{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

© Mine tegninger :)

19.125 visninger | Oprettet:

Jeg øver mig meget i at tegne og går meget op i det. Jeg lægger hjerte og sjæl i det :)
Jeg gør det på MIN måde og jeg har SELV lært det. Jeg har aldrig brugt hjælp fra detaljerede tegnebøger, for jeg gider ikke tegne, som alle andre tegner og lærer fra de bøger, for det virker for mig 'kunstigt'. Det er jo bare min holdning til det, sådan vil jeg ikke selv gøre. Jeg tegner efter hjertet og intuition, og sådan er det. Jeg lader mig inspirere af ting, jeg ser, hvad enten det er billeder, videoer eller virkelige ting, jeg ser omkring mig. Gør mig en tjeneste, folks. Lad være med at kopiere mine tegninger, da jeg har oplevet flere og flere gøre det, og det er jeg ikke særlig glad for, da jeg har øvet mig længe og er glad for min egen måde, selvom jeg stadig mangler megen øvelse. Jeg synes, at i stedet for at kopiere mine tegninger, så gør det på JERES måde. Kopierer man andres tegninger, er det i mine øjne falsk og skamfuldt, da man intet personligt har lagt i det ;-)

*V I G T I G T !!!*
***Da min kø netop nu er nået op på 50, tager jeg ikke imod flere "bestillinger" pt! Jeg får aldrig set en ende på det, hvis ikke jeg sætter en grænse. Så den er her trukket ved 50.
Skal nok give besked, når jeg tager imod flere igen, så hold øje med beskrivelsen ved mit album og video! ***

<b> Det skal lige siges, at jeg er meget øm over mine tegninger, og vil sætte pris på, at ingen kopierer dem eller tegner efter, da det er min måde, at tegne heste på. Brug billeder fra evt. google eller heste herinde fra til øvelse :) Derudover skal I spørge først inden I ligger den ind på jeres hest/ponys profil eller hvis I på nogen måde vil gemme billedet :) Derudover skal i referere til hvem der har tegnet det, da jeg som før hentydede til, ikke vil have folk tager æren for mit arbejde :) </b>

OBS!!! Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg har en pokkers lang kø og jeg samtidig er en travl teenager, som har et arbejde at passe, venner at bruge tid på, familie at pyldre om, skolen at tænke på, en hest der skal rides og samtidig har jeg en kæreste, jeg også gerne vil have tid til. Så skal I have jeres hest tegnet, så skal tålmodigheden være der, for jeg gider ikke stresse pga. utålmodige folk! Jeg lider i forvejen af stress og det går altså udover mit helbred og ofte også søvnen. Så utålmodighed kan godt undværes, tak :) Det giver mig ærligt talt mindre lyst til at tegne folks heste. Så tænk lige på det først :)
Jeg tegner kun EN hest pr. person af gangen, da det er mest fair! At lave 5 heste fra en person i streg er ikke fair, da andre så ville komme til at vente i endnu længere tid! Så vælg på forhånd ÉN af jeres heste :)
Så ja, jeg gentager: Jeg har en lang lang kø, som hele tiden bliver længere (lige nu onsdag d. 24. feb/10) er den på 43 personer, dvs. 43 heste der skal tegnes. Så I kan nok forstå, at jeg har nok at se til, så det tager den tid det tager! :) For at lave sådan en tegning bruger jeg som regel mindst en time på hver. Nogle mere, nogle en smule mindre. Men det ligger deromkring.
So be patient, guys :)
Så hvis I på forhånd ved, at I ikke kan klare at vente, så ville det her være en skuffelse. Til gengæld skal jeg nok give en melding til jer, når jeres heste er tegnet og lagt ind :b
Super! Godt, det var alt :)


Kommentér på:
© Mine tegninger :)
Annonce