{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Spike [Tidl. hest] 2003

4.070 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mulle.
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. apr 2007


Appaloosa Spike

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er 158,5 en rigtig dejlig højde til mig :)
Temperament
Hun er det sødeste og rareste det kan gå på 4 ben, hun er rigtig stille og rolig, og hun tager alle nye ting med et smiiilll..
Gangarter
Hun har gangarter over middel.
Stævner
Stutteri Møgelvang.
LD2 - 57,22 % ( det var en af mine veninder der har lånt hende til det stævne)

Nykøbing Mors ridecenter.
LD1 - 58 %

Nykøbing Mors ridecenter d. 14/8 2011:
LD1 - 70 % ( 1 plads )
LC1 . 63,3 % ( 4 plads )

Morsø rideclub den 15/10 2011 :
LD2. 61,12 % ( 2. plads )
LC1 klubmester - slået sammen med LB og LA klubmester. 62,92 % ( 3. plads )

Hundborg rideklub den 05/11 2011
LC1: 65 % ( 1. plads )

NMRC dressur mesterskab den 19-02 2012:
LC1: 79.58% ( 1. plads ) Vandt en flot pokal
Vores første LB1: 74.09% ( 4. plads )

Morsø rideklub den 09-06 2012:
LC1 klubmester - slået sammen med LB og LA klubmester: 62,64 % ( 3 plads )
Vores første LA1: 58 % ( dommeren var ekstrem hård, men er rigtig glad for det vi red til, når det var vores første LA1 )

Morsø rideklub den 10-06 2012: ( Vores første spring stævne )
LE - met. B3 spring ( 2. plads )
LD - met. B3 spring ( 3. plads )

Hodsager rideklub (4 dags religions stævne) den: 05-07 2012:
Lc3: 70,83 (2. plads ud af 16 starter)

Hodsager rideklub (4 dags religions stævne) den: 06-07 2012:
Lb1. 64,07 (3. plads ud af 13 starter)

Hodsager rideklub (4 dags religions stævne) den: 07-07 2012:
LD met B4: 1 stop

Hodsager rideklub (4 dags religions stævne) den: 08-07 2012:
ULE - met. B4: Fejlfri (1 roset)
LD - met. B4: 1 bom i omspring

Morsø rideklub den: 13-10 2012:
LC1 +25 slået sammen med Lb og La`erne: 65,25 % ( 1. plads )

NMRC dressur mesterskab den: 16-02 2013:
LC2: 74,05 %
LB1: 79,21 %
Procenterne blev slået sammen så det blev til en 3 plads (ud af 20 starter)
Stamtavle
Nej desværre :)
Køn
JAH meget, en rigtig køn feminin hoppe.
Bemærkninger
Jeg Købte Spike eller som hun bliver kaldt Knappeline, istedet for min unghest Beauty. Jeg har købt hende igennem Stalddane, og hun er blevet tilredet deroppe, så jeg har set hele forløbet hvordan det er foregået. Da jeg skulle have dyrelægen ud for at handelundersøge hende til købet, fik jeg lige 100% konstateret at hun er med et lille føllebølle, det er bare såh dejlig, og dyrelægen sagde at hun ville fole i maj så det glæder vi oz rigtig meget til at der kommer sådan en lille væsen :)
Hun er en utrolig flot hest efter min mening, jeg sys det er så dejlig at man ikke finder en anden hest der ligner hende på en prik.
Jeg er så utrolig glad for at jeg har købt hende, vi er ude at ride hver dag og nyder rigtig hinandens selvskab. Hun stoler 100% på mig og jeg stoler 100% på hende, så er bare så mega glad. Jeg kn gøre alt ved hende og hun nyder bare hvert sekundt. Hun er ALDRIG sur, har aldrig ser hende lægge ørene tilbage, så hun har en rigtig glad personlighed.
Jeg elsker hende overalt på jorden og glæder mig hver dag til jeg skal ud til hende og være i hendes selvskab. Hun er så rolig at ride på hun tøffer bare rundt og gør hvad hun bliver bedt om.
Jeg skal nok skrive noget mere tekst når jeg lærer hende bedre at kende og når føllebøllen er kommet til verden.

