{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
672 visninger | Oprettet:

Hva synes i om denne her stil ? {{forumTopicSubject}}

Den store dag!
Camilla sad ved morgenbordet.
Hun vare ved at få morgenmad sammen med sin forældre og sin lillesøster, Karina.
Det er i dag at Camilla og Karina skal til stævne på deres ponyer.
De skal begge starte landsstævne.
Camilla, som er 13 år, har to ponyer. Men hun skal kun have den ene med til stævne i dag..
Den hun skal have med i dag et new forrest hoppen Shakira.
Camilla har haft Shakira i kun to måneder. Så hun er meget spændt på hvordan det kommer til at gå til hendes første landsstævne.
Hun har været til distreksstævne på hende før. Og da havde det gået meget godt. Hun har allerede vundet 5 rosetter på hende.
Shakira er en rigtig god dressurpony..
Før Camilla købte hende havde hun 3 gange været med til DM.. Hun er måde blevet nr. 7 , nr. 3 og sidste gang vandt hun.
Så Camilla er meget glad for hende og Camille tror det kommer til at gå rigtig godt med hende til stævner..
I dag skal hun starte LB og på landsplan ..
Og i morgen , der er søndag , skal hun ride LA . Det er så i spring.
Hendes lillesøster, Karina skal have begge sine ponyer med.
Vallaken Play boy og hoppen Lykkegårdens Kiwi.. Begge ponyer er også new forrest ligesom Camillas Shakira..
De skal starte mod hinnanden i en af klasserne..
Her er Karina på Kiwi


Det har gået rigtig godt både for Camilla og for Karina det sidste stykke tid til undervisning.. Deres ridelære har været meget stolte over dem her på det sidste.,. Det har gået fantastisk .. Karina var lidt nervøs for Kiwi en overgang.. Han var meget slap og bare ikke gad noget.. Så fik at en stor pause for dressurridning og hvor Karina bare red i skoven på hende. Det fil hendes humør helt i top og var klar til at ride seiøst dressur igen ..
Karina er kun dressurrytter . Har har selvfølgelig også kun dressurponyer.. Men Camilla er både dressur og springrytter.. Camilla har Shakira som er dressurpony også har hun en newforrest vallak som hedder Jesper .. Hun skal først ride på Jesper i morgen for her om lørdagen er der dressur og om søndagen er der spring. Her er Camilla på Jesper


Camilla og Karine får spist færdig og går ud til hestene.. Famillien har en lille mini bus til at køre hestene i. De får heste striglet og gjort klar , og får alle tingene ind i bilen.. De havde begge to lidt sommerfugle i maven , for det var deres første landsstævne.

Efter en halv time er de nået til stævnepladsen. De får ponyerne ud . Den første der skal ride er Camilla .. Hun får sin stævnejakke på og begynder at sadle Shakira op. Karina havde jo to ponyer med . Både Playboy og Kiwi.. Deres far hjalp med at gøre ponyerne færdige. Camilla var kommet op på Shakira og var begyndt at opvarme hende .
Den første Karina skal ride er Kiwi.. Far går rundt med Playboy imens .
Klassen er begyndt nu og Camilla skal til at ride. Hun rider ind. Hun rider pogrammet færdigt og kommer ud . Camilla var meget tilfreds. Hun synes Shakira havde gået meget godt. Far roste hende meget. ´´ Du har bare styr på den pony Camilla´´ sagde far til Camilla..
Ret hurtig efter er det Karina´s tur.
Hun rider ind . Kiwi er lidt hidsig , kan hun mærke.
Kiwi var fuldstæning oppe at køre. Hun var ikke vandt til at der var så mange mennesker rndt om hende.
Da de er færdig med at ride programmet , er Karina lidt skuffet. Hun havde ikke regnet med at hendes gode dressurpony ikke vil udfylde opgaven .
Da hun så kommer ud af banen skynder hun sig at hoppe af Kiwi og oppe over på Playboy. Hun skal også ride op ham i den klasse.
Med ham går det dog lidt bedre. Det går faktisk ud over alle forvendinger.. Playboy er sådan en god og kærlig pony .
Da Karina kommer ud af banen på Playboy , smiler hun bare over hele hovedet. ´´Det er dejligt at se hvor pænt du kan ride , Karina ´´ sagde far.
Da alle i klassen havde redet var pigerne meget spændt på hvordan resultaterne ville være . Men Karina var sikker på hun ikke vandt noget på Kiwi.
Da resulatterne blev råbt op , lød det sådan her, ´´ Vi har en delt 1 plads til Camilla og Karina damgård, og når vi har en delt 1 plads er der ikke nogen 2 plads . Men på 3 pladsen kommer Lotte Andersen , og på 4 pladsen har vi Sabrina Nilsen . ´´ ´´ YES , ´´ Råbte pigerne højt i kor.
De hoppede op på ponyerne og red der op. Camilla og Karina modtog hver en boket blomster og et skridttæppe hvor der stod landsstævne på. Og de fik hver 365 kr. ..Og selvfølgelig en roset. Da de alle havde modtaget deres primier , skulle de ride en æersrunde i galop..
Da stænet var forbi sadlede de ponyerne af og fik dem op i bussen og kørte hjem .
Da de kom hjem fik de ponyerne ud og fik de, ind i stalden. De sadlede ponyerne af , og fik dækken på også kom de ud på fold.. Karina gik ind og slappede af , for hun var mega træt. Camilla skulle lige ride lidt dressur på Jesper før hun skulle til stævne i morgen.
Hun skulle hente ham ude op folden for da de var til stævne med de andre ponyer , havde mor kukket ham ud.
Da Camilla langt om længe havde redet ham og fået ham på fold igen , gik hun også ind og slappede af. Nu var hun virkelig træt .
Da det så nåede aftenstid skulle Camilla og Karina ud og have ponyerne ind og give dem aftensmad..
Karina var stadig lidt skuffet over Kiwi . Men meget glad for hvordan det var gået med Playboy.
Da de havde fået ponyerne ind og fodret og gjoet stalden færdig , hjalp de hinanden med at få pakket trailern til i moegen når Camilla skal springe. Hun skal have mange forskellige ting med .


Her er Camilla på Shakira


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hva synes i om denne her stil ?
Kommentér på:
Hva synes i om denne her stil ?

Annonce