{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Toby [Tidl. part]

3.690 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Toby

Fødselsår:
Højde:
Han er 144 cm med sko :)
Temperament
han kan bare være det sødeste nusse hovede også den sureste :b
nogle dage vil han gerne galopere også kan det jo også godt blive lidt sjovt når man så galopere, specielt i spring, men så kan der godt komme nogle små buk fra ham (:
der var engang en dame der talt de bukkespring jeg fik i streg venste volte rundt og hun sagde at hun ikke havde talt de først, at det først var da han blev ved at hun begyndte, men han fik vist talt 16? (:
Gangarter
hans skridt er dejligt afslappet men han kan godt spænde lidt op.
hans trav ser lækker og let ud men han er bare ikke til at være på, det er halt utroligt, man føler bare at man sidder som en sæk kartofler men bare hvor posen er for stor (hvis i forstår hvad jeg mener) man bliver bare smidt rundt. men hvis han kommer godt ned i holdning er han rarere at være på (: han spænder ofte op flere gange i trav (:
hans galop er rar at være i, dejlige afslappet, men der kan komme nogle buk :b
Stævner
Kommende:
Ingen... vi har redet vores sidste stævne sammen..

Dressur:
Lc1 Vrk - 70% 1. plads
Lc1 Vrk - 61,25% 3. plads (Træt pony)
Lc1 Vrk - ??% 3. plads (Træt pony)
LB2 Vrk - 57.31%
LA1 Vrk - 58,62%
LB2 Vrk - 63,46%
LB3 Vrk - 60,36%

Spring:
Lx Vrk - 4 fejl. 1. uplaceret (Lærke Rau)
Ld Vrk - Diskvalificeret..
Ld kostumespring Vrk
Prinsen på den hvide hest (: fejlfri rundte Med mig
LD Vrk - 6 fejl i hovedrunden hvor 2 var på tid.
LD Vrk - 0-rundte 1. uplaceret
LD Vrk - 0-rundte 1. plads
Stamtavle
Sikkert ingen :D
Køn
Han er en supersød vallak.
Bemærkninger
*Han er elevpony*
ja, hvordan skal man beskrive det bedste der findes?
jeg kan da prøve (:
Toby er en rar pony der dog lige for tiden er blevet en smule bokssur fordi at han står og keder sig, han er jo elevpony og der er mange der er bange for ham og dem der ikke er det kan bare ikke ride ham, for han er en pony der skal rides mest med benene og det er ikke alle der kan det, jeg kan faktisk ride ham udelukkende på benene.
men hvis man ikke rider ham med benene og udelukkende rider på tøjlen kan han godt finde på at smide røven ind og snyde i hjørnerne og hvis han først får lov til det der, så er der en rimlig chance for en bukketur i galoppen.
i spring skal man også være rimlig meget ved ham, man skal sørge for at have en stor grundgalop og selv tænke frem og vidre over det næste spring og sammentidig have ved hovedet på ham, for hvis man slipper tøjlen springer han ikke.
han er sværer at springe end man tror, jeg har sprunget på ham i nok 3/4 af et år hvor vi bare har sprunget ld hvor han har stoppet meget, men så sagde min ridelærer at jeg skulle prøve med et treringsbid også efter at vi begge vænnede os til det blev det bedre, så fik vi en ny ridelærer og der besluttede jeg mig for at tage en springpisk med, og det fortryder jeg ikke, nå springer han næsten alt uden at kigge !! vi har sprunget en lb/la bane, vandgrav, trippelbar osv med ny træner og det går kun fremad (:
i dressuren spænder han meget op men det går kun fremad, nu kan han gå frem og ned afslappet, jeg kræver ikke at kan går i perfekt holdning, for han er jo elevpony så bare han går frem og ned afslappet så er jeg faktisk glad (:
Toby er også meget nysgerrig (billedet med skraldespanden) han skal undersøge alt for at se om det er noget til ham (:
Toby modsat mange andre elevponyere hugger ikke efter mad og godbidder, han står faktisk ofte med røven til krybben når der bliver fodret indtil han får sin mad (: også er han faktisk meget kræsen (:

*jeg rider ikke på Toby længere, da jeg er blevet for gammel til at ride pony.. men han vil altid blive husket! Verdens Bedste Lærepony. nu håber jeg at han kan find en ny at dele sin kærlighed med (: <33*

Jeg vil råbe til alverden at du er min. Jeg vil fortælle alle at jeg tilhører dig. Du har ingen imponerende overflade, du har masse af menneskelige fejl, og dine kvaliteter kan ikke ses. Men dit hjerte er stort, din tilgivelse er enorm, og din kærlighed er uendelig. Hvis alt det kunne ses, ville jeg nok ikke få lov til at beholde dig. Jeg elsker dig<3<3

En sang jeg fik fra "Toby" til min konfirmation. (sangskjuler var en pose halm xD)

mel. Se den lille kattekilling.

Herude står jeg og snøfter
græder i en spand.
Mens i ofte glasset løfter,
får jeg bare vand.

Du kan tro jeg gerne ville
være ved dit bord.
Jeg ku stille hødusk pille
vrinske med i kor.

Jeg som tro´de vi var venner
er nu blot forladt.
Du mig blot i boksen genner,
sikke noget pjat.

Ene står jeg nu herude
og jeg keder mig.
Mens jeg prøver på at glemme,
at du morer dig.

Men nu vil jeg gerne hylde
dig på denne dag.
Gid at du må længe leve
Vrinsk, vrinsk og Hurra.


EN LAV ELLER MELLEM BEGRUNDES!!!

*Den 11/9-10*
Tænk engang at vi kun har 3 måneder tilbage max!!?? Snakken går allerede om at finde en heste til mig der passer lige så godt til mig som du gør. Gerne en der springer som dig og går som dig i dressuren og kan spasse og lave de underligste ting som dig.
Det er svært at tænke på enden når det går så godt lige nu (: at få ny træner har virkelig hjulpet en del i dressuren (:
Men i spring går det lidt tilbage håber det bliver bedre når vi kommer indendørs og ikke bliver påvirket af vind og vejr (:
Kommentér på:
Anden særlig race Toby
Annonce