{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chamsiin - min gamle stjerne.

207 visninger | Oprettet:

Indimellem vil folk sige til mig "op med humøret Karoline, det BARE en hest" eller - "det mange penge for bare for bare en hest." men de folk som siger dette, ved slet ikke hvad jeg har gennemgået med det de kalder for BARE en hest, de kender intet til alt den tid og penge jeg har brugt, og alle de bekymringer der er fulgt med "bare" en hest. "bare en hest" har været skyld i nok de største og mest stolte øjeblikke i mit liv. Alle de timer,dage, måneder og år jeg har brugt på "bare en hest" kan ikke forklares i denne tekst. Alle de gange hvor jeg stod og manglede en ven med tårer ned ad kinderne og følte mig alene, var det "bare en hest" som var der for mig. På de mest mørke og triste dage, var det "bare en hest" som fik vendt op og ned på det hele, og fik smilet frem på mine læber. Hvis du stadig efter og have læst dette kan sige "jamen det bare en hest", så kan du jo prøve og vende den om og sige "jamen det bare en ven" "bare et løfte" osv. Den her hest har givet mig venskab,tillid og ubegrænset glæde, hun har givet mig den medfølelse jeg har haft brug for, og været med til at gøre mig til den person jeg er idag. Hun har givet mig noget og stå op til hver evig eneste dag, hun har givet mig uforglemmelige minder fra fortiden, håb for fremtiden og kæmpe glæder i øjeblikke. Et venskab jeg aldrig ville være foruden. Denne her smukke pige forlod os desværre sidste år alt for tidligt. Jeg fortryder hver evig eneste dag, jeg droppede ridningen og sagde din part op, for pga. det nåede jeg aldrig og få sagt ordentligt farvel, og jeg ville gøre alt i hele verden for bare og få lov til at kysse din bløde og smukke mule bare EN gang til. Jeg er lykkelig for de 3 år vi nåede og have sammen, klart nogle af de bedste og mest mindefyldte år i mit liv.
Jeg tænker på dig hver evig eneste gang jeg køre forbi stalden, jeg kigger ind for at se om jeg kan se dig ude på folden, og hver gang bliver jeg mindet om du er væk..
Men vi ses en dag på den anden side, og istedet for at græde over du væk, vil jeg smile fordi du har levet og den tid vi havde sammen. Min smukkeste og klareste stjerne! ej borte, blot gået i forvejen. Jeg elsker dig, foraltid.

karoline S
Kvinde | 28 år | Oprettet: 8. mar 2014


Kommentér på:
Chamsiin - min gamle stjerne.
Annonce