{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pretty Perfect Palle - min mors hest

511 visninger | Oprettet:

Fødselsår: 2007
Højde: En lille fyr på 1.51 cm
Temperament: Til tider er han rigtig rolig og nem at arbejde med og andre gange tænker man bare, at den hest ingen opdragelse har fået.
Gangarter: De ser ud til at være fine - meget er der dog ikke set til dem endnu.
Stævner: Ingen.
Stamtavle: Ingen
Køn: Vallak

Bemærkninger: Vi hentede Palle tirsdag den 24. august 2010.
Palle er en lille Oldenborger-blanding på 3 år. Vi købte ham dog som værende 4 år, men da vi havde dyrlæge på forleden, viste det sig at han var et år yngre. Dette har dog ikke haft den store betydning, da vi alligevel havde planlagt at gå langsomt frem med ham.
Der er også allerede sket fremskridt med ham, siden vi fik ham hjem. I starten havde vi nemlig en del problemer med at trække med ham. Han satte bare benene i jorden og ville ingen steder gå. Nu er han dog efterhånden begyndt at reagere på kommandoerne "skridte" og "stå".
På staldgangen er der også sket en positiv forandring. Der har til ingen tid været problemer med at have ham alene i stalden eller på banen, men han har stået meget urolig og kunne ikke rigtig finde ud af at stå bundet. Dette har vi dog øvet hver dag, så han nu bare står lige så fint og spiser hø/wrap når han er inde.

Palle er også en utrolig nem hest at have med at gøre. Han tager mange nye ting med ophøjet ro og er meget interesseret i hvad der foregår rundt omkring ham. Han er en rigtig lille hyggetrold.

____________________

Palle kom væk den 29. maj 2012

* Simone Mareike *
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. aug 2006


Kommentér på:
Pretty Perfect Palle - min mors hest


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce