{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
484 visninger | Oprettet:

Demonstrationer mod sæljagt {{forumTopicSubject}}

Der bliver afholdt demonstrationer over hele landet fredag d. 13 og lørdag d. 14 marts, så der er god mulighed for at finde en man kan deltage i!

Hurtige facts om Canadas sæljagt:

På isen jages 10-12 dage gamle babysæler og deres forældre. De dræbes med kølleslag, mens andre bliver skudt og med hager trækkes levende ombord på fangstskibe. Her pelses de, ofte mens de stadig er ved bevidsthed. Produkterne af den veldokumenterede dyremishandling sælges her i Danmark som f.eks. sæloliekapsler og pelsjakker.

Mange ved, at hunde og katte dræbes i Asien for deres pels, og ofte flåes levende. Hvad mange ikke ved er, at det samme sker for sælerne i Canada. Et hold af internationale dyrlæger
obducerede i 2001 sælkadavere fra den canadiske jagt og konkluderede, at op til 42% af alle sæler var i live, da de blev flået. Det canadiske fiskeriministerium overvåger jægerne under
anmeldte inspektioner. Selv ved disse inspektioner konkluderede man, at 2% af sælerne ikke blev dræbt på human vis.

Sælerne jages med statstilskud og udgør kun 0,04% af det økonomiske grundlag for New Foundlandprovinsen, hvor jagten finder sted. Der er altså udelukkende tale om en kommerciel
jagt.

Den canadiske regering har godkendt kvoter for sæljagten, som overstiger dens egne videnskabsmænds beregninger for, hvor mange sæler der kan dræbes, uden at dette vil skade bestanden.

På baggrund af de veldokumenterede overgreb på sælerne har Europæiske lande som Belgien, Holland og Slovenien forbudt al import af sælpels.

Liste over arrangementerne:

<b>København:</b>
Dato: Fredag d. 13. marts
Tid: Kl. 15.30
Sted: Vi mødes ved Storkespringvandet kl. 15.30
Tilmelding skal ske på: ts @ anima . dk (Uden mellemrummene)

Arrangementet går ud på:
En sjov event i forbindelse med den internationale kampagnedag imod sæl’jagten’ i Canada. Vi vil lave et setup hvor nogle vil være sæler, nogle vil være sæljægere og nogle vil være demonstranter. De nærmere detaljer om hvordan og hvorledes vi gør det får i på lokationen, men vi garanterer for sjov, spas og selvfølgelig et klart budskab om at vi går ind for et totalt importforbud af sælprodukter i Europa.

<b>Odense:</b>
Dato: 13. Marts
Tid: 15-18.
Sted: Flakhaven
Tilmelding: odense @dyrenesalliance .dk (Uden mellemrum igen)

Arrangementet her går ud på at der ligger nogle sælbamser på jorden indsmurt i blod, der bliver "dræbt med kølle" mens andre står med flyers og skilte.

<b>Næstved:</b>
Dato: 14. marts
Tid: 11-13
Sted: Axeltorvet foran løveapoteket
Tilmelding: Til opretter af dette indlæg, bare over privatbesked

Dette arrangement vil være meget lidt Odenses, udover der også vil ligge en eller flere aktivister og lege døde og flåede sæler =)

<b>Aalborg:</b>
Dato: 13. marts
Tid: 13-16.30
Sted: Nytorv, foran burgerking
Tilmelding: aalborg @ dyrenesalliance. dk (Igen uden mellemrum)

Arrangementet her er ikke helt defineret hvordan skal foregå - Skrev til overstående mail for at få det at vide mere klart.

<b>Århus</b>
Dato: 13. Marts
Tid: 16-18
Sted: Store Torv, Århus
Tilmelding: gitte-poulsen1990 @ hotmail. com (Igen uden mellemrummene)

Arrangementet her er heller ikke helt klart defineret, så skriv til mailen hvis du vil vide mere om hvad der foregår, men det bliver noget i stil med Næstved og Odenses arrangementer.

Kom frisk dyreelskere ;o)

Er blevet bedt om at poste det herinde af en bekdt smiley

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Demonstrationer mod sæljagt

Annonce