{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kat-o til stævne efter 3 års pause

413 visninger | Oprettet:

Kalista og mig skulle have redet 4 klasser i Molger til kommunemesterskab. Desværre blev Klister halt i første klasse så jeg måtte opgive at ride de sidste 3 klasser på hende.

Heldigvis var der nogen som foreslog mig at køre hjem og hente "den gamle" - alias Kat-o og efter lidt overvejelse blev det besluttet.

Min veninde og jeg skyndte os hjem med Klsiter og fik gjort Kat-o stævneklar.

Jeg var vildt nervøs, for Kat-o har stort set ikke været redet de sidste 3 år og hun har kun været i let genoptræning i en lille måneds tid.
Så ikke blot var jeg nervøs for hendes reaktion, men var jo også lidt bange for det blev for meget for hendes gamle ben.
Det gjorde det heldgivis ikke og hun var bare helt super.
Søndag fik vi en anden plads og vi sluttede som nummer 6 i kommunemesterskabet - det er sgu ikke helt ringe for en hest der har været ude af ridning i 3 år...

Men se de skønne billeder som min dejlige veninde har været så sød og tage og bedøm selv...
Folk med fordomme om fulblodsheste kan godt pakke sammen og gå hjem - hvis de bliver redet rigtigt kan de ende sådan her - selv efter 3 års pause - er så stolt af min gamle tøs, hun var bare super.

Selvfølgelig er hun lidt muskelfattig og stiv at se på og jeg ser lidt stor ud til hende, men alt i alt syntes jeg det er stærkt gået af hende og vi vil arbejde videre med at få bygget muskler på igen :)

Tsen
Kvinde | 39 år | Oprettet: 29. dec 2005


Kommentér på:
Kat-o til stævne efter 3 års pause
Annonce