{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Distrikt mesterskaberne den 30/6-07 Hvalsø rideklub

1.538 visninger | Oprettet:

Den 30/6-07 tog Mig og Magic til distrikt mesterskaberne i hvalsø rideklub. hvor vi rent ud sagt slet ikke havde regnet med noget som helst. vi havde gået og sagt lidt for sjovt at vi skulle sætte champagnen på køl, men det var bar noget vi gjorder lidt grin:o)
Jeg var allerede oppe på hvalsø rideklub kl 7 da min bedste veninde skulle ride højelse cuppen for hest. så min mor ville kører hjem og hente ponyerne senere når det blev min tur. jeg var meger spændt når man tænker over at det var mit første distriktmesterskab i dressur.
Men spændende det var det, da der var mange MSR ryttere med. Min fantastike underviser Henrik Jørgensen kom og op varmede mig, selvom han ikke rigtigt havde tid. men han kom og det hjalp mig virklig meget på opvarmingningen. så da jeg skulle til at ride på banen, blev det lidt mørkede altså skyerne. men solen havde ellers skindet hele dagen.
Men da jeg red ud på banen, var det ligesom at vor herre åbnede for verdens største skylle. jeg blev driv våd og Magic synes ikke det var rart at få vand i hovedet. han slå ikk fra, men har var der ikke rigtigt.. men dømmeren synes nok at det var godt redet på trods af vejret.
Dommer:
C Susanne Ranch : 215 67,19%
H Rikke Jensen : 214 66,88%
M Mimmi e: 207 64,69%
Samlet: 66,25%

og tror mig søndag aften blev fejret sammen med dem som ejer gården med en masse champagne sidste jeg husker er at proppen fløj væk og jeg vågnede med ondt i hovedet næste morgen l kl 7 for at tage på Barthahus ridecenter ¨på en lille "ferie":bb men ponyerne nød at kunne svømme lidt og slappe lidt af

Mikkala H Krog _ .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 25. dec 2005


Kommentér på:
Distrikt mesterskaberne den 30/6-07 Hvalsø rideklub
Annonce