{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyroler Haflinger Fenny Mølmark [Himmelhest] 1994

1.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Vogt .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 30. mar 2006


Tyroler Haflinger Fenny Mølmark

Fødselsår:
1994
Højde:
148 cm :-)
Temperament
Hun har et rigtig fint temperament. I stalden og på folden er hun simpelthen SÅ rolig, altid nem. Under ridning er hun til at tænde når det er nødvendigt, men hun holder også af en lang skridttur uden sadel.
Gangarter
Skridten er ganske fin, traven er ikke noget specielt, galloppen er stor og rummelig - knap så samlet.
Stævner
Nej, hun har ikke startet stævner.
Stamtavle
Mor: 12242/T Fia
- Mormor 9557/T Funda-Weibi
- Morfar 1286 Achter

Far: liz.118/T Almiro
- Farmor 9410/T Lottchen
- Farfar 1338 Afghan II
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Fenny er en pony som jeg er meget heldig at få lov til at ride. Hun har stået ved os i ca 4 år nu, men det er siden 1. juli jeg er begyndt at ride hende fast.

Hun er en hest, som man kun kan elske, hun er virkelig godmodig og rar.
Under ridning kan hun ikke det helt store, og jeg arbejder meget med, at få hende til at slappe af. Jeg kan mærke fremskridt hver gang jeg rider hende, så det er jo bare skønt!

Hun har været med mig til idrætsdag i skolen, det var kun anden gang hun var ude blandt andre heste og MEGET larm, men hun tog det bare så flot, jeg var rigtig stolt.

Hun er fuldstændig trafiksikker og nyder en tur i det fri, hun er meget nervefast og bliver ikke bange for spøgelser.

På marken vil hun gerne bestemme lidt, og kan godt sætte de andre heste på plads!

Jeg rider hende mest i dressur og på tur for tiden, da jeg gerne vil have hende til at slappe af i gangarterne og med tiden lære at samle sig. Hun er 16 år, og er aldrig rigtig blevet redet samlet, så hun er lidt stiv og uforstående til tider, men jeg synes det går rigtig fint fremad når hun endelig forstår hvad jeg beder hende om.
Vi er begyndt at øve lidt siddebevægelser, og på en god dag lytter hun til det :o)

I spring mangeler hun rigtig meget teknik, hun vil super gerne springe og hun kan også godt få røven med sig over de lidt højere spring, men hun vil rigtig gerne bare løbe rundt med mig hvis hun fik lov. Men jeg er ikke nervøs, hun skal skam nok lære det med tiden :-)

Når jeg viser mig på marken er hun begyndt at vrinske og komme op til mig.

Jeg begyndte at ride Fenny da Candy blev udlånt, og jeg er rigtig glad for at have fået chancen for at arbejde lidt med hende, det har lært mig en helt masse og så er det bare dejligt at have fået en ny ven.

Desværre er det gået sådan at Fenny hen over vinteren fik nogle meget mærkelige hove, som senere resulterede i, at vi måtte aflive hende. Hun ville aldrig blive ridehest igen, og det der med at gå på marked trives hun slet ikke med. Det var en meget hård dag og jeg fulgte hende selv helt til det sidste, det var en hård beslutning, men man må jo nu engang tænke på hestens bedste. Jeg vil altid huske denne fantastiske hest, som har givet mig så mange dejlige oplevelser gennem årene. <3
Kommentér på:
Tyroler Haflinger Fenny Mølmark
Annonce