{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Asking Alexandria, Blessthefall og Chelsea Grin koncert KBH 30/1-2012

571 visninger | Oprettet:

Her er de billeder jeg fik taget, til koncerten..
Det var en MEGA fed koncert.

Har skrævet lidt hvordan dagen forløb, i må meget gerne læse det hvis i ville :)
Det hele startede med at jeg desværre skulle i skole, inden jeg skulle til KBH. Men lige efter skolen, blev min veninde og jeg hendet af min venindes mor. Vi kørte så til Fredericia, for at hende en veninde. Efter vi hade hendet hende kørte vi til København.
Turen der over gik hurtigt, vi snakkede og hørte musik så det tog igen tid.
da vi enlig kom til Amager Bio hvor koncerten skulle holdes, mødes vi med en af vores veninder. Vi var der ca. ved 4 tiden, så vi hade 3 timers ventetid før vi blev lukket ind. Vi mødte nogle nye mennesker, men mødte også nogle af vores venner, det var rigtig dejligt at se dem alle igen.
I mens vi ventede, hørte vi musik, spiste Pizza og hyggede og var ved at dø af kulde :P
Da vi så begyndte at stille os i kø, stod vi helt fremme.. Imens vi ventede, skulle jeg lige finde noget i min taske, plusenlig er der en der sige "excuse me" jeg kikker så op, og får øjn kontakt med Cameron (guitaristen fra AA) fuck jeg fik et chok hehe :)
Når men enlig blev vi lukket ind, vi afleverede vores ting og gik ind i salen og tog en plads, vi kom helt forrest.
Efter lang tids ventetid, startede det enlig. Chelsea Grin var det første band, de var ikke lige mig men de gjorde det stadig rigtig godt. Derefter kom Blessthefall på, de var så fede, Jeg blev virkelig forelsket i det band :)
Imens de spillede blev der lavet alt muligt, nogle kastede sig fra scenen ned i publikum, der var mosh pit under alle koncerter. Det var så fedt..
ENLIG kom Asking Alexandria på, de var mega awesome. De spillede nogle af mine ynglings sange, og lavede den fedeste koncert xD
Efter koncerten mødte vi først Blessthefall, og fik billeder med Beau Bokan (forsanger) og Elliott Gruenberg (guitarist) + autografer, fik også autografer med Eric Lambert (guitarist)
Efter vi hade ventet i næsten over en time mon AA enlig ud, vi fik sagt hej til dem alle, men fik kun billede med Sam (bassist) og James (trommeslager) + autografer :)
Vi snakkede i okay lang tid med James det var mega hyggeligt, fik også snakket med Sam :P
Det var en mega awesome dag, og helt klart den bedste dag i mit liv :)) Men det var en meget lang dag, og vi var først hjemme ved tiden om natten, men det var helt klart det hele vær :P

Hvis du læste dette ovenover, så tusind tak fordi du gad bruge noget af din tid på mig hehe :)

(Sorry hvis der er lidt stavefejl)

Nå men altså det var altså det der skete :D

Kommentér på:
Asking Alexandria, Blessthefall og Chelsea Grin koncert KBH 30/1-2012
Annonce