{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Køretræning

792 visninger | Oprettet:

Lidt billeder af køretræning

Michelle w
Kvinde | 39 år | Oprettet: 11. nov 2007


Kommentér på:
Køretræning
  •   29. jul 2013 tja -på selv her i det vestjyske er det nu ikke ualmindeligt at give et sted mellem 4-6000 for tilridning. 2500 dækker kun en alm opstaldning på et ridecenter/rideskole.

    Så du er åbenbart heldig med tilridingspriser i dit område smiley

    Men tag et kig på www.koereforbund.dk Der er osse en oversigt over landets køreselskaber, så kan du finde det der er tættest på dig.
    Nogle af køreselskaberne holder osse forspændingskurser, hvor man "selv" tilkører hesten, men med vejledning fra rutinerede kuske. Sådan et kursus løber jo så over flere weekender.


  •   29. jul 2013 Jeg giver omkring 2000 kr for tilridning. Og hos uddannet berider skal jeg give 3500 inkl opstaldning. Så vis det var lign pris, var det en anden sag smiley

    Men tak for gode råd smiley


  •   29. jul 2013 Det er jo ca samme pris man giver for tilridning -arbejdet er det samme, så hvorfor skulle prisen være anderledes smiley

    Jeg kender ikke andre end Henrik som har det som fuldtidsjob, prof kuske vrimler det ikke ligefrem med her i landet, men prøv at kontakte dit nærmeste køreselskab så kan de sikkert henvise til en som kan hjælpe.

    Der er dog ret delte meninger om hvordan man skal tilkøre -Henrik tilkører som enspændere og hestene uddannes som sådan, indtil de så evt engang skal sættes i to-spand e.l. En enspænder kan man bedre arbejde med, fordi man jo ikke samtidig har fat i en anden hest. det mener jeg giver en bedre grunduddannelse.
    Men andre spænder altid for med en erfaren makker, og så skal de så sidenhen lære at gå alene, hvis man vil køre dem enspænder.
    Nogen insisterer osse på at køreheste skal gå på de forholdsvist hårde stangbid som traditionelt bliver brugt, mens andre starter dem op med noget blidere og så kan der skiftes senere hvis der viser sig at være behov, eller når hesten er så veluddannet at man kan bruge den finjustering et andet bid kan give (ligesom en veluddannet dressurhest kan fortsættes på kandar)

    Så når du har fundet nogen der kan hjælpe, så find ud af deres ideer om tilkørsel/kørsel generelt, og se om det harmonerer med hvordan du gerne vil arbejde med din hest. Som begynder er man self nødt til at forvente at nogen ting er anderledes end man er vandt til eller havde forventet, men for mig er det i hvert fald vigtigt at de grundlæggende ting om håndtering og arbejde med hesten, passer sammen med mine egne overbevisninger når jeg skal sende min hest i ridning eller kørsel hos andre.



  •   29. jul 2013 Har lige været inde og se han tager 6000 inkl moms pr. månede i træning. Det er jo egnetlig en fin pris, for han ser da ud til at være en person som gør tingene ordentligt. Men har bare ikke 12-18000 kr til at få ham tilkørt.

    Kender du nogle andre dygtige som ikke er så dyre som Henrik?


  •   29. jul 2013 Hej.

    Det er helt iorden smiley

    Hvad tager ham Henrik Høper for tilkørsel? Skal ponyer som skal tilkøres have et specielt sind eller hvordan?

    Har ikke just den store erfaring, pånær at jeg kørte meget med en shetter for et par år siden. Og har selv gjort alt forarbejdet med min islænder, og han trækker slæde med mig på vores udendørs bane om vinteren, men han er nok også den mest stabile og rolige unghest jeg nogensinde har kendt. Ville ikke turde med min vallak. Så Overvejer at sende ham i tilkørsel smiley


  •   28. jul 2013 Nu er hesten på billedet ikke min -den tilhører "sorte perler" herindefra smiley

    Men nej, vi tilkører ikke vores egneselv. Vi gør alt forarbejdet, altså seletilvænning, lange liner, lære at stå, gå osv på kommando, og så kommer de til Henrik Høper for selve tilkørslen. Når den grundlæggende tilkørsel er overstået, så hesten har lært for-/fraspænding, den mest grundlæggende dressur og at gå på både bane, og på tur, står vi selv for den videre uddannelse, men fortsat med undervisning hos Henrik når det lige kan lade sig gøre (det er ca 1½ time væk, så der kører man jo desværre ikke bare lige ned hver uge;))

    Nu er vi ikke helt nye i faget længere, men alligevel er det den løsning vi vælger hver gang, så hesten kommer godt igang med køre-karrieren. Alt er bare 100 gange nemmere (og mere sikkert) når den grundlæggende uddannelse er i orden.


  •   28. jul 2013 Tilkøre i selv? smiley

  •   23. nov 2011 Meget fine billeder.
    Glæder mig til at komme igang med min egen til næste år.


Annonce