{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chanel på Paradisgården 2013

1.039 visninger | Oprettet:

Hej. :-)
I efterårsferien var Chanel og jeg på efterårsferie på Paradisgården og det var noget af en speciel oplevelse!!
Vi lavede en masse spændende som at få undervisning, gå ture, bade på stranden og lege på deres agilitybane - desuden blev der snakket heste i ét væk. ;-) Er desuden meget stolt over at der ingen trailerproblemer var med min lille hest. Hun var SÅ sej at køre med!

Her kommer en lidt anderledes og laaaang fortælling, men jeg har ikke set nogen grund til at holde det hemmeligt, så nu får I det hele..

Det meget specielle var, at underviseren, Marianne, kunne fortælle mig nogen meget chokerende ting om min lille hest.
Chanel var meget hysterisk og nærmest ustyrlig den første dag. Marianne lærer mig, at sætte grænser op. Jeg er meget følsom omkring min lille hest, jeg er bange for at gøre hende ondt, så selvom jeg tog det til mig, så blev det ikke så konsekvent, som Marianne ønskede. Den sidste dag står vi, og skal til at træne, og hun fortæller mig så, at hun har tænkt over, at der må være en grund til at Chanel er så hektisk - hun kigger altid på alting, lader sig distrahere af selv det mindste og er aldrig rigtig til stede.. Jeg har ikke selv vidst, hvordan jeg skulle takle det, men Marianne fortæller at hun mener, at hun er bange for at blive forladt igen. Hun spørger ind til hendes fortid, og jeg fortæller om hendes bedste ven, hesten Passion, som hun blev skilt fra for et par år siden grundet ejeren flyttede hesten, og som netop er blevet aflivet. Chanel leder stadig efter hende, og vil altid ind på den gård, hvor hun sidst så Passion. Jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle forklare hende, at hun er væk..
Marianne siger, at jeg skal forestille mig de to heste i en lyskugle og bygge en bro imellem dem. Jeg gør som hun siger, og da jeg åbner øjnene igen, står min lille hest med en hals der er blevet sænket 20 cm. (noget der eller ikke var sket på hele turen) og for første gang kigger hun på mig, og koncentrere sig ikke om hvem der ellers er i ridehuset mm.
Marianne fortæller mig også, at en anden grund til at hun er så stresset er fordi, at jeg ikke går ind og leder hende, og hun er selv ikke bygget til at lede - hun er den nederste i hierakiet, og det stresser hende, at hun føler, hun skal passe på både mig og sig selv. Så jeg skal gå ind og sætte grænser op for hende, kræve at hun har fokus på mig, og fortælle hende at hun ikke behøver at stresse, jeg skal nok beskytte hende.
Det bliver noget af en opgave, men jeg vil gøre mit aller bedste! Er netop nu igang med at samle spørgsmål til noget telepati, jeg vil gerne have det bekræftet og høre hvad hun selv har at sige. :-)
Det hele sluttede med at jeg blev meget rørt og påvirket af det, og vi tog torvet af hende og trænede hende liberty - nu havde hun endelig fokus på mig, og jeg satte grænser for hende når jeg synes, hun ikke lyttede.
Det hele har været meget specielt, og jeg er sikker på, at det har været enormt afgørende for Chanel og jeg! Jeg vil gøre mit bedste for at ændre min træning, så den er tilpasset hende, og så håber jeg, at det har hjulpet hende til at slippe hendes sorg. Alt i alt meget øjenåbnende!
Og der er nok mange, der ikke tror på sådan noget med tankeoverførsel og telepati, men efter at have oplevet det flere gange heroppe med flere forskellige heste, er jeg meget overbevist om, at det er rigtigt.

Animal Listening
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 19. jan 2006


Kommentér på:
Chanel på Paradisgården 2013
Annonce