{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
777 visninger | Oprettet:

Kursus 24-25/5- 2013 {{forumTopicSubject}}



SPRINGKURSUS V. DENNIS STEFFENAUER

Dressur- og springrytter Dennis Steffenaur vil d. 25 og 26 maj komme ud på Falken Rideklub og give et springkursus. Kurset er for dig, som søger udfordring og inspiration til din springning eller for dig som blot elsker at springe. Dennis Steffenaur driver sammen med Gitte Stolling Stald ax, som både tilbyder tilridning, klargøring, undervisning, videreuddannelse af heste samt salg af heste. Dennis er uddannet rideinstruktør og har selv redet flere internationale stævner på flere forskellige heste, og er som oftest ude og ride stævner i weekenderne. (Man kan se mere på www.staldax.dk)

Kurset vil vare over to dage så du og din hest kan få det fulde udbytte af kurset og så Dennis kan give dig den bedst mulige vejledning og undervisning. Det er muligt kun at ride en af dagene!

Man rider i hold af 2, da man alligevel holder pauser i løbet af undervisningstimen. Undervisningen varer i ca. 35 min. Dette er blot et udgangspunkt! Man vil for så vidt muligt blive sat på hold med en på samme niveau.

Prisen er 500,- for 2 dage og 300 for 1 dag. (Ryttere som ikke er medlem af FAK skal give 550 kr. og 325 kr.)

På dagen vil der være kaffe og kage til en billig penge, for at stille den værste sult og tørst.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte Isabella Dupont 50738866 for mere info.

Pengene skal overføres til konto: reg. nr. 1551 konto nr. 6632831 Senest d. 21. maj, husk at påføre navn på overførelsen.
Tilmeldinger sendes til isabella.dupont@hotmail.com. Navn på hest og rytter skal angives samt niveau (til dannelse af hold) og selvfølgelig antal dage du ønsker at deltage.

Obs! Fra d 21 maj Vil det ikke være muligt at trække sin tilmelding tilbage. Så hvis din hest bliver syg, skadet eller andet så er det på eget ansvar at finde en reserve.


Som sagt vil kurset finde sted på Falken rideklub.
Adresse: Geerslettevej, Sigersløvøster, 3600 Frederikssund.

Vi glæder os til at se jer til et rigtigt hyggeligt arrangement.

M.v.h. Isabella Dupont


Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kursus 24-25/5- 2013

Annonce