{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
331 visninger | Oprettet:

Snakken om elektronik {{forumTopicSubject}}

Hej HG (:

Jeg sidder lige oppe på skolen og arbejder på en dansk synopse som jeg skal fremlægge til min mundtlige danskeksamen senere på året. Dette foregår på en lille Eee pc (Ved ikke hvor mange tommer q; ) som er ideel til dette formål.

Min kæreste sidder ved siden af mig med den nyeste model af en Macbook Pro, som selvfølgelig er det eneste der bliver snakket om på nuværende tidspunkt, fordi han lige har fået den. - dette har jeg intet imod.

Jeg har været så heldig engang at jeg selv har haft en af dem - Macbooks. Min blev bare tørstig efter coca cola, desværre. Jeg havde svært ved at arbejde med den, fordi jeg er en aktiv bruger af Photoshop. Uden at lyve vil jeg gerne sige at jeg ikke synes ret godt om den udgave af computer.

Af min papafar fik jeg tilbudt at få en Alienware (gamerpc) uden at skulle betale for den - men da jeg kun er på HG, Facebook og diverse andre hjemmesider et par gange om dagen takkede jeg nej.

Hvordan er jeres holdning til de her computere der kan alverdens ting? Vil I gerne have en? Hvis I har en, hvad giver den jer så af fordele?

På forhånd tak forsvarene. (-:
- Jenny&Casino.q;


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Snakken om elektronik
  • #1   11. maj 2011
    Jeg har det med computere som jeg har det med mobiler.

    En computer skal bare kunne gå på nettet og være billig - nu til dags følger der som regel plads på computerne med så man ikke behøves gå op i pris for enormt meget plads på den.

    En mobil skal bare kunne ringe og skrive samt være billig, det kan alle jo...

    Fortryder DYBT at jeg har købt en touchmobil, magen til enlendige møg...


  • #2   11. maj 2011 Jeg ville gerne have den nye Macbook Pro.. Vil bare hellere have en mere hest, og jeg har allerede en computer, så Macbook'en må vente, men selvfølgelig skal jeg have sådan en, på et tidspunkt :-D..
    Har lige nu en HP Pavilion dv6000 - og den er okay, men Mac'en er da favorit. Min kæreste har også sådan en, og må indrømme jeg er lidt misundelig smiley


  • #3   11. maj 2011 Krikken - PRÆCIS! Har samme holdning her.
    Købet af en touchmobil fortrød jeg også, og har nu en almindelig gammel nokiatelefon.

    Maria - Jeg forstår dig godt lidt, men jeg tænker også sådan lidt mere på min hest. Jeg vil hellere have en ny sadel end en ny computer. Tønk på hvor meget rideudstyr man kan få - hvis man nøjes med okay priser - for 9000 kroner?


  • #4   11. maj 2011 Ja smiley man ville kunne få mange ting! smiley
    Jeg ville så hellere have en ny computer end en ny sadel, for jeg elsker min sadel smiley hehe.
    En mere hest, er vigtigst for mig, lige nu smiley


  • #5   11. maj 2011 Jeg er uudholdelig når jeg skal have ny elektronik (undtagen telefoner - de skal bare kunne ringe/sms'e. Fjernsyn skal også bare have det rigtige antal stik og et pænt billede). Jeg vil have ALT i mine computere (eller robotstøvsugere), så jeg ender altid med det dyreste jeg har råd til, og jeg kan altid give en ekstra tusse, eller vente, for at få det sidste stykke uundværlige hard/software med.

    Jeg er værst når det kommer til computere. Den bærebar jeg har nu kan også både styres med stemme og gestikulation (smart når man laver mad og følger en opskrift der giver beskidte hænder), den har indbygget Harman Kardon højtalere og subwoofer, og den låses op ved at genkende mit ansigt.

    Det er der ikke noget særligt ved i dag, men det var rimeligt heftigt da jeg købte den for 3-4 år siden. Jeg kunne også rendere 3D hurtigere end mange af klassekammeraterne dengang jeg læste på bacheloren. Selv i dag kan den måle sig med de fleste maskiner på omkring 5000kr. Alderen taget i betragtning er det helt OK.

    I dag er den sat op med trådløst Darkfield mus og tastatur, så jeg kan ligge i min seng og gå på nettet/spille spil/se film/arbejde i word/photoshop på mit fjernsyn via HDMI stikket.


    Jeg ved ikke hvordan jeg nogensinde har kunnet leve uden det setup.


Kommentér på:
Snakken om elektronik

Annonce