{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tilridning hest
  • #1   16. jan 2019 Har ikke nogen jeg kan anbefale i Sønderjylland. Men vil råde dig til at gå langt uden om følkærgårds islandske heste /v Anne Mette Hansen.. Havde en hest i tilridning hos hende i 2017 og sagen er stadig kørende mod hende og skal. Nu for 2 gang i fogedretten med hende da jeg vandt sagen i forbrugerrådet og klagenævnet men hun har endnu ikke betalt.
    Jeg tror pt. Ikke hun reklamerer så meget for sin Virksomhed, men skulle du støde på hende så gå en lang bue uden om, selvom hun måske er "billig". Min hest var i tilridning i 2 1/2 måned, og fik en hest tilbage der til dels havde tabt sig da den ingen mad havde fået, og hun havde aldrig været på ryggen af den. Hesten havde ikke fart smed, trod jeg havde betalt for 2 gange beskæring samt sko - hesten havde aldrig set de sko. Ydermere fik hun få dage efter jeg havde hentet min fjernet flere af sine heste fra dyrevarnsorganisation og flere er fjernet efterfølgende grundet misrøgt.

    Håber du finder rette sted til din hyp smiley


  • #2   17. jan 2019 kan anbefale Linette fra Hestefornuft på fyn

  • #3   17. jan 2019 Vil anbefale Jeanette Larsen og Caroline Albertsen som holder til på broholm på Fyn.
    Hendes hjemmeside http://www.larsen-dressage.com/da/jeg-tilbyder
    Og på fb er de her https://www.facebook.com/JC-Equestrian-dressage-horses-797315680611358/


  • #4   17. apr 2019 Team møllegården Susan v Nors Thisted i Thy ser jo vældig ud på overfladen men sådan var virkeligheden desv ikke det blev osse min og min hest meget dårlige erfaring

Kommentér på:
Tilridning hest

Annonce