Opdatering den.30 Marts:
Knappeline er begyndt at blive rigtig tyk, og man skulle tro at hun kunne springe hvert minut. :) Hendes patter er blevet store og der er rigtig meget mælk i dem, så jeg tror og håber på at den lille føllebølle snart kommer til verden. Vi venter og venter hver dag. Vi glæder oz rigtig meget til han/hun kommer til verden. Nu venter vi bare på at der kommer vokspropper på hendes patter, så er det nemlig ved at været tid :)
Glæder mig som et lille barn, kan næsten ikke venter mere :)

Opdatering den 03/04 2009
Er den lykkeligeste ejer: Igår Fredag d. 3. April nedkom der et velskabt lille brunt hoppe føl.
Jeg blev ringet op a hende den står oppe ved, at nu var jeg blevet mor, og de begge 2 havde det rigtig godt, og det hele kørte efter bogen. Hannah og Jan var ude at fodre til aften ved kvart over 9 tiden, Hannah tog den anden stald end den min står i, og Jan tog den stald min står i. Han gik rundt og foderede som han plejede, kastede foderet over muren indtil heste, han gjorde det oz ved Knappeline, og hun skyndte jeg at give sig til at spise, men Jan han hørte noget det vrinskede han sys det lød mærkelig, nåååå han blev bare ved med at fodre, han hørte det igen, han stoppede op at tænkte det var det bare underligt. Han ville finde ud a hvad det var dr sagde den underlige lyd. Så han kiggede ind til alle hopperne der skal fole om der var kommet et føl,han tog de andre først og til sidst Knappeline, og der stod et velskabt lille hoppe føl næsten helt brun, udover at den har 4 prikker på røven. Åhhhh hun er så dejlig. Nååå tilbage til historien, Jan skyndte sig at kalde på Hannah, Hannah kom løbende ind til Jan i den anden stald så trasksko fløv ud til højre og venstre, ej det gjorde de ikke men det var tæt på. Såh skyndte Hannah at ringe til mig, og jeg fik et chok jeg tænkte hvem er nu det der ringer så sent, da jeg så det var Hannah vidste jeg godt var klokke var slået. Det var kommet et føl sagde Hannah li so stille i telefonen, og jeg råbte er det rigtig jeg skynder mig at komme, mig hurtig i noget tøj og afsted det gik hen til stalden.
Hold da op hvor er jeg stolt af Knappeline :) Elsker mine piger rigtig højt :)
Følle skal nok bliv oprettet herinde når jeg får taget nogle billeder a hende :)


Den 05-06-09...
Knappeline nyder at være i hendes datters selvskab. Udepå folden kan Knappeline stå og græsse imens Cassiopaia løber maton, det ser så sjov ud for Knappeline bevarer bare roen og lader barnet lege:) Vi er begyndt at tage Knappeline ud på gangen for at strile hende, mens Cassiopaia står inde i boksen, og de begge 2 tager det bare helt rolig. Knappeline nyder lidt tid uden baby og hvor hun er 100% i centrum.
Elsker virkelig min Knappaline, hun er mit et og alt c",)

Opdatering den 01/08 2010
Den første weekend i August var Knappeline og jeg til vores første stævne sammen, hun var så sød at have med i byen, og vidste sig fra den bedste side og var rigtig koncenteret. Så kan var rigtig dejlig at have hende med, at jeg ikk altid bare står og kigger på de andre rider, men at jeg var selv med denne gang. Så nu vil jeg ud og starte en masse stævner på hende så hun kan se noget nyt hele tiden :) Så glæder mig til at få hende med.

Opdatering den. 17/7
Knappeline har nu skiftet hjem og går nu ude hele døgnet her om sommeren og det nyder hun til fulde. Hun er faldet rigtig godt til i den store flok hun er kommet ind i, og alle de andre heste har taget godt imod hende. Dog har hun fået en del knubs men det kan jo ikk undgåes når hun kommer ind til 23 andre heste, så de skal jo lige finde ud af hinanden og lærer hinandes grænser og Knappeline skulle jo li finde ud af rangordnen. Men nu går det simpelthen så super godt og hun nyder at gå på græs (masser af græs) hele døgnet. Jeg havde frygtet lidt hvordan hun ville tage at blive flyttet da hun er en STOR kylling overfor nye ting, og har svær ved at vænde sig til ting der er blevet lavet om. Men heldigvis har hun bare taget alt i stiv arm og med opholdt ro, det er bare super dejlig. og skulle der en del overtalelse til før hun gik op i traileren, men til sidst overgav hun sig og gik pænt op.
Det går rigtig godt ang. ridning på hende, hun er en fornøjelse at ride på og opfører sig (næsten) altid pænt. Det er med mange dages mellemrum at hun er umulig under ridningen. Mine neicer er begyndt at komme med ud til hende engang imellem og får en ridetur på hende, og der opfører hun sig altid pænt når de sidder på ryggen af hende. Tror hun kan mærke at det er en uerfaring barn der sidder på hende.
Vi regner med at starte til stævnet udepå hendes nye hjem (opstaldnings sted), så det vil der komme opdaring om.

