{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.302 visninger | Oprettet:

Natural Cycles {{forumTopicSubject}}

Ja, det er måske lidt et mærkeligt emne at lave herinde, men med så mange kvinder samlet, tænkte jeg, at det måske var ideelt at spørge herinde! smiley

Er der nogle af jer, som har erfaring med "præventionsmetoden" Natural Cycles?

For uvidende går det ud på, at man betaler et årsabonnement, hvorefter man får en app og tilsendt et termometer, og så skal man hver morgen måle temperaturen under ens tunge. Man skriver temperaturen ind i appen, og den vil give enten grøn eller rød. Grøn er safe day, og man kan have sex uden kondom. Rød, så skal man bruge anden prævention. smiley

Det er jo altså et alternativ til hormoner..
På deres hjemmeside lyder det super godt, men det er alligevel mange penge, man betaler, hvis nu det ikke fungerer...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Natural Cycles
  • #1   23. jun 2017 Tænker umiddelbart at information om kropstemperatur omkring ovulation og resten af cyklus burde kunne findes på nettet ganske gratis. Ved da at det har været brugt længe det med "sikre dage". Det kræver jo at man har en meget regelmæssig cyklus og selv der er det ikke så sikkert som jeg kunne tænke mig (selvom det bliver mere sikkert når man måler temperatur hver dag).

  • #2   23. jun 2017 I'm not buying it. Der kan være flere faktorer der spiller ind på temperatur. smiley

  • #3   23. jun 2017 Har I begge læst på hjemmesiden? smiley

  • #5   23. jun 2017 Nu har jeg - nøj hvor er den dårligt oversat til dansk! Hvis man har en uregelmæssig cyklus tror jeg bare man får rigtig mange "røde dage". Jeg tror også man skal være meget præcis for at holde sikkerheden oppe. Og så vil jeg stadig insistere på at man gratis selv kan vurdere "sikre" og usikre dage - omend det nok er mindre sikkert end hvis appen gør det.

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #6   23. jun 2017 hvorfor ikke bare bruge kondom? så er man sikret.

  • #7   23. jun 2017 AMT
    Jeg er ved at undersøge andre muligheder, og finder ikke at kondom er andet end en midlertidig løsning. smiley


  • #8   23. jun 2017 *indsæt syrlige bandeord*

    Sikre perioder er en af de ældste og mest usikre præventionsmetoder i verdenshistorien!
    Husker jeg rigtigt fra de gynækologiske lærebøger, så bliver 8 af 10 frugtbare kvinder, som regelmæssigt dyrker sex uden prævention, gravide på et år.
    Ved sikre perioder skal man holde sig fra sex i en god del af de gode dage imellem menstruationerne, men 6 ud af 10 bliver stadig gravide. Øv.
    I min verden kan jeg som kvinde ikke bruge en præventionsmetode, som ikke lever op til minimumskravene!!
    Beskytte effektivt imod graviditet
    Skal virke når jeg vil have sex
    Skal ikke indgribe i min dagligdag

    Hvis du vil undgå graviditet, så brug noget som virker. Fx kondom.
    Hvis du gerne vil have en baby, så kald en spade for en spade, meld klart ud til din(e) sexpartner(e) at du ikke intenderer at bruge effektiv prævention, start folinsyretilskud, sig højt at du er skruk så mændene kan vælge dig fra eller og gøre sig klar til projekt baby.




  • #9   23. jun 2017 Doktor Who
    Jeg er nødt til at spørge, for jeg mindes at have løst, at du er læge.. Er du farvet af at være læge? smiley For så vidt jeg kan læse mig til, anbefaler læger ikke andet end det, man kan købe på apoteket. smiley


  • #10   23. jun 2017 Bidløse Madsen.
    Lov mig at du har en plan B, til hvis du bliver gravid trods "sikre perioder".
    Vil du have abort eller baby? Kan din partner leve med en graviditet, hvis du ikke nænner abort når det kommer til stykket??
    Hvis han ikke kan leve med det, så skal han være informeret om hvor ineffektiv det er, så han er med i valget.


  • #11   23. jun 2017 ... jeg tænker specifikt på at min egen læge overhovedet ikke har nævnt dette for mig som en løsning
    , da jeg var nede og snakke med hende, på trods af at vi blev enige om sammen, at hormoner ikke er godt for mig.
    Der står jo, at den er godkendt som præventionsmiddel.


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #12   23. jun 2017 bodløse madsen: din læge har med sikkerhed ikke nævnt det fordi at det på ingen måde er en sikker løsning.

    jeg tænker det er en "dille", lige som friblødning, og alt andet "tilbage til 70'erne", "all natural"..

    hvis folk hopper i med begge ben, så vil man med sikkerhed inden for de næste 3 år kunne se en eksplotion af aborter og "uplanlagte" graviditeter..

    deauden mindes jeg at temperatur måling i munden ikke er den mest præsise og sikre?


  • #13   23. jun 2017 Amt
    Jeg er lidt for træt til at svare på det hele (undskyld, måske jeg får tid i morgen skal ud på en lang køretur alligevel! :p), men jeg har også læst, at temperaturen i munden er upræcis... Måske det er derfor, man skal bruge et termometer der måler med 2 decimaler?


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #14   23. jun 2017 bidløse: det er helt okay smiley
    at det måler med 2 decimaler gør ikke målingen mere præcis- så længe st man ikke er sikret det rigtige temperatur via munden.

    men man kan vel bruge termpmeteret andetsteds?


  • #15   23. jun 2017 Haha, det har du ret i :b Jeg prøver bare at finde en undskyldning, så jeg stadig kunne synes det var en smart måde...

    Jeg tror også, at der er mange faktorer, som kan spille ind. Hvad nu, hvis man har feber, har haft åbent vindue om natten, har ligget og svedt, er på ferie sydpå eller ikke står op på samme tidspunkt hver dag...


  • #16   23. jun 2017 Men hvis det nu var rigtigt (for der står jo på deres hjemmeside, at det er sikrere end p-piller og kondom), så ville det være en fantastisk måde at undgå at fylde kroppen med hormoner, specielt når nu det for mig giver så mange bivirkninger...

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 42 Emner: 131 Svar: 8.714
    #17   23. jun 2017 bidløse: det ville være genialt hvis det reelt virkede.

    jeg er blevet gravid med p-stav, og kan ikke tåle p-piller. og de andre løsninger er bare ikke tiltalende, så jeg ville syntes at det var yderst genialt.!


  • #18   23. jun 2017 Det ville jeg også....
    Min søster fik en blodprop, da hun var gravid, jeg har migræneanfald, træls humør, voldsomme brysthævelser, pletblødninger - ja, stort set alt taler for, at jeg ikke skal tage hverken p-piller eller minipiller.
    Jeg blev rådet til p-stav eller hormonspiral, men jeg synes bare slet ikke, at det lyder tiltalende, som du skriver.

    Og nu har jeg i øvrigt vænnet mig til livet uden pillerne og alle de hormoner - og har faktisk ikke lyst til at gå tilbage til noget af det igen..

    Så ja, genialt hvis det holdt stik.... og nok også derfor, jeg håbede at få mere positive svar! smiley


  • #19   23. jun 2017 Jeg er farvet af, at jeg er meget interesseret i historie og etiske dilemmaer. Og historisk set er det kvinder, der har stået alene med baby. I dag er situationen omvendt - mænd kan tale med deres partnere, tro at hun anvender en effektiv prævention, stole på hende som man gør i parforhold - og intet have at sige, hvis hun bliver gravid fordi de er enige om at have et aktivt sexliv. Han har intet at skulle have sagt, hvis kvinden ikke vil have abort - så han skal have noget at sige, om usikker prævention kan accepteres, førend du evt påtvinger ham en uønsket faderrolle.

    Og jeg er interesseret i logik.
    Hvis du ikke vil være gravid, så er det logiske at handle derefter.
    Sikre perioder er ineffektivt, besværligt og jeg forstår ikke helt, hvis du bevidst vælger en ineffektiv metode??

    Hvis du er interesseret i en usikker metode, fordi du faktisk gerne vil have børn, så smid dog al prævention og nyd livet i sengen??

    Ja. Vi læger er opdraget til at anbefale det som virker.
    Traditionel medicin skal kunne dokumentere effekten, alternativ medicin skal bare dokumentere at det bør være ufarligt - logisk set ender vi derfor ofte med at anbefale det dokumenterbare.
    (Lån Dødens Teater eller Medicinens Historie på biblioteket og se hvor galt det gik, førend man fik en forventning om at effekten skulle kunne dokumenteres... )
    Men, hvis du møder mig i et geriatrisk ambulatorium, så opdager du, at jeg fokuserer meget på at finde ud af, hvad der er patientens problem. I denne uge har jeg talt med ca 15 faldpatienter. De 10 af dem faldt fordi de spiste for lidt, derfor tabte sig, blev afmærgrede, blev mere faldtruede, mistede appetitten endnu mere .. Jeg har rådgivet en del om mad. Jeg har gjort virkelig meget ud af mad... Og lidt rådgivning om træning.
    Jeg har i snit sendt recepter til en person pr dag i denne uge - og slettet meget medicin, som ikke længere er nødvendigt.
    smiley
    Og så giver jeg et godt kram, når det er nødvendigt!
    - Der er meget god behandling, som apoteket ikke har noget at gøre med!!

    Den vigtigste er, at man passer på sig selv, og gør det som er rigtig i ens liv.


  • #20   24. jun 2017 Dr. Who - Nu kender jeg Ts og hendes partner. Og jeg kan med hånden på hjertet sige at ts aldrig ville gøre ting som hendes partner ikke var vidende eller enig omkring. Så hvis hendes partner går med til denne MEGET usikre metode som jeg på ingen måde ville købe eller hoppe på. Så ved jeg med sikkerhed at de begge to fuldt ud er klar over konsekvenserne og er klare til at tage det ansvar der følger med.
    Søde ven smiley Lad være med at hoppe på det, brug noget der virkelig virker. Isabella blev til pga at jeg ikke fik taget minipillen til det korrekte tidspunkt smiley også ved jeg jo at nu er ikke det bedste tidspunkt for jer at have et barn. Så jeg anbefaler at I enten forsøger at kontakte en specialist på området så du kan finde ud af hvad du eksakt kan tåle, og ellers må I bruge kondomen nogle år til smiley

    Stor Knus fra TT


  • #21   24. jun 2017 TT
    Jeg tror ikke at Bidløse Madsen vil sætte kærestens medbestemmelse ud på et sidespor.
    Jeg prøver bare at sige, at hvis man ikke synes effektiv prævention er vigtig (=man alligevel gerne vil have baby ved lejlighed) kan man også lade helt være med at ulejlige sig med prævention.


  • #23   25. jun 2017 Doktor Who
    Det du skriver, kommer til at lyde rigtig meget som: "Du har tænkt dig at vælge denne form for prævention, på trods af at du er klar over, at den er enormt usikker, det er synd for din partner, at du vil tvinge ham ind i en faderrolle, han muligvis ikke er interesseret i."
    Derfor kan jeg også godt forstå, hvorfor TT svarer, som hun gør (tak, i øvrigt, Karita! smiley ). Jeg er sikker på, at hun - ud fra det svar hun giver - læser det på samme måde som jeg. Måske du skal overveje dine formuleringer, hvis det ikke er din hensigt at virke på den måde. smiley

    Jeg spørger jo netop til denne måde at beskytte sig på, fordi jeg kun har læst positivt om den, men alligevel er i tvivl om, hvor sikker et termometer og en app kan være omkring mit sexliv. smiley Jeg ville ikke spørge, hvis jeg vidste, at den var usikker, men havde lyst til at tvinge min kæreste til et barn - han følger trods alt også med herinde, han har sin egen bruger på HG og følger mig.
    Men tak for dine svar, jeg er sikker på, at det ikke var hensigten at virke på den måde, jeg læser det, og jeg værdsætter en læges vurdering af denne præventionsform, for den har jeg endnu ikke hørt endnu. smiley

    TT
    Tak for dit svar! smiley Nej, jeg vil ikke hoppe på det, når jeg kan læse herinde, at det er en virkelig usikker måde. smiley Jeg håbede bare sådan!!
    Jeg fandt det, fordi Stefanie fra Familien fra Bryggen, havde lagt det op på facebook, hvor hun skrev at det virkede og var supergodt, men det kan jo sagtens være, at hun fik penge for at gøre det.
    Tak for dine råd! Det kan godt være, at jeg skal overveje det? smiley

    H R
    Der er ingen hormoner i kobberspiralen, men den er vist forbeholdt kvinder, som har født børn - eller kvinder, som i hvert fald er relativt meget ældre, end jeg er. Det vil gøre ondt - har min læge sagt - hvis jeg skulle have en kobberspiral. Og ikke blot at få den "lagt", men det vil gøre ondt i rigtig lang tid, så det er desværre ikke en mulighed.


