{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Til minde om hestene!

341 visninger | Oprettet:

Der står under billederne hvilken hest der er!

Thor Basnæs:
Vi var så glade at efter 2 år hvor vi havde redet, kunne købe Thor. Thor var en frederiksborger, lidt af den gamle type, men han har en fantastisk hest! Det var ham jeg lærte at galoppere på ude, på markerne.
Men Thor blev halt, rask og halt. Sådan foregik det i noget tid inden vi fik ham røgten fotograferet! Han havde gigt og kunne i hvert fald ikke tåle at springe, og kunne kun holde til at være turhest. Vores elskede og min først hest skulle altså aflives eller sælges, det var hårdt! Men Eas søster som vi købte Thor af ville gerne købe ham tilbage. Det fik hun også lov til, så han gik resten af sit liv på græsmarken og fik en skrift tur ind i mellem. Men en dag kunne han ikke rejse sig pga gigt, og så skulle han sætte skoene. Vi nåede aldrig at sige farvel til ham, og det er vi rigtigt kede af. Men vi husker tilbage til de gode dage. (:
RIP Thor Basnæs.

Flik Flak:
Flik Flak lever i bedste velgående og har det super. Men at savne den pony man bare elskede over alt på jorden, hvem gør ikke det? Ja, vi 2 har haft det sjovt. Du har stukket af med mig ude på marken, du har lavet bukke spring og du var en dejlig ven! Desværre sluttede festen da jeg skulle på efterskole, og det var jeg ked af. Men vi nåede lige at få en LC1 1 plads, inden vi sluttede. <3 Jeg vil gerne takke Carina fordi jeg havde part på ham. Jeg håber vi måske ses igen, snowball som du hedder nu.

Den hvide hoppe:
Hun er savnet fordi hun ikke er her i blandt os længere. Hun fortjente virkelig ikke at komme afsted på den måde, det var meget uretfærdigt!

Til minde om den smukkeste hvide hoppe, Mischa.

Gør opmærksom på det ikke er mig på ride billedet. Men hende som oprindeligt købte Mischa, men sendte hende tilbage til ejer, hvor jeg så købte hende.

Da jeg købte min første hest, var jeg så glad. Jeg havde ventet og ventet, og endelig havde jeg pengene. Den kom opstaldet på min rideskole og alt gik efter planen, indtil jeg den 3 dag som ejer kom ud til hende, hvor dyrlægen og en dame holdte øje med min hest.

Hun havde kolik sagde dyrlægen, men det blev 4 uger i helved.
Jeg turde ikke tage ud til hende, for hvis hun var syg igen,
ville jeg ikke nærme mig hende.

Min mor og jeg tog tit ud til hende om natten for og se
om hun havde det godt. Indtil den aften hvor vi tog ud til
hende, hun havde smerter jeg ikke kan beskrive,
Dyrlægen kom gav hende beroligende og kørte igen,
Puha, alt var godt! Men 5 minutter efter tilkaldte vi dyrlægen igen.

Nu var den gal igen, dyrlægen sagde at vi skulle køre den til Landbrugshøjskolen i Taastrup og få den tjekket.
Vi ventede på en dyretaxa og han kom. Men hun ville ikke op i traileren, så forvirret og frustreret. men op kom hun og jeg
kørte med ham dyretaxa manden og hun kom ind, blev tjekket og tjekket. Der blev lægget dråb på hende og hun havde det godt da vi tog afsted. Der var klokken 3 om natten.

Næste morgen kunne vi se de havde ringet, en time efter vi var kommet hjem, hun havde haft smerter men det var gået væk igen. Ved 12tiden ringede de og sagde at nu havde hun smerter igen og de havde givet hende det stærkeste de havde, og så havde hun det godt igen. Et kvarter efter kom min mor grædende ned, hun fortalte hvad der var sket og at det smertestillende ikke havde hjulpet, så der var ikke noget at gøre. min mor sagde vi først kunne være der om 1 time og 1 kvarter, Dyrlægerne fra landbrugshøjskolen sagde at de ikke ville kunne holde hende i live, så hun blev aflivet.

Vi tog hen til hende senere i besøgstiden og hun lå der med de mest beroligende øjne, helt klar og Fredløs. Jeg klippede hendes pandelok af som minde.

Mischa du er savnet!

Monet:
Monet, den røde, specielle og skønne hoppe! Jeg har haft en fantastisk tid med dig, og hvor var det dejlig at have en hest i 1 - 2 måned hvor Kari var på ferie. Min dejlige part, du kunne fandme godt, du kunne alt! Du var så sej til dit først ude stævne nogensinde, du har virkelig ændret mit syn på sagen. Det var dig der gjorte jeg fik blod på tanden til at kigge videre på flere heste. Du var helt speciel! MEN... Verden lukkede sig kort efter du var på toppen, du blev halt og man kunne ikke gøre noget! Dyrlægen konstaterede at du havde knogleforandringer i forbenene og du havde også lidt gigt. Men du levede livet til sidst! Du var fantastisk, smukke Monet! Du har en særlig plads i mit hjerte. Tak for alt.


Sådan!... OG forhåbentlig går der lang tid før Tiarco og Rokko skal herind og stå!

Mollie N
Kvinde | 31 år | Oprettet: 14. jun 2008


Kommentér på:
Til minde om hestene!


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce