{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Svensk Sportspony Aniara (solgt) [Tidl. hest] 1994

2.891 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria B Frederiksen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 18. nov 2007


Svensk Sportspony Aniara (solgt)

Fødselsår:
1994
Højde:
Hun er 148 cm med sko. :)
går igennem målingen til stævnerne uden problemer.
Temperament
Hun er en dame som har sin egen mening om tingene.
Når man springer hende er hun på , hun er tændt og koncentreret. Når man rider dressur på hende er hun sårn lidt rastløs. hun gør hvad hun gider i dressuren, men hun det er heller ikke noget stort og overraskende . :)
Men hun har et super temperament til lange skridtture .
hun går stille og rolig. også selvom hun er alene .
Gangarter
Hendes skridt er kort og for det meste trippende.
hendes trav er hurtig når hun er frisk, men når hun slapper af er hun faktisk godt gående.
Hendes galop er fantastisk . Hun afpasser galoppen efter hvad man ønsker. kort galop, grundgalop, fri galop. Ja lige hvad du ønsker.
Stævner
Hun har før hun kom til Danmark gået på landsholdet i Sverige, hun har sprunget de helt store klasser og gået LA1 dressur.
Hun blev solgt til en pige på Sjælland. Kemien var der bare slet ikke, så Aniara var gået helt ned i springningen.
Derfor satte de hende i ridning hos mig. Da hun så et spring i starten stejlede hun og løb den anden vej. så jeg havde min træner til at ride hende lidt og en af pigerne. Jeg overtog hende i slutningen af juli 2007.
2. weekend i august startede vi vores første stævne i ULA, LA, LA, MB. Hun gik lidt slapt og træls i den første fordi vi stadig manglede at lære hinanden at kende, det var som om vi lærte det i ULA'en, for hun var kørende lige siden. Hun fik sin første nulrunde i MB dagen efter.
Derefter gik det stærkt. I slutningen af september blev hun b-pony, i midten af oktober gik hun sit første landsstævne og sin første MA. Hun gik super og i midten af november gik hun sin første SB, hun gik med en bom og blev nr 2. i slutningen af november tog vi hende med til et internationalt stævne i Neeroeteren i Belgien. Vi red det der svarer til MB og MA højder. og hun gik placering i alle klasser. - nr. 8 i den første, 2 i den anden og 4 i den tredje.
vi købte hende til christmas show 2007. der gik hun en MB med et stop fordi hun var syg. da vi kom hjem havde hun 40 i feber. så vi red en anden hest resten er weekenden.
Mellem jul og nytår tog vi til Wierden i Holland. Der red vi 115, og fik en bom, 125 og red med en bom i omspring, 125 nationsspringning og red enten med 0 eller 4 fejl (en bom hvis det var) og så red vi den store grand prix, som var udskrevet til at være 130-135. Men den var også større !! Hun sprang perfekt, gik med 2 bomme, men jeg var grædefærdig af glæde da jeg kom ud pga hun gik så fantastisk. Samlet sluttede jeg som nr 15 i Grand Prix mod nogle af Europas bedste ekvipager.
Siden da har hun vundet en 2. plads i SB i Billund.
Samt vandt hun både MA og SB'en på Lykkeshøj i Randers.
Hun har gået DM for klubhold ponyspringning. Hvor vi endte som nr 4.
Stamtavle
Hun er efter den svenske ponydressurhingst Cordo,
har Anisett som mor og Orchis Cham X som morfar.
Køn
Hun er en dejlig hoppe .
Bemærkninger
Beskrivelse kommer senere . :)
Kommentér på:
Svensk Sportspony Aniara (solgt)
Annonce