{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
875 visninger | Oprettet:

BILTYVERI - OBS. OBS. OBS!! {{forumTopicSubject}}

Der har flere gange været indbrud på rideklubber og på stævnepladser i bilerne. Vær' derfor ekstra opmærksom.

Her mandag aften d.17.10 var tyvene igen på spil på Vindinge Rideklub's parkeringsplads, og nøjagtig samme fremgangsmåde !!
De parkerer ved siden af den udvalgte bil - smadrer ruden og stjæler hvad der er i bilen. Denne gang nåede et par vidner dog at se, at det drejer sig om en Ford Mondeo stationcar i sort eller mørk blå. Det er selvfølgelig meldt det til politiet, men igen må vi opfordrer ALLE om at tage tasker, punge, GPS'er o.s.v med når bilen forlades på parkeringspladsen.

Disse tyve er fuldstændig lige glade, og det er IKKE nok at lægge tasken under sædet!! De har simpelthen smadret en siderude og taget tasken under sædet på den ene bil. Og desuden har der begge gange været helt fyldt med mennesker på ridecentret.

På Roskilde Rideklub er de samme spottet og da blev der stjålet en pung fra smedens bil.

Vær' derfor opmærksom!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  BILTYVERI - OBS. OBS. OBS!!
  • #1   18. okt 2011 Måske det er de samme, som vi har haft problemer med nede hos os - SIV/Vallensbæk rideklub!
    Der har indenfor den sidste måned været en lang række af indbrud i biler, hvor ruderne er blevet smadret og tasker stjålet. De har tilmed også smadret glasdøren ind til vores cafeteria, hvor de har ødelagt begge vores automater, stålet alle pengene og løbet med både sodavand og kakaopulver (o;
    - De har endda en eftermiddag stjålet fra en bil, som stod parkeret helt oppe ved vores ene stald. - Her kommer der altså mennesker HELE tiden, så de er ikke bange af sig i hvert fald ! (o:


  • #2   18. okt 2011 nu render jeg ikke så meget på stævnepladserne pt. men tak for advarelsen.

    forstår ikke folks tanker lige altid...


  • #3   18. okt 2011
    Hvor frækt.. Så også lige i tv at nu er det in og jamme bilens centrallås, så man tror man låser men det gør man bare ikke.. så jer med centrallås..træk lige i håndtaget efter i har bibbet..


  • #4   18. okt 2011 tak for advarslen!

  • #5   18. okt 2011 Øv bor lige ved roskilde. siden hvornår er det blevet så in at gå efter hestesteder men må jo være fordi man lader pungen blive i bilen mens man rider.
    øv håber snart politiet kommer ud af starthullerne. når de er så kolde er det næppe det eneste de render og laver. få dem burret inde og smid nøglen væk tak. Så vi kan have vores ting i fred., og ikke skal rende og kigge os over skulderen og mistænkeliggøre alle fremmede omkring os...


  • #6   18. okt 2011 Vi har også haft indbrud i biler på strøgården- kildebrønde med smadret sideruder så det er nok de samme, men hos os holder man op af stalden ud mod vejen hvor der går nogle hele tiden så de er ikke bange af sig :S

Kommentér på:
BILTYVERI - OBS. OBS. OBS!!

Annonce