{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
466 visninger | Oprettet:

hjælp til stil {{forumTopicSubject}}

jeg kan bare ikke få min stil til at hænge sammen X(
er der ikke et par rarere folk der gider at kigge den igennem?

Jim løb glad igennem byens gader, han kendte byen ud og ind, han var jo født der. Han havde travlt, han skulle bare være hjemme når klokken slog seks. Klokken seks skulle de nemlig spise aftens mad. Deres hus lå i byen Sharm el-sheik, der var en turist by. Jims far arbejdede som tur guid, så turisterne ikke farede vild. Jims forældre kom fra Danmark, hvilket man godt kunne høre på hans navn. Hans forældre var taget hen ned da hans fars firma var gået fallit, og hans far manglede penge. Hernede var der masse af jobs.
Jim rundede hjørnet til gaden hvor deres hus lå. Klokken var lige præcis seks.
Næste morgen tog Jim af sted på arbejde, han arbejdede i en lille butik der lå fem gader væk fra der hvor han boede. Han var glad for sit job. Det var meget sjovt at høre på alle turisterne der stod der med deres ordbøger og prøvede at snakke egyptisk, og når han så snakkede dansk eller engelsk til den var de lige ved at tabe kæben. Det var hans far der havde lært ham både dansk og engelsk, han sagde at det var en meget god ting når man boede i en turist by. Der var meget travlt for tiden, da det var den stor turist sæson, i Danmark havde de sommer ferie nu, og så skulle de jo alle sammen syd på og bade. Det var lidt sjove de turister, de ville alle sammen gerne havde de dyreste, men når de så prisen rynkede manden altid på næsen og spurte om de ikke skulle tage noget andet, men så blev konen sur og spurte om hun ikke var det værd. Så det ende altid med den dyreste ret. Og så var de så fedtede med drikke penge, nogle gange gav de ikke engang noget.
Jim skulle lige til at server en nummer 5, en portion ris, da Der lød en kæmpe brag, og jorden rystede, glas faldt ned og blev knust på jorden, vinduerne gik i stykker og glasskårene fløj om ørene på dem som snefnug i en snestorm, men de her snefnug skar sig igennem huden. Jim lå på gulvet, han havde rifter over det hele. Flere af gæsterne begyndte at rejse sig op og flere af den begynde at grade. Alle var mere eller mindre uskadte, men ingen døde. Hvad var det for et brag? Hvor kom det fra?
Lige pludselig kom der endnu et brag. Men denne gang ikke helt så voldsomt som det første, denne gang blev Jim stående op. Nu spredte panikken sig, folk var virkeligt skræmt. Ville der komme flere brag?
Ude på gaden kunne vi pludselig se en masse mennesker komme løbende, de råbte og skreg. Jeg gik ud på gaden for at se hvad der skete, Det brændte fra den ene af bygningerne, og en stor del af huset var væk! Det var det hotel hvor hans far arbejdede. Jim løb over for at se om hans far var kommet noget til, men det kunne han da ikke være, hans far? Nej alle andres fædre men ikke hans.
Da Jim kom der over kunne først ikke se hans far, men så, så han ham, han lå halt begravet under nogle mursten, død.

Jim bliver nu nød til at arbejde hele dagen for at tjene penge til familie, bomben har sat et tydeligt mærke på ham. Han får angst anfald, hver gang har hører høje lyde. Og han er meget nervøs over at lade hans mor gå på arbejde.
Han vil helst blive ved hende, sikre sig at hun i det mindste har det godt, og er i sikkerhed.

Jim er ikke længere en glad dreng på 14 år, nu er han en alvorlig dreng, hans fødsels dato siger at han stadig er 14 år, men hans øjne fortæller en helt anden historie.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
hjælp til stil

Annonce