{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

gammel skade

1.857 visninger | Oprettet:

Puha tænk at frygten stadig kan komme op i en når man sidder og kigger på nogle billeder af en gammel ride skadet som man fik her i starten af året.

Kan virkelig ikke lade være med et tænke på hvor heldig jeg har været på trods af jeg stadig lider at skaden på fysisk på psykisk.

Dette billede viser min højre fod som blev fast klemt under en hest på 1 ton hvor efter den rullet rundt oven på mig mens jeg lå op af barrieren. I dag mangler jeg så stadig to ledbånd i den og den er næsten hel stiv.

Og glemmer aldrig ambulance mændens ord om hvor heldig jeg havde været.

vibeke h
Kvinde | 38 år | Oprettet: 4. feb 2007


Kommentér på:
gammel skade
  •   28. okt 2013 Puuuuha, av!

    Da jeg gik på efterskole fik jeg også knust min knyste, da jeg en dag væltede med min venindes hest; den var helt nede og ligge (LÆNGE) på min fod, og da den rejste sig hang min fod fast i stigbøjlen - heldigvis røg den ud da hesten begyndte at gå, men havde ingen kræfter i benet fordi det gjorde så ondt, at den bare slog direkte ned i jorden igen - glemmer aldrig den smerte!
    Det værste var at efter max 10 min var min knyste hævet op til over tennisboldstørrelse - og på skadestuen mente de "bare" den var forstuvet, og jeg blev sendt hjem med krykker, smertestillende og en bandage rundt om anklen.

    Næste morgen blev jeg vækket af at overlægen ringede til mig for at fortælle at jeg altså skulle ind og have benet i gips - han var "lige kommet til at kigge nærmere på mine røngtenbilleder".... og så brugte jeg ellers morgenen med at kaste op af smerte... utroligt..

    Idag har jeg også stadig problemer, også meget fordi jeg fik rykket en flig af min vrist kort efter jeg var kommet hjem fra efterskole og først lige kunne bruge min fod ordentligt.... så hvis jeg fx løber lidt for meget knækker min ankel, og det trykker på hele området jeg havde skadet smiley


  •   4. okt 2013 Nogle gange undre man sig over hvorfor man har valgt så farlig en sport

  •   4. okt 2013 ligner lidt min fod(fotoalbum) da jeg faldt af dolly. men min var dog kun forstuet.. det ser ud til at have gjort avs.

  •   4. okt 2013 Føj smiley hae selv en ankel skade højre ankel efter rideulykke. Knuste anklen ved fald fra hest. Nu her 2,5år efter og 3 operationer er anklen gjort stiv for at afhjælpe smerter. Dette har hjulpet. Men giver andre bivirkninger smiley jeg håber inderligt at de kan Gøre noget for dig og din fod..

  •   3. okt 2013 tror mig det gjord det også. Og så har jeg stadig smerter den dag i dag

  •   3. okt 2013 uha det må have gjort ondt,

Annonce