{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
878 visninger | Oprettet:

resultater af spørgeskema {{forumTopicSubject}}

Her er de ventede resultater af gårsdagens spørgeskema omkring selvtillid/selvværd.
Det kan godt se lidt forvirrende ud, men i kan bare læse konklusionerne hvis det er smiley


Det er kvinder mellem 12 og 26 år der har svaret på dette skema. Heraf var mange af dem 15 og 16 år.

ja nej
Sammenligner sig selv med andre 25 5
Procent: 83,33% 16,67%




Konklusion: Langt de fleste personer sammenligner sig med andre. Faktisk gør alle, men til et vis punkt. Nogle gør mere end andre, og nogle føler slet ikke at de gør. Her har langt de fleste svaret at de gør.


familie venner dyr/hobby penge kærlighed have det godt drømme/håb drømme/håb
Vigtige ting for et godt liv: 16 24 11 1 15 16 6 7
Procent: 16,67% 25,00% 11,46% 1,04% 15,63% 16,67% 6,25% 7,29%

Konklusion: Det undrer os lidt, at flere har prioriteret venner højere end familie, og at kærlighed og at have det godt ikke er førsteprioriteterne. Nogle mener vel, at det at have venner betyder mere end at have kærlighed i livet, og at have familie.

ja nej nogenlunde
Tilfreds med sin krop: 2 20 8
Procent: 6,67% 66,67% 26,67%

Konklusion: Vi undrer os lidt over, at der er så mange der ikke er tilfredse med deres krop. Dette skyldes helt sikkert medierne, og samfundets opfattelse af ”den perfekte krop”. Heldigvis er der dog en del der er nogenlunde tilfredse med deres krop, hvilket jo er bedre end slet ikke at være det. Og næsten 7% er fuldt tilfredse med deres krop.

godt dårligt nogenlunde
Har det med sig selv: 7 6 17
Procent: 23,33% 20,00% 56,67%

Konklusion: hele 20% har det dårligt med sig selv. Heraf var der en del der skrev ”rigtig dårligt”. Nogle lider af depressioner, og hele 2 havde spiseforstyrrelser. Dette er et tydeligt tegn på, at der må være noget galt i dagens Danmark – eller verden i det hele taget.

ja nej
Forventer mere af sig selv end af andre: 22 8
Procent: 73,33% 26,67%

Konklusion: Det er klart, at mange forventer mere af sig selv end de gør af andre. Man presser sig selv til noget mere, og man har for det meste nogle mål man gerne vil opnå, som måske kan være lidt høje. Man kan fx presse sig selv til det yderste, fordi man gerne vil have et 10-tal i skolen selvom man plejer at få 7. Så forventer man at man kan opnå det 10-tal, ved at presse sig selv til det. Man kan også forvente af sig selv at være en bedre ven/veninde, hvorimod man af sin partner bare forventer at de er sig selv, og gengælder det man giver dem.

ja nej
Tror de kan opnå noget godt i livet: 27 3
Procent: 90,00% 10,00%

Konklusion: Hele 10% tror ikke de kan opnå noget godt i livet de havde engang en tro på, at det nok skulle gå dem godt, og at de nok skulle opnå noget stort. Men efterhånden som de erfarede mere og mere, mistede de troen. Heldigvis har hele 90% stadig troen og håbet, hvilket jo fortæller at der i virkelighedens verden dog stadig er et lys i det eventuelle mørke.


ja nej
Har drømme: 27 3
Procent: 90,00% 10,00%

Konklusion: Vi undrer os over, hvordan hele 10% ikke kan have en drøm i livet. For uden drømme er et liv svært at leve; uden noget at se frem til, glæde sig til eller fantasere om, må livet da ikke være så fantastisk et liv som det ellers kunne være? Vi mener at livet er hvad du gør det til, og alle mennesker bør da have en eller anden form for drøm.

ja nej
Mener selv de burde tabe sig: 28 2
Procent: 93,33% 6,67%

Konklusion: Mere end 93% mener selv at de burde tabe sig. Her mener vi, at man bør glæde sig over overhovedet at være til stede, og at man bør acceptere at være den man er. Det er klart at næsten alle mener at de godt kunne trænge til at tabe lidt i vægt; de har nemlig idéen om ”den perfekte krop” og vil derefter gerne have denne. (Da vi kiggede på de forskellige brugere inde på hestegalleri hvor spørgeskemaet fandt sted, kunne vi hos dem der selv mente at de var tykke, ikke se det tykke på dem. Ingen af dem så overvægtige ud).

ja nej
Dyrker motion for at tabe vægt: 17 13
Procent: 56,67% 43,33%

Konklusion: Over halvdelen dyrker motion netop for at tabe vægt, hvilket er helt i orden hvis de er overvægtige. Nogle af dem der står under ”nej” dyrker også motion, men dette er ikke for at tabe vægt. Disse mennesker gør det fordi de kan lide det, og fordi de finder det nødvendigt (fx mht. den times daglige motion der bør dyrkes). Dette med at dyrke motion er helt fint mener vi, så længe det ikke bliver i overkanten.

Ud over alt dette, havde vi en valgmulighed der hed ”Andet”. Her kunne de skrive, hvis de mente der var noget vi burde vide. Nogle personer have generelt en dårlig selvtillid, hvilket påvirkede deres liv negativt. En anden fortalte, at ens fejl og mangler er det der gør hver enkel person noget specielt. Nogle tager sig sammen fordi de ikke tror på, at deres dårlige selvtillid ikke er noget der kan vare ved, derfor har disse taget sig sammen og rykket sig meget i den positive retning. Nogle har aldrig følt sig smukke, og mener at det kommer med alderen

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
resultater af spørgeskema

Annonce