dec 2015 Aless, jeg kan kun svare ud fra hvad nogle fys studerende tager når de er under uddannelse, og gør det for at vedligeholde..
    Men ja, du spurgte selv.


Kommentér på:
Massage?

Annonce