{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Zappa<3 † R.I.P d.13-5-09 [Himmelhest] 1995

2.519 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Zappa<3 † R.I.P d.13-5-09

Fødselsår:
1995
Højde:
Omkring 160 :).
Temperament
Rolig men kan godt bli hidsig & bange (;
Gangarter
Skridt : Okay
Trav : Deejlig (:
Galop : God
Stævner
Kun startet på staldV.
LC2 = 2plads.
50cm spring = bedst udklædt med 'SigneO.
Stamtavle
Hmmm.? :D
Køn
En gudesmuk hoppe :o)
Bemærkninger
Den dag jeg fik lov at ride dig kunne jeg ikke stoppe med at smile :D! Jeg kunne kun tænke : YeeeeeS!<3 Du var så dejlig - smuk (o: De første gange vi red gik ikke så godt men vi lærte hinanden og kende og så var der ingenting. Jeg nåede "kun" at falde af dig 2 gange ;).
Du var dejlig i dressur og jeg mente jo du kunne det hele ;D. Spring var okay med mig - men med Line sprang du skønt. Men jeg var utryg ved dig og du behøvede tryg rytter i spring :o) Nåede da og springe 80 på dig q:
Zappa, du er det bedste der er sket for mig i mit liv! Du fik mig videre i dressur og ga mig mere lyst til ridning!d:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sidder her den 27-12-2009 klokken halv 2 om natten med tårene rendende ned af kinderne og den eneste jeg kan tænke på er Zappa. Jeg ved det er længe siden men jeg savner hende så meget! Jeg havde den bedste dag med hende inden hvor vi græssede og hyggede men det var bare forkert. Jeg havde fået drømme hesten der kunne det den skulle og mere til. Jeg havde aldrig troet den dag skulle komme! For det hele var så skide perfekt med at du kun blev halt om sommeren men vi skulle prøve med bandager osv ): Jeg skulle måske ha haft dig i konf gave også ville du ha været min :'( De folk der læser dette og bare tænker - kom dog over det ? - de forstår bare ikke det mig og Zappa havde. Den hest var unik og køn og speciel på sin egen måde! Jeg sidder bare og græder hver gang jeg tænker på dig, det bliver bare aldrig bedre ): Men jeg var så "uforberedt", det ER så forkert! Men forsaten hvis hun ikke var bleven aflivet ville hun ha gået med så mange ulidelige smerter.! Du skulle bare vide hvor meget jeg tænker på dig, drømmer og dig! Drømmer om at vi 2 skulle ud og kigge på stævne pladserne. Jeg drømte om at du var kommet tilbage og stod inde i boksen - og at du var blevet aflivet havde været et maridt :'( Men somsagt en DRØM - en dejlig drøm som tit kommer.! Du skulle bare vide hvor meget jeg græder når jeg skriver det her.. Forfanden da :'( Du er så perfekt , unik og ja jeg mener at hun ER! I min verden står hun udenfor mit vindue hver aften når jeg falder i søvn )':

Jeg ved godt at MANGE andre får deres heste aflivet og jeg ikke er den eneste i verden..! Men jeg ville gerne skrive det her ned - det plejer at hjælpe på tankerne osv.. Dagen for dagen var den værste men også den bedste dag i mit liv - den værste fordi den smukke skulle forlade denne jord og den bedste fordi Zappa kunne komme ud af smerten.. Zappa er unik, smuk, dejlig, perfekt, pæn, lækker, rar, sød, ubeskrivelig og jeg kunne blive ved hele natten! Jeg håber at nogle læser det her - så de husker på Zappa og ved at jeg ikke bare er kommet over hende fordi jeg har fået Jakarta..
__Rest In Peace Zappa !<3 Du er savnet af mange! :* <3__
><'Har skrevet et digt til Zappa:

En engel så sød,
så unik og så blød.
Der findes INGEN som dig,
du er gemt i hjertet hos mig,
gemt og husket i mine tanker og min sjæl.
For du var så perfekt og speciel!
Du ville aldrig glemmes min'skat,
for jeg tænker på dig dag & nat.
Vores minder er ikke så mange,
men de huskes mange gange.
Arh - Bar du stadig var her hos mig!
”Jeg elsker dig min dejlige pige”,
det ville jeg aldrig stoppe med at sige.
Om folk syntes det her er latterligt eller ej,
du var fandme den bedste & jeg saver dig!
Når du er i mine tanker & i mine drømme,
så begynder tårerne at strømme )':
Vi ses i drømmene i nat, -
min savnede, perfekte & dejlige skat! :* <3. '><
Kommentér på:
Anden særlig race Zappa<3 † R.I.P d.13-5-09
Annonce