{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Distance - skærbæk 10.05.2010

469 visninger | Oprettet:

Der det for alvor gik galt:/

SKA-Hestevelfærd
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. feb 2008


Kommentér på:
Distance - skærbæk 10.05.2010
  •   10. dec 2010 det er bare lige det man skal have vendt med sig selv, men så har han jo virkelig også elsket mig:/

    Pletten skal nok blive god, og hun har heller ikke ondt, så det er jo nok bare den forskel der er:)

    hvad skal vi lave imorgen så???:) knus:)


  •   10. dec 2010 Det må du ikke bebrejde dig selv søde selvom det er svært. Men der var jo ingen af os der vidste det faktisk var så galt med ham. Men tænk at han holdte smerten ud bare for at gøre som du bad ham om!!!!!!
    Pletten er en helt anden, men jeg tror på at når du engang giver dig selv lov bliver du også RIGTIG glad for hende!!! Det bliver aldrig det samme som med S-F men næsten hvis du giver dig selv lov!!!
    Første hold fra 2-3 og Dig og Amanda og Nickie 15-16:)


  •   10. dec 2010 S-F og Regal går i himlen og hjælper os igennem de sværre tider, men jeg tænker bare så meget på den smerte jeghar udsat ham for, og han sagde jo også fra når han ikke gad og springe:/

    jeg elsker Pleten, men hun er bare en halt anden:/

    hvornår skal vi springe imorgen??? knus:D


  •   10. dec 2010 Ja det gjorde de uden tvivl!!!! Men det er bare så hårdt, tanken om der bare IKE var mere at gør!!! Eller gjorde man nu det rigtig kunne man nu have prøvet noget andet. Men nej må nok bare indse det var det bedste for os alle selvom det er MEGET svært!!!! Ja de var jo desværre kun lige startet med at bliver 2 stjerne i sporten, inden de skulle blive 2 smukke stjerner på himlen i stedet for, det er bare ikke retfærdigt!!! De skulle begge stadig være her hos os!!! Ved godt at alle de dejlige folk på JORK støtter os i det, og jeg er din mor MEGET taknemlig for alt støtten og hjælpen med ham da det var værst!!!!

    Jep det gør jeg, og det er SÅ lækker en hest du har fået dig, og du skal give dig selv lov til at være glad for hende og nyde hende. Det har jeg fortalt dig mange gange og bliver jeg ved med. Jeg ved S-F syntes det er okay, for han har vundet dit hjerte og din kærlighed, du gjorde hvad du kunne for ham, og det ønsker han bestemt at du gør for Plet nu!!! Så GIV DIG SELV LOVE TIL AT VÆRE GLAD FOR HENDE OG NYD HENDE!!!


  •   10. dec 2010 tænk de heste fightede så meget for os, at de skjulte deres smerter indtil det sidste, og selv da vi lod dem få fred, var de ved at overtale os til at beholde dem:) de to gjorde alt for os, og de har det så godt sammen nu, de kan se tilbage på et godt liv på jorden, og sige fælles: "Nickie og Sabrina, er bare de bedste hesteejer på jorden, de gjorde alt for os, og de lod os få fred, selvom vi helst ville have været på jorden. Nickie og Sabrina - VI ELSKER JER"

    søde Nickie, vi takkede vores fantastiske stjerner ved at lade dem få fred, og nu er de to stjerne der lyser på himlen:D

    jeg skal nok brænde billederne over på en cd til dig, skal bare lige finde en først:P

    Nickie, alle på hele JORK vil ALTID støtte os i vores beslutninger, og det var det bedste for alle parter.

    Søde du støtter mig altid, også når jeg har svært ved at acceptere min nye hest, du holder modet oppe på mig, og du var der den dag jeg fik det værste af vide. Det er det der gør dig til min ynglings spring underviser smiley jeg vil altid være der for dig søde:D


  •   10. dec 2010 Og det vil de bare ikke!!! Det er lige præcis de 2 et bevis på:) De vil gøre alt for os, selv da de havde flest smerter og have mest ondt gjorde de hvad vi bad dem om og mere til!!! De var de bedste heste man kunne ønske sig!!! Hmm smukke, vil du ikk brænde ALLE billeder du har af regal over på en cd?? Og også gerne af dem med tiffa fra stævne??

    Elsker også dig smukke:) Elsker alle jer tøser på JORK:)


  •   10. dec 2010 de to heste der fightede aller mest for deres rytter, og ikke ville give op:/

    jeg elsker dig søde


  •   10. dec 2010 smiley Sidder lige til en forandring IGEN IGEN med tåre i øjnene, og savner min helt igennem dejlige hest!!! Forstår stadig ikk at de 2 meste fantastiske heste skulle væk fra os!!!!

  •   9. dec 2010 de4 går sammen i hestehimlen - på den anden side af regnbuebroen, og kigger ned til os, og hjælper os igennem hele dagen:) R.I.P. til tre helt fantastiske hest:/

  •   9. dec 2010 R.I.P Smukke S-F du er savnet!!!!! Men håber du hygger dig på græsmarkerne sammen med Charlie og Regal. Og jeg håber i alle 3 passer godt på hinanden og kigger ned til os engang imellem!!!! I er alle 3 i vores tanker HVER dag!!!!!

Annonce