{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lasse.. SOLGT.

826 visninger | Oprettet:

Oprettet af:
DK Bjørnholt(23) Opdræt af heste og racekatte VIP - www.123hjemmeside.dk/stutteri-Bjoernholt www.skysite.dk/bjoernholt/

Fødselsår:
2004

Højde:
Ved ik helt. Omkring 95 cm.


Temperament:
Han er lidt små nervøs, men rolig nok af en hingst at være, og regner med at han falde mere til ro, når han er kastreret..
Han er meget int. i mine tøser:P



Han elsker børn:D

Gangarter:
Han har en rigtig fin gangart. Han trav er næsten som at se en islænder:P


Stævner:
Agility konkurrence d. 10 juni 2007, ingen placering, men sku ha haft 4 pladsen i sværhedsgrad 1.

Mønstring d. 4 aug. ingen placering.

Agility konkurrence d. 5 august i sværhedsgrad 1, 4 pladsen og i sværhedsgrad 2, 5 pladsen



Stamtavle:
Han har desværre ingen.
Men han er shetlænder..


Køn:
Han er lige bleve kastreret idag d. 18/5-2007.
Så han er vallak nu..


Beskrivelse:
Fik ham hjem igår aftes d. 17/4-2007. Så jeg kender ham ikke så godt i nu..
Han er ret nervøs og man kan ik så godt komme hen til ham, men håber det bliver bedre. Ska også lige ha gjordt en del ved hans udsene, men han ska nok blive en smuk pony..
Fik lidt et chok da jeg så ham første gang.. De tidliger ejer kom før tid (var til line dance) og havde så bare sat ham ud i stalden. Min forlovet var hjemme.. Jeg skynde mig hjem og ja, da jeg kigge i stalden, så jeg en forpjuske bange pony, med utøj i pelsen og meget grimme hove, og ja, jeg ved ikke hvad..
Min forlovet og jeg, ku slet ik komme til ham, uden at han prøve og komme væk fra os..
Var tæt på til at sige at ham, ku de godt tag med sig igen, det var ik lige såen en pony, jeg blev låget.. For han var ikke lige en pony for børn og vores nabos børn, kommer tit ind til mine hypser..
Men ku se noget godt i ham og ville heller ik sende ham med tilbage, ku jeg ikke nænde over for Lasse..
Jeg lukke ham lidt ud, sammen med Børge igår aftes (17/4-2007), på den store fold, for at se om de overhovede kunne sammen.. Og det gik bare kanont godt:D
Han løb rundt sammen Børge og sku også lige vise sig..
Griner, tror han glemte at Børge også er hingst, for han begynde og ligge an på Børge og var på vej til at hoppe op bagfra:P Min lille bøsse pony, griner. Ej Børge sku godt nok lige vise at han var hingst..
De render rundt ude nu og leger og nogen gange går de bare stille rundt..
Begge mine tøser er hingstegale lige nu. Så Lasse ska også lige vise sig for dem. Godt at de ikke lige går sammen, Griner..
Han er ik så let og gå hen til lige nu, men han ska jo også lige lære mig og kende og alt det andet. Men han er rigtig ser rigtig sød ud...
Der ska nok komme meget mere, men ska lige lære ham og kende:D

D. 19/4-2007
Idag fik Lasse sig en fin ny grå grime:D Den pynter rigtig godt på hende.. Var også lige ude og trakke en tur med ham.. Det gik bare super godt. Han små trave hele tiden, men det hele er jo også nyt for ham:D
Men han bed mig godt nok også, men det ska han bare vænnes af med.
Jeg faldt så i snak med en, uha Lasse kunne ikke lidt og stå stille og vente, så han stejle op af mig, han fik lige et bestemt ryg i grimen, så han kom ned igen og ved at det var forkert.. Han er jo hingst, men håber han falder til ro, når han bliver kastreret:D

D.29/4-2007
Wee, idag har Lasse fået rigtig meget tillid til mig.. Jeg var lige ude og hygge, da Lasse så lå ned på folden.. Ja jeg liste lige så stille hen til ham.. Og jeg kom helt hen til og nusse med ham.. Har sat et billed ind fra idag:D Det var bare sødt og hyggeligt..

D. 14/5-2007
Idag havde jeg smed til alle hestene. Var spændt på hvordan Lasse var over for en smed.
Han stejle lige op af mig 1 gang, og han var ik så vild med at løfte hovene, men min smed er rigtig god til hestene, så der gik ik lang tid, så gik det bare super:D
Han blev så fin bagefter:D

D.18/5-2007
Idag kom dyrlægen ca kl. 12. Lasse sku kastreres. Havde godt nok ondt af ham. Han blev kastreret ståene.
Han fik først en alm bedøvelse, men det var ik nok til Lasse. Så han fik en ret stor bedøvelse, så min forlovede Erik og jeg, var nød til næsten at løfte ham:D Han var flere gange ved og ligge sig ned, det bette pus.
Puha det var ik særligt lækkert og se. Han blev også vaccinere osv.
Han står i sin boks og sover nu, det bette pus. Nu ska vi bare holde lidt øje med ham de første par dage, at der ik går betændelse i..

D. 24/5-2007
Idag var jeg til træning med minimule:D Hehe prøve og springe ham, han kom over et lille spring 1 gang. Men han sku os lige forstå hvad der sku ske...
Prøve også og sidde på ham, bare for at se hvad han sage til det. Vil nemlig godt ha redet ham til, så børn kan ride på ham.. Lånte også et hovedetøj og satte på ham, det brød han sig godt nok ikke ham, uha.. Så ska ha vænt ham til og ha hovedetøj på.. Så jeg har en del og ska ha træne med ham i..
Men ellers gik det nogenlunde..

