{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Shariba bint Bolero 2005

1.343 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Mette K
Kvinde | 49 år | Oprettet: 28. aug 2007


Arabisk fuldblod (OX) Shariba bint Bolero

Fødselsår:
2005
Højde:
1.61
Temperament
Super cool og meget nysgerrig. Sharibas mule skal undersøge alt! Så snart man viser sig i stalden, på marken, så kommer hun drønene med sin mule, for at undersøge om ikke man lige skulle have en godbid eller om ikke man lige gider nusse hende under hagen..
Gangarter
Svævende gang - glæder mig meget til at komme op og sidde på hende.
Stævner
Ingen
Stamtavle
f. Bolero
m. Shiwana
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Skal til at tilride Shariba - jeg har indtil videre haft sadel på hende et par gange og har også været oppe at ligge på hende - det har hun taget i stiv arm - meen jeg ser jo dagligt på folden hvilke spjet hun kan præstere - så det skal nok blive skægt!

Jeg har haft Shariba siden hun var 1 ½ år gammel og jeg har altid haft hende med som trækhest, hvofor hun ikke synes, at alle mulige ting uden for vores matrikel er vildt farlige - og da jeg skal hovedsagligt bruge hende til distance, er det jo en væsentlig fordel.

Hun er en rigtig prinsesse. med meget store øjne, lange øjenvipper og lang man, hvilket man bare ikke kan stå for - hun er meget nøjsom, hvorfor man skal passe på, når græsset begynder at spire - hun har meget let ved at blive meget rund om livet.


Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Shariba bint Bolero
Annonce