  • #25   25. jun 2017
    Som ansat på et plejehjem kan jeg indskyde at enhver vagtlæge ville grine hvis du ringede og sagde " Temperaturen er 39, temperaturen er taget i munden ".

    Det mest effektive er bagdelen - hvor ubehageligt nogen end må finde det.


  • #26   25. jun 2017 Bidløse Madsen
    Hvis du sporer irritation og syrlighed, så er det fordi jeg ikke kan snuppe, hvis man påstår at noget er egnet, til noget som produktet ikke kan gøre.
    Om man har 60%(natural cycle =sikre perioder) eller 80% (ingen prævention), er meget tæt på absolut meningsløst, når man sammenligner at kondom er under 1% risiko for graviditet, kobberspiral er mere sikkert men kræver et fremmedlegeme i livmoderen. .

    Jeg er så sur over, hvis sikre perioder sælges som værende prævention og udbyder bilder folk ind, at det er sikkert, fordi det er en måde at tjene penge på. Det er så ubetænktsomt overfor mand og kvinde, hvis folk bliver uønskede gravide!At sætte andre i en position, hvor valget er at gennemføre abort eller forældreskab man ikke er klar over.
    Og hvis man tænker at en minimal beskyttelse er godt nok, så mener jeg at man lige så godt kan smide prævention og droppe besværet og bare nyde sexlivet. smiley

    Kommunikation er en kunstart, og jeg glemmer at folk ikke kan se mit kropssprog i et debatindlæg - og høre højlydte forbandelser af lidt for smarte sælgere.

    Hvis du følte dig ramt, så var det aldrig meningen at du skulle rammes. Men folk der glemmer at fortælle hvorfor natural circles er noget opreklameret pis, de skal rammes!


  • #27   26. jun 2017 Jeg kender ikke til natural cycles, men vil lige slå et slag for spiralen smiley Jeg fik en kobberspiral da jeg var 19 og jeg havde ikke fået børn inden. Bevares, det tog da nogle måneder før kroppen var helt indstillet igen, men derudover var der ingenting udover lidt kraftigere blødninger. Sidste år fik jeg så skiftet til en hormonspiral og det er simpelthen noget af det bedste jeg har givet mig selv i gave! Efter fire-fem måneder blødte jeg overhovedet ikke, ingen pms, ingen humørsvingninger, ingenting. Det er så dejligt! Og jeg har stadig ingen børn smiley Bevares, det er ikke en fest at få sat den op, men så var det heller ikke værre.

    Jeg kan heller ikke tåle hormoner fandt jeg ud af da jeg fik en blodprop efter et halvt år på ppiller, men fordi en hormonspiral kun udskiller hormonerne lokalt så kan jeg godt tåle den smiley Og den er altså virkelig god, det er så rart ikke at have menstruation smiley


  • #28   27. jun 2017 Er helt enig med Rikke J! Jeg har også selv hormonspiral og har haft det de sidste 6 år (den blev skiftet sidste år). Jeg har ikke haft menstruation siden og det fungerer super godt for mig at have den. smiley Ikke noget med at glemme en p-pille eller sådan noget.
    Det kan godt være ubehageligt at få den sat op, men når kroppen først har vænnet sig til den så mærker du slet ikke til den!

    Jeg fik selv medicin i en periode, som gjorde at hormonprævention ikke var en mulighed for mig (det var både p-piller, stav, sprøjte osv.) og da jeg kom af medicinen var jeg blevet så glad for spiralen at jeg valgte at få en ny igen. smiley

    Natural Cycles kan jeg ikke rigtig se hvordan skulle kunne yde optimal beskyttelse mod graviditet, men synes det er fint at tage det op som et spørgsmål herinde. smiley

    Håber du finder noget du bliver glad for, Bidløse Madsen smiley

    Mvh Mathilde


Kommentér på:
Natural Cycles

Annonce