{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Lorian 1996

3.743 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine K
Kvinde | 38 år | Oprettet: 5. feb 2004


Holstener Lorian

Fødselsår:
1996
Højde:
En dejlig stor dreng på 178 ½
Temperament
Stille og rolig. Til tider kan der være lidt bøllestreger i ham, men det synes jeg nu ikke er så galt.
Gangarter
Middel skridt
Traven er lidt uelastisk, men jeg tror den bliver bedre hvis han bliver brugt lidt
lækker galop
Stævner
Lidt dressur og en del mere i spring. Har startet op til LB spring med mig på nakken. Vi skulle gerne komme lidt højere op, for evnerne er der helt klart hos hesten. Rytteren er bare lidt af en kylling nogen gange.
Stamtavle
Far: Loran DVE 584 DK DV
ff: Lord DEU Holst
fff: Ladykiller XX DEU Holst
ffff: Sailing Light XX DEU Holst
fffm Lone Beach XX DEU XX

ffm: Viola DEU Holst
ffmf Cottage Son XX DEU XX
ffmm: Ricarda DEU Holst

fm: Sorinna DEU Holst
Fmf: Calypso I DEU Holst
Fmff Cor de la Bryère DEU Holst
Fmfm: Tabelle DEU Holst

Fmm: Korinna DEU Holst
Fmmf: Tumbled XX DEU XX
Fmmm: Senta DEU Holst

Mor: Risico FOR 96087 DK DV
Mf: Ragtime DH 281 DK DV
mff: Raimondo DVE 224 DK DV
mfff: Ramiro Z DEU Holst
Mffm Virginia DEU Holst

Mfm Amigo EDH DK DV
Mfmf: Gotyk DH DV
Mfmm: Ophelia DS DK DV

mm: Amilla RDS DK DV
Mmf: Alibi DVE 146 DK DV
mmff: Aldato DEU Holst
mmfm: Rangun DEU Holst

mmm Ramona RNR DK DV II kl B
mmmf: Ramses
mmmm: Natascha
Køn
Vallak
Bemærkninger
Dejlig stor vallak, hvor evnerne for noget stort er til stede. Han er dog noget ude af form, da han ikke har været redet de sidste 3 måneder. Så nu står den på genoptræning!

Opdatering 9/3-2005
Jeg har for første gang siden jeg har købt Lorian været oppe og ride på ham! Vi gav os god tid i stalden og hyggede lidt inden vi skulle ud og ride, så jeg håbede jeg havde optjent lidt goodwill hos ham. Jeg skulle så tage fejl!

Vi kom op i ridehuset, gik en tur rundt og snusede til alle de farlige ting der nu måtte være i sådan et nyt ridehus, og så skulle jeg jo ellers op på ham den lille hest! Der havde i mellemtiden samlet sig en vældig skare på barierren, der skulle se når jeg nu skulle ud og ride på min nye kæmpe hest!

Først forsøgte jeg mig med en skammel, da det var i min overbevisning at hesten nok ville finde sig i sådan en... NIX! Han ville hvertfald ikke stå ved siden af sådan en. Nå, men op skulle jeg og op det kom jeg da efter en del anstrengelser. Man er lidt stiv i kroppen og måske lidt tung i numsen!

Jeg havde for en sikkerheds skyld taget en glidetøjle på da jeg vidste at lille hesten godt kan finde på at slå med hovedet. Den skulle det vise sig at jeg blev glad for, efter hyppen havde bukket som en anden reje, og slået voldsomt med hovedet et par gange... Hmm! Så blev jeg jo lidt skuffet over min nyerhvervelse, det var jo ikke lige tanken at han skulle være sådan en bølle.

Jeg fik fingrene i en longe, og så fik han ellers lige et par ture på begge volter... Ikke så meget som et enkelt bukkespring! Jeg kravlede så op igen, og vupti, så gik hesten faktisk nogenlunde pænt. Der var hvertfald ingen bukkespring inkluderet i ridningen.

I morgen har jeg sørget for at han både bliver lukket i ridehuset for at blive luftet godt, og at han kommer på fold INDEN jeg skal ride ham. Så må jeg håbe på at han er kommet af med lidt af sin overskydende energi.

10/3-2005
I dag gik det meget bedre med Lorian! Han har været både i ridehus og på fold, så han har haft rigeligt med tid til at få krudtet af! Så der var ikke så meget som et bukkespring i ham da jeg satte mig på ham! Det næste er bare at han skal lære at stå ved siden af en skammel, så jeg har lidt lettere ved at stå op! *gg*

13/3-05
Ja det var så sandelig den 13 i dag! Lorian har flækket den ene hov helt op til kronranden! Han stejlede da vi skulle læsse ham, og landede så skævt på rampen på truen ned. Det resulterede så i en flækket hov! Så nu skal han som et minimum stå stille i en måned! Øv øv øv!

13/4-05
Jubii! Efter snart en måneds stilstand var jeg ude og ride på min hyp igen! Det var bare rigtig dejligt, selvom man nu godt kunne mærke at han havde stået stille! Der var lidt rigeligt med krudt i ham! Så nu kan det da kun gå fremad! JEg skal nok se om jeg ikke kan få taget nogle billeder af mig og vilddyret snarest muligt!

2/6-2005
Så i dag skjal vi have vores første spring time! Jeg er vildt spændt! Jeg har fundte ud af at han hopper ganske udemærket på enkeltstående spring - første gang vi skulle springe satte min kæreste et hop op på 145. Det tog Lorian da så let som ingen ting. Springhest kan han da blive hvsi alt andet går galt. I weekenden skal vi ud og starte stævne. LC3 og LB1 dressur og så lige en enkelt lille LD spring. Det blive vildt spændende. Kryds lige fingre for os!

13/6
Så fik jeg tid til at få opdateret Lorians side. Grundet meget meget dårligt vejr til stævnet fik vi kun redet LC3' en den første dag. Vi red til 62.9% og det til trods for at der lå blankt vand på banerne! Jeg er meget stolt af min lille hest. Det blev faktisk til en 5 plads. Så jeg synes vi var meget dygtige. JEg glæder mig lidt til at komme ud og starte nogle flere stæbner med ham...

8/2-06
Ja det er længe siden der er sket nogen opdatering herinde. Dels fordi jeg ikke rigtigt har haft tid og fordi der ikke er sket så meget med hestens udvikling siden septemper sidste år, hvor jeg væltede på Motorcykel. Nu er vi så småt gået i gang igen, og hyppen hygger sig hver gang chancen for at komme ud og lave noget, byder sig.
Jeg skal nok holde jer opdateret med hvordan det går med min bølle hest!


Lorian blev først i september 06 aflivet grundet røgntenforandringer i det ene bagben som gav ham betydelige smerter.

Jeg savner ham meget og tænker på ham!
Kommentér på:
Holstener Lorian
Annonce