{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rainbow Emily Rose 17. februar 08

1.413 visninger | Oprettet:

Et par foldbilleder af Emily fra i dag :o)

Katrine
VIP
Kvinde | 32 år | Oprettet: 18. jan 2006


Kommentér på:
Rainbow Emily Rose 17. februar 08
  •   17. feb 2008 :L
    Nej okay, synes også, at det virkede som noget mærkeligt noget, det med alder. Det kan man jo ikke bestemme efter alder, det er jo forskelligt hvornår de er klar til de forskellige ting :o)

    Ja sådan har jeg også haft det, det der med at sætte sig igennem, og at andre glor en i nakken. Så jeg får næsten altid at vide, at jeg ikke er bestemt nok osv. Men jeg har været bange for, hvad andre tænker om min opførsel, selvom det er det de mener, at jeg skulle tage at gøre. Det er en ting jeg stadig har meget svært ved, men jeg lærer det vel hen af vejen. Det er nok også fordi jeg gør det meste med mine heste selv. Men det har klart hjulpet, at jeg har fået noget undervisning i det jeg ønsker. I de principper jeg kan stå inde for.

    Du har helt ret i det med at slå i gennem én gang i stedet at blive ved med en hel masse små signaler som alligevel ikke forstås.

    Ja, det kan der være noget om xD


  •   17. feb 2008 prøve

  •   17. feb 2008 Hmm mht. alder og det så har jeg i hvert fald ikke hørt om det .. :o) Men det kan godt være - det tør jeg ikke sige noget om smiley Så længe man bare gør tingene med måde tror jeg det fint smiley

    Ej hvor vildt - det var da en uheldig oplevelse med Amigo-drengen.. Men godt at det også er anderledes nu smiley

    og ja det er blevet tusinder gange bedre med Wariant.. dengang brød jeg mig ikke engan om at gå med hende på vejen, for følte jeg havde et par øjne der KONSTANT var rettet mod mig så når hun drillede kunne jeg ikke "slå mig løs" og sige HALLO DET ALTSÅ MIG DER BESTEMMER..

    Det har jeg heldigvis lært med tiden for det bliver man nødt til når man omgås så store dyr.. Så hellere være rigtig efter dem én gang , hvor man virkelig sætter sig igennem, i stedet for hele tiden gå og lave små antydninger som de alligevel ikke retter sig efter.

    Vi burde blive forfattere Katrine xD så gode som vi er til at skrive lange beskeder.. hihi xD


  •   17. feb 2008 Ja, det er super skønt med begge dele :o)

    Vildt, at det startede så dårligt ud, i forhold til det forhold I har nu smiley De 7 lege, det er ifølge Pat Parrelli/Ute Lehmann ikke? Er det ikke noget med, at de skal noget indenfor den bestemte alder og så må man vente til hesten blliver ældre til næste fase? Eller er jeg forkert på den?

    Det samme med Amigo faktisk, han var den første hest jeg kiggede på, min daværende gode venindes hest (vi er stadig veninder bare ikke så gode som dengang). Jeg var total solgt i ham fra dag 1. Jeg så slet ikke, hvor kåd han var, hvor forsømt han var og lign. De første uger var jeg så glad for ham, glædede mig hele vejen på vej hen til ham på cykel. Bare det at strigle ham, hygge med ham, lukke ham ud og ind på folden. Jeg er sikker på, at han nød at blive set så meget til. Der hvor han var opstaldet, de turde ikke lukke ham på fold, fordi han var så kåd, de var faktisk bange for ham. Men efter jeg fik ham, blev han en helt anden hest sagde de, klart når han fik mere opmærksom :o) Men ja så kom den dag hvor jeg ville ride en tur alene og vi mødte en anden hest, som jeg bare ville ride forbi. Det gik helt galt, han ville tilbage til den hest. Så jeg fik mig en ordentlig rodeotur og røg af. Sådan lign. gik det i et stykke tid og var meget i tvivl om han virkelig var den rette for mig. Sådan gik det lidt op og ned. Men efterhånden er jeg blevet rigtig rigtig glad for ham, vil ikke undvære ham, og han bliver hos mig indtil han engang skal om på den anden side.

    Endnu en lang besked xD


  •   17. feb 2008 Dejligt at det går går fremad med Amigos bronkitis smiley

    Jep hun er født d. 31/7 05 og fik hende hjem d. 2/1 06 smiley

    Øøhm altså er først gået rigtig igang efter hun er flyttet herhjem, så hun er blevet trænet siden d. 7/3 2007 (snart et år) .. Inden da fungerede det bare ikke for mig - følte egentlig ikke hun var min hest og brød mig ikke om at tage alene hjem til min veninde for at træne .. Så der blev det kun til gåture på folden, at blive striglet, få ordnet ben, have ting på ryggen, 3-4 ture på vej og et par gange i heste trailer inden hun blev flyttet..

    Det var ikke sådan min drøm om hest var - altså at have hende et andet sted end hjemme. Så HELDIGVIS flyttede vi smiley Så havde jeg også fået en del mere styr på de grundlæggende ting i hms (de 7 lege) så jeg kunne begynde at lære fra mig uden jeg udsendte alt for mange forkerte ting ... også er det ellers bare gået fremad smiley

    Forstår dig virkelig .. allerede efter ½ år med ridning vidste jeg at det ikke var det jeg ville så gik der yderligere ½ med at få lov til at få hest + at finde Wariant. Men meget sjovt for hun er den første hest jeg har kigget på og alligevel blev det hende. Var solgt allerede ved anoncen.. og sagde jeg til hende inden jeg tog hjem fra Katrine E af da jeg havde kigget på hende.. Og katrine ville gerne sælge hende til mig. Så det var bare perfekt...

    Det blev vidst også en længere besked smiley


  •   17. feb 2008 ledt rigtig længe, men har ikke fundet den HELT rette, før nu :o)

  •   17. feb 2008 Fik du hende allerede da hun var 5 måneder? smiley Hvornår lærte du hende egentlig forskellige ting? ;o) Ja tiden går frygtelig hurtig. Fik Amigo som 4-5 års, nu er han snart 8 smiley Det går aaaaalt for stærkt. Det føles som om jeg fik ham i går.
    Men Amigo har det godt, hans bronkitis er ikke så slem mere smiley Han hoster i hvert fald ikke når jeg løber med ham mere smiley Så HÅBER det kan gå helt væk. Sådan en åndsvag tilstand smiley Men vil prøve at ride ham om et par dage og se om han stadig hoster. Ellers er han super sød som altid :o) Men tror, at han savner at ride, for han er begyndt at tage grimen i munden når jeg giver ham den på, somom det var et bid ;o) Søde hest.

    Hmm, jeg har længe ønsket mig en lille guldhest, og en jeg selv kunne præge og følge fra lille af, også for min egen erfarings skyld :o) En jeg kunne tage til kåringer og følskuer med :o) en åring så jeg var færdig med gymnasiet når hun skulle tilrides, og så en hoppe så jeg kunne avle lidt smiley

    Pyh, det blev en lang besked hehe :b


  •   17. feb 2008 Dvs hun ca er 9 måneder smiley Hvor herligt.. sys det SÅ underligt at Wariant også har været så lille. 5 måneder. og nu er hun bare 2½ smiley hva sker der ? smiley smiley

    Hvordan "fandt du egentlig på" at du ville have føl ? :o) og hvordan går det md Amigo-drengen smiley


  •   17. feb 2008 Katja, hun er fra den 1. juni 07 :o) Så hun bliver 1 år om 3 måneder og nogen dage :o)

  •   17. feb 2008 altså hvor er hun bare nuttet.. hvor gammel er hun egentlig ? sådan mere nøjagtigt smiley

Annonce