{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Vores dejlige Hund Cyborg (udtales cyber) <3

236 visninger | Oprettet:

Billeder af vores dejlige hund Cyborg :-) Altid sød og kærlig, elsker børn og er så udtryksfuld at man altid kan se hvad han tænker :-) Elsker ham mere end ord kan beskrive! <3

Cyborg er en amerikansk staffordshire terrier (amstaff) og derfor møder vi desværre mange fordomsfulde mennesker, der ikke ved noget om racen. Racen er kåret som bedste familiehund 4 år i træk i USA, den blev udviklet til kamp i tidernes morgen men er senere blevet videreudviklet mhb. på familiehund. Når en hund fødes er dens sind som ler, ejeren former det og skaber den hund de vil have. Det er tragisk at nogen bruger disse hunde til kamp, ikke opdrager dem ordentligt eller på anden måde svigter dem og derfor har ødelagt det for de tusindvis af ansvarlige hundeejere der har en dejlig og godmodig 'muskelhund'.

Foreningen Fairdog som kæmper for alle hunderacer har fremlagt bevis for at hundeloven ikke har hjulpet på antal bidepisoder, tværtimod. Desuden viser det sig at bid fra amstaff kun udgør 6 % af alle bid i Danmark. Schæferhunde, gravhunde og labradorer ligger højere på den liste end amstaffen. Medierne har magten og har skabt en commonsense opfattelse af, at 'muskelhunde' er farlige og at det er racen den er gal med. Selvom Norge og Sverige ligeledes har haft sådan en hundelov som nu, og efterfølgende afskaffet den og indført kørekort i stedet, og selvom flere eksperter og dyrlæger forsikrer at det intet har med racen at gøre vil vores kære politikere ikke indrømme de har begået en fejl! Det er forkasteligt.

Nina F
Kvinde | 31 år | Oprettet: 29. apr 2010


Kommentér på:
Vores dejlige Hund Cyborg (udtales cyber) <3
Annonce