{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lidt over en måned uden min lille prins

135 visninger | Oprettet:

Så er det over en måned siden min lille prins blev aflivet. Min stakkels dreng havde fået kolik og en forstoppelse som ikke kunne redes uden en operation, derfor valgte vi at få ham aflivet. Han skulle ikke lide mere. I knap 4 dage havde han kæmpet med kolik og forstoppelse, han var stærk og kæmpede alt hvad han kunne. Dyrlægen sagde at hans tarme havde taget en lille drejning og lå forkert, selvom vi gjorde alt hvad vi kunne for at holde ham på benene og få ham til at skridte rundt.
På den gård hvor vi havde ham opstaldet, havde mistet en anden hest, en uge før med samme symptomer. Men de kunne ikke sige hvad der gjorde at de fik forstoppelse, det tog også hårdt på dem da min lille prins gik bort.
Det som jeg har det værst med er at jeg ikke fik sagt ordenligt farvel, jeg var ikke engang i stalden da han blev aflivet..og jeg fortryder det så inderligt. Jeg ville have været med ham til det sidste.

Den 28 april, kl. 09:09 sagde MoonWalker farvel. Selvom han kun var små 5 år.
(De to første billeder, er de sidste billeder der blev taget af min lille dreng. De 2 sidste er fra vores sidste ridetur sammen.)

Simone J
Kvinde | 22 år | Oprettet: 13. feb 2014


Kommentér på:
Lidt over en måned uden min lille prins
Annonce