{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stutteri Uglholm

818 visninger | Oprettet:

Albummet vil blive opdateret med føllene og hestene udefra Per af.
Jeg startede der i starten af sommeren i år, og det har været en fantastiske rejse, som heldigvis genskabes næste år!

-----2015 FØLLENE-----

ENE HOPPER

Uglholm's Lexis. - Lexis var et meget, meget nervøst føl som vi ikke kunne røre ved den første måned. Det endte så med at vi langsomt kunne røre hende. Hun endte med at blive det mest tillidsfulde og legesyge føl. Hun er solgt.

Uglholm's Pandora - Pers eneste springføl fra i år. Fik en 2. plads til føl championatet på Katrinelund. Fantastisk føl som vi blev forelskede i lige fra dag 1. Hun er heldigvis en beholder! :D

Uglholm's Dee Dee - Hans røde føl. Det mest nysgerrige føl og meget lærenem. Hun lærte hurtigt at få grimen på og endda at blive trukket med. Hun er også solgt.

Uglholm's Louizza - Vi startede derude fordi hun havde en skade i øjet, så vi skulle give hende øjendråber hver dag. Det blev hurtigt fint og hun blev helt okay til øjendråberne til sidst. Utroligt sødt føl, med en utrolig smuk gang. Hun er også solgt.

Senere vil der komme noget mere info om mødrene.

Lóreal - Mor til Lemira, som er mor til Lexis, altså havde hun både barn og barnebarn i år. Hun er også mor til Louizza. Det var desværre Lóreals sidste år i år, da hun ikke kan gå uden føl - fordi hun så bliver syg og hun kan ikke holde til at få flere føl. Hun har redet en del høje dressur klasser samt fået en masse føl. Hun har levet sine 18 år fuldt ud.

Amitién.
Kvinde | 23 år | Oprettet: 28. sep 2012


Kommentér på:
Stutteri Uglholm


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce