{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Tina HL [Tidl. hest] 2000

2.301 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JulieMørumRydstrøm
Kvinde | 26 år | Oprettet: 25. mar 2007


Hollandsk Varmblod Tina HL

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca 158cm.
Temperament
Dejligt :)
Gangarter
Rigtig gode
Stævner
Nogen små nogen med min mor, lidt ryttetræf:-)

Mig og Tina var til stævne d 19.10 2013 det gik langt over forventet.
Ld2 66,6 %
Lc2 mener det var 60,4%..
Stamtavle
ja

Far: Caritias

Mor: Lenieta H.L

Farfar: Vanitas
Farmor:Resula

Morfar:Blanc Rivