{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Lukas 1995

2.935 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Susan N
| 57 år | Oprettet: 25. jan 2009


Frieser Lukas

Fødselsår:
1995
Højde:
1.67 cm
Temperament
Super godt temperament. Sød og kærlig at omgås og især at ride. Men også fræk nogle gange. Han er ikke særlig glad for at gå i trailer, så det nogle gange et problem når vi skal til stævner eller træning.
Gangarter
3 super gode gangarter. Meget speciel trav. Meget affjederne. Vi får mange komplimenter til opvisninger og stævner, de siger han går meget specielt og ikke som en normal Frieser. Lidt som en DV.hest.
Stævner
Startet LA-1 mange gange i 2008. Også på Disriksplan. Startet en: LA-2 og LA-3 i 2008. Godkendt i alle. Vundet 3 plads til Distriks stævne i aug. 2008 i Bårse. Vandt mange 1 pladser da han var unghest.på LC-niveau, men vi har i en del år ikke redet dressur, men så startede vi stille og roligt op i år 2007 efter en skade hvor han havde stået helt stille i flere mdr.
Stamtavle
Far: Pieter 312
Morfar: Feitse 293
Morfaren er en af de bedste Frieser hingste i Holland nogensinde.
Køn
En dejlig vallak.
Bemærkninger
Stor og smuk sort Frieser. Han er helt min egen hest. Jeg har haft ham fra føl af og nu bliver han snart 14 år!. Jeg har selv redet ham til og han er den første hest jeg har prøvet det med. Jeg har startet en del stævner da han var unghest. Og er nu startet igen, da jeg begyndte at få undervisning af min underviser som sagde jeg bare skulle se at komme ud og få startet stævner på ham. Vi er også medlem af Dansk Frieser forbund og af Sort Guld samt Frieser Øst. Han er meget tillidsfuld og kommer som en hund når man kalder på ham ude på marken. Super dygtig dressur hest, men fantastisk at ride i skoven med.Har også været på nogle jagter hvor vi kun tog ledsagerfeltet (uden spring, dog et par små spring for sjov)). Det har været på Gjorslev gods samt nede på Falster for nogle år siden. Han er rigtig sød ved andre heste og ponyer. Også over for vores nyeste minature pony Lille Ronja og vores Haflinger Alzaddy. Elsker at blive nusset om og han elsker børn. :o) Han har aldrig nogensinde bidt, selvom han får mange godbider hver dag. Desværre sov Lukas ind nov 2009, men vi nåede at være ude og starte LA-4 så det er langt mere end jeg havde turde håbe på da vi startede vores dressur træning.
Kommentér på:
Frieser Lukas
Annonce