{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
706 visninger | Oprettet:

køb ny mobil og støt brysterne {{forumTopicSubject}}

Når du køber den fine mobil, giver du en skærv til kampen mod brystkræft.

Går du og mangler en ny telefon? Og skal det være en pink, girly en af slagsen? Så skulle du måske overveje at investere i en særlig, pink udgave af Samsungs Touchwiz-mobiltelefon.. Hvis du køber Samsungs pink Touchwiz telefon inden slutningen af marts, giver du nemlig en skærv til kampen mod brystkræft!

1 ud af 9 danske kvinder bliver ramt af brystkræft i løbet af deres liv, og det er alt for mange. Der har Samsung valgt at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse - for hver solgt Touchwiz telefon, giver Samsung 25 kr til Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til forskning og oplysning og rådgivning af de brystkræftramte og deres familier.

Det er ikke første gang, Samsung samler penge ind til kampen mod brystkræft - firmaet har faktisk en fireårsplan, der skal øge opmærksomheden om brystkræft og rejse penge til kampen mod sygdommen, i en række europæiske lande. I 2007 samlede Samsung fire millioner kroner ind, og igen i år støtter Samsung kampen mod brystkræft i Storbritannien, Tyskland, Finland, Italien og Danmark.

Du kan købe den pink Samsung-telefon i Sonofon-butikker over hele landet. Den bliver leveret i en særlig kampagne-æske og koster 299 kr.

Læs mere om Samsungs Touchwiz her : telefon http://www.samsung.com/dk/index.html

Kilde Woman


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  køb ny mobil og støt brysterne
Kommentér på:
køb ny mobil og støt brysterne

Annonce