{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
355 visninger | Oprettet:

Min bedsteveninde :'( {{forumTopicSubject}}

p.p.s Simone og thea er i mine fotoalbum.. og jeg tror ikke i har problemer med at se hvem der er hestetøssen)

Det er fordi, Thea og mig, vi er blevent vildt gode veninder, fordi vi har fundte ud af vi elsker heste.. og lige i øjeblikket er vi kun intre i heste.. Vi tager op på rideskolen, planlægger ridelejre, rider på samme hold, og alt laver vi næsten sammen!
Men så vores begge to bedste veninde, har lige fået en plads på begynderholdet... og så hjælper vi hende med at lære og ride... (; vi trækker hende, når hun har brug for det. .og vi hjælper hende med hesten! Og hun sagde selv hun syntes det var sjovt...!
Men i dag ville hun gerne med op og lege hest, på den ridebane mig og thea vi har lavet... men vi dag var det spring dag X) så efter lidt gik Simone bare uden grund... hun satte sig hen på en gynge, men så efter lidt tid.. kunne mig og thea ikke klare at Simone stod med nogle piger, og de kiggede alle sammen hen på os.. vi havde jo ikke gjordt noget galt :'S? Så gik vi hen til hende.. men hun gik bare, men så da vi noget op til hende i fuld fart... Var hun helt rød og græd... Mig og thea spurgte self om der var noget galt smiley Så sagde hun rat hårdt.. lige ind i mig og Theas hoveder! : "Behøves i at være så glad for heste? Alt i jeres verden går jo kun op i heste! self er heste dejlige, men så dejlige er de da heler ikke" Mig og Thea var HELT mundlamme... For sådan havde Simone aldrig sagt før :S
vi gik lidt.. vi snakkede ikke sammen.. kun til sidst... kom der et ord fra mig : Jeg elsker heste.. oghvis hun ikke kan forstå jeg elsker heste og heste er det BEDSTE... så.. åhh " og så holdte jeg min hund igen.. Thea var også sådan... Vi ville jo ikke sige at vi ikke kunne li heste.. for vi elskede dem.. vi mødes hver morgen og snakke om heste...

Nu er min veninde pisset sur.. fordi vi går op i heste..
(og i aften er der fastalavns fest på skolen.. og der skal jeg self være rytter) gad vide hvad simone nu ville sige :S

P.s Mig og Simone og Thea har været venenr siden børne haven!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min bedsteveninde :'(
  • #1   5. feb 2008 tror måske at i skal lade være at snakke SÅÅ MEGET OM HESTE når i er sammen med simone og eller andre, og bare snakke om dem når i to er sammen, for det er altså irre.. at høre folk snakke om heste konstant, men kan godt elske heste selv om man ikk snakker om dem hele tiden !..

    prøv det ( : tror ikke det er så rart for simone da hun ikke ved så meget om heste som jer to ( :
    ved det ikke er af ond mening men lad vær at snakke om heste HELE tiden,, det er vigtigere at snakke mindre og så beholde et venskab ! ( :


  • #2   5. feb 2008 jamen.. vi er i et lille hjørne ved fodbold banen.. helt oppe.. så ingen kan jo høre os.. men hun beder jo selv om det... fordi hun begynder selv.. at spørge til vores ridning.. og når vi er begyndt.. stoppe vi ikke før klokken ringer.. men hun syntes også det er irre.. at vi leger hest.. med den bane vi har lavet!

    p.s når hun taler til os.. ville hun have at vi skal stoppe med at ride.. og ALDRIG ville vi stoppe :S Vi er lige blevent nævnt at rideskolen ejer at vi er blevent øvet rytter og rykket op i hold. .og snart skal vi lære Lc1 :s


  • #4   5. feb 2008 Jeg tror måske Simone har prøvet at leve lidt op til det, der interessere jer. Hun har måske følt, at hun var nødt til at ride for at være veninder med jer, og for at hun kunne være med i snakken.

    Så jeg kan egentlig godt forstå hende, og hvis jeg var jer, så ville jeg prøve at tale knap så meget om heste og så prøve på, at få hende lidt mere med, og lave noget som HUN også kan lide. Jeg siger ikke, at I ikke må tale heste, men man kan godt begræse det en anelse. Jeg gør det selv, og dem fra min klasse er sådan lidt "Guud, ja du rider jo." når jeg nævner det, for det er sjældent jeg taler om heste i skolen (:


  • #5   5. feb 2008 Grunden til at hun spørger ind til jer og ridningen er nok, at hun føler, hun bliver nødt til det for at være med.

    Hun er nok ked af, at I ikke kan tale om andet, så hun kan være med (:

    - Muligvis.


  • #6   5. feb 2008 Mellia O:
    okaay, men hun har det nom ikk godt og det har i et ansvar ved ! og så kan det godt være i skal til at lære LC1,, det tager altså også højest en time at lære ( :


  • #7   5. feb 2008 tror ikke i forstår.. jeg har fåët en go veninde.. min 2 veninde.. jeg har kun 2 veninder på hele skolen... og de har begge intre i dyr.. men så har jeg opdaget hvor sjovt det endeligt var at være sammen med Thea.. og Simone har stået på vente liste i ½ år.. så det var jo før mig og thea begyndte at være sammen :S

  • #8   5. feb 2008 Har du ligefrem en venneliste? :´s

    Jeg tor altså bare i skal arbejde med, at få Simone mere med. Hvis jeg skal være helt ærlig, lyder det ikke som om, hun er specielt interesseret i hestene, som I fabler om hele tiden (:

    - Men det ved jeg selvfølgelig ikke uden at have mødt hende (:


  • #9   5. feb 2008 Ups.... Venteliste x)

  • #10   5. feb 2008 Hun har stået på venteliste til rideskolen. .før mig og thea mødte hianden og snakkede om heste!

    Hun har da lidt intre.. i heste... og ridning.. men ville så gerne være lige så dygtig som mig og thea :S


  • #11   5. feb 2008 Nå, det er mig, der har misforstået det, hehe.
    Du skrev rigtigt til at starte med, men jeg troede at det var dig, der havde en venteliste til dine veninder, haha xD Hvos dum kan jeg være!! xD


  • #12   5. feb 2008 Men måske føler hun ikka, at hun er lige så dygtig som jer, og på den måde føler hun sig udenfor. Jeg ved det ikke, men for mig lyder det sådan (:

  • #13   5. feb 2008 vi gør jo alt for at være sammen med hende.. vi hjælper hende med Gucci ( hendes ridehest) og vi trækker hende når hun ville trave.. og vi hjæølper med at sadle op og sadel af.. vi rider nemlig tidligt om morgen men hun rider senre.. så vi blir på rideskolen for at hjælpe hende :S men det er som om hun ikke ser noget i .. at vi bruger vores tid på hende :S

  • #14   5. feb 2008 Måske fordi hun ikke gider heste? Alt det du lige remsede op handler om heste (;

    Prøv at spørg hende, hvad HUN har lyst til nogen gange. Det er sådan man er veninder. Tager hensyn til hinanden (:


  • #15   5. feb 2008 dte gør vi også,-
    men de ting hun ville.. tør hun ikke at spørge hendes forældre om.. ( hendes forældre er for meget for hende .. syntes jeg) hun må ikke engang tag hjem til at veninde eller tage hjem til mig... uden hendes mor eller far ved det.. (Thea plejer bare at ringe når vi er kommet hjem til mig )


  • #16   5. feb 2008 Hmm .. Jeg kan ikke se problemet i, at hun lige skal ringe først? Inden I tager hjem til fx dig (:

Kommentér på:
Min bedsteveninde :'(

Annonce