Opdating d. 15/08 2011:
Vi var til stævne igår den 14/08 og det gik bare så super godt, hun vidste jeg fra hendes bedste side, og gjorde ALT for at gøre mig tilfreds. Hun var virkelig en stjerne, hun var så sød og tog alt i stiv hov, der var ingenting hun var nage for overhovedet. Men i den sidste klasse var hun træt, men alligevel gjorde hun det rigtig godt. Hun var træt for vi havde været til ringridning dagen før om frdagen, det synes hun der var rigtig sjov, og der var en masse at kigge på, men også det tog hun i stiv hov. Men vi var ikk så gode til at ta ringen men det var heller ikk derfor vi tog afsted, vi tog afsted for oplevelsens skyld og for at hun skulle ud at se noget. Og det var en fed oplevelse og skide sjovt, det er bestemt ikk sidste gang vi tager til det :)
Knappeline er begyndt at gå med såler i special sko i håb om at hun ikk ømmer sig så meget når vi er på tur og går i grus, og det fungere bare så godt, men hun taber en sko i hver uge, og det er bare rigtig træls. Så der skal gøre et eller andet, andet. Så jeg vil prøve at købe nogle Boots til hendes også pille hendes sko a, også ride med de Boots når vi er på tur. For hun ømmer sig ikk overhovedet når vi rider på banen eller i ridehuset, så nu skal det prøves. For til vinter smider hun sko hele tiden, li som hun har gjort her i sommer, og hendes hove kan ikk blive ved med at holde til det.
Min musse er bare blevet så nem at have med at gøre og hun opfører sig bare så pænt, hun er "begynderhest" til mine neicer og hun er så søde ved dem, og går bare stille og rolig og vrikker ikk med et øre. Vi har også prøvet at springe lidt siden jeg faldt a i vinters, og også der var hun rigtig sød. Jeg er overbevist om at hun bare trives på hendes nye opstaldnings sted, og hun nyder bare det rigtig.
Her til vinter skal hun står på Easy strø, da hun er blevet meget meget tyk her i sommer, så det er i håb om jeg kan få den store mave væk :) Også prøver jeg at giver hende Cool Mix at spise, også må vi se om det hjælper på hednes høje energi om vinteren, og håber meget på det hjælper, så hun også om vinteren opfører sig pænt..

Opdatering d. 24-09 2011
Idag har vi fået en ny spring rekort, vi var oppe at springe 90 cm, og det skal siges at det er rigtig højt når det er mig der sad på ryggen på hende da jeg bestemt langt fra er springrytter. Hun var bare så sød og det var fedt da vi var kommet over springet et par gange ;) Dejlige dejlige musse <3

S- Smuk
P- Præsentabel
I- Ivrig
K- Kærlig
E- Elskende

S
SP
SPI
SPIK
SPIKE
SPIK
SPI
SP
I

------@@@@@---------@@@@@
----@@@@----@@--@@--@@@@
--@@--------------@------------@@@
-@@--------------------------------@@
-@@----------SKIPE----------------@
-@@--------- -------@@@@@--------@@@@@
--@@-------------@@@@----@@--@@--@@@@@
----@@---------@@-------------@-------------@@@
------@@------@@----jeg-----------------------@ @
--------@@----@@-------------------------------- @@
-----------@@-@@-------elsker------------------@@
--------------@@@-----------------dig----------@@
-----------------@@@--------------------------@ @
---------------------@@----------------4------@@
------------------------@@------ever-------@@
----------------------------@@----------@@
--------------------------------@@---@@


Jeg elsker dig af hele mit hjerte.... :)
Kommentér på:
Appaloosa Spike
Annonce