D. 10/6-2007
Idag var jeg til Agility konkurrence ved minimule.dk.. Det gik faktisk rigtig godt for Lasse, det ska han nok blive god til.. Vi var jo oppe mod nogle rigtig gode, og havde ik fået øve med Lasse, ups:P
I agility sværhedsgrad 1, der havde dommerne lave en fejl, når men det er der ik noget at gøre ved, men han lå i virkeligheden på en 4 plads. Og det synes jeg var flot, han var kun 1 point fra 3 pladsen osv, hehe.. Det synes jeg var rigtig flot.
I sværhedsgrad 2, ja der klare han det også flot. Han ville bare ik gå ned i noget vand, han fik et chok over det var vand han gik i, ved en forhindring, hehe.. Så han sprang tilbage, så det gik ik så godt og han ville ik gå op på et trin, så.. Men er stolt af ham, han klare meget af det rigtig flot:D

D. 30/7-2007

Idag var Erik og jeg ude og gå en tur med ham, på ca 1½ km. Han var lidt hys idag, men det gik godt nok..
Vi kom forbi de samme vandpytter, som vi træne Kaipo i.. Jeg prøve så og træne Lasse i at gå igennem dem, da jeg jo ska til agility med ham i weekenden:)
Han nægte først at gå igennem vandpytten, men jeg lod ham bare stå lidt og jeg fik ham så i, det vil sige, han prøve og springe over den, men den var for bred, så han hoppe lige i, griner.. Såen gik det en del gange, til sidst så gik han bare i sammen med mig og gik rundt i vandpytten:D Nu ku jeg også få ham til at gå i de små, uden at stoppe.. Håber han også vil det til agility, hehe..
Vi træne kun i ca ½ time ved vandpytten, synes det var nok..
Vi trak så hjem til mig, hvor jeg også fik file hans hove lidt ned, så han kan klare den lidt tid i nu.. Han ku godt nok ikke lig det.. Han stejle op hver gang jeg gik igang med hans hov.. Erik holde ham.. Men vi fik det til sidst gjord, ss..
Vi trak ham så ned på maken til de andre:)
Vi ret stolt af ham, over han klare det så flot til sidst, med at gå igennem vandpytten:)

D. 4/8-2007

Idag var jeg til mønstring med Børge og Lasse, i aalborg, ved minimule.dk. Det ska lige siges at det er ik noget der kan bruges. Men det er jo altid dejligt og høre fra profesionel, om hvordan ens hest er i byggelse osv:)
Jeg var først inde med Børge, sammen med 3-4 andre meget flotte shetlændere..
Senere var jeg inde med Lasse til mønstring.
Synes selv at han gik fint og han er en flot pony.. Men han var inde med nogle der var lige en takt pænere i byggelse, så han fik ik nogen roset.. Men hva, jeg synes at han er en super smuk Lasse dreng og man kan jo ik vinde hver gang, smiler..
Men dommeren sage også til mig, at Lasse jo også er en unghest i nu og derfor kræve en del arbejde, til at bygge nogle forskellige muskler op osv.. Der er jo ikke blevet arbejde med ham før jeg fik ham.. Så det ska jo nok gå:)
Han fik en del forskellige bemærkninger, som der ska arbejdes med.. Men han fik f.eks 8 for type/kropsform-harmoni.. Så det var da godt nok:)

D. 27/10-2007

Idag forsøgte jeg for første gang at longsere Lasse dreng.. Har pt. arbejde meget med at få ham til at falde til ro og få tillid til mig og ja, så har jeg haft ham med ude med minimule dk.. Synes nu at han har fået rimelig meget tillid til mig og han er blevet rigtig dejlig og rolig.. Så jeg synes godt at jeg kan gå vidre i træningen :o)
Jeg prøve og lære ham og ku blive longseret.. Han havde lidt svært ved at forstå hvad jeg ville, men det er jo os første gang.. Han klare det bedre, ind jeg regne med :o)
Fik ham til at løbe rundt 3 gange, uden at stoppe op og kigge uforståene på mig :o)
Er rigtig stolt af min bette dreng..

D. 6/6-2008

Idag da min bedste veninde kom med hendes hingst Apollo (som der ska bedække Freja) Så lånte hun Lasse med hjem.. Så hendes bette shetter hingst ik sku gå alene imens hendes hingst er her..
Kapan og Lasse hygger sig rigtig sammen.. Der er gang i den hver dag.. De er virkelig blevet perlevenner, smiler.. Savner Lasse utrolig meget, men ved at han har det godt og få more sig..

D. 13/9-2008

Idag blev Lasse solg til en virkelig flink par.. Han ska bruges som ride pony til deres datter + selvskab til en DV.. Og de snakke vist om at han os ska køres til..
Ved at han vil få det super godt hos dem..
Og ja, han står jo kun ca 3-4 km fra mig.. Så vil altid ku følge lidt med i hans liv :o)
Men savner ham utrolig meget.. Forvente ikke at han ville blive solgt så hurtig..
Han vil altid være min Lasse dreng i mit hjerte..
Miss You..


Konkurrencer:

Vundet Ialt: 18
Tabte Ialt: 3
Uafgjorte Ialt: 0


Fik 352 kommentar ved ham..

Bedømmelser:
Ekstra høj: 31
Høj: 479
Middel: 5
Lav: 0


Oprette d. 18-04-2007 11:36:31 | Vist 4512 gange

Kommentér på:
Shetlænder Lasse.. SOLGT.


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce