{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Karisma / skimmel

1.981 visninger | Oprettet:

En DV hoppe jeg skulle have haft i kommision, indtil hun blev solgt, men det var ikke nødvendtdig da hun blev solgt d. 8. september 2009.

Info:
Født: 2002 (7 år)
Højde: 165 - 167 (hun er ikke målt)
Farve: Mørk skimmel

F: Dolomit
DH 314 DK DV
M: Katana
9708394 DK DV
MF: Donauwind
DVE 252 DK DV


Min historie om Karisma:
Jeg var ude og prøve hende d. 3. september 2009, her synes jeg at hun kun var tilridnings perioden. Hun er en meget sød og rolig hest hvis rytteren er også er det, ellers kan hun godt finde på at blive nervøs.
Lørdag d. 5. september ringede Rikke, og sagde at de (forældrene og hende selv) var blevet enige om at tage imod mit tilbud... Jeg var så glad :-)
Meen der kommer kunder til hende inden jeg nåede at få Karisma ud til mig, så den 8. september skrev ejer over sms at hun var solgt. Dette var jeg selvfølgelig glad for af hører fra deres side af, men jeg havde glædet mig rigtig meget til at arbejde med Karisma. Men men.... Alt held og lykke til den nye og heldige ejer ! - Der bliver en god hest ud af hende..!
D. 9. september ringer ejer så til mig og hører om mit tilbud stadig stod ved magt, da køber var sprunget fra. Og mit tilbud var stadig ved magt, så Karisma kommer til Tulstrup Enge d. 10. sep. kl 17...
Det glæder jeg mig rigtig meget til! Flere billeder og tekst kommer når jeg kender hende bedre :-)

MHK Horses
Kvinde | 35 år | Oprettet: 21. feb 2008


Kommentér på:
Karisma / skimmel
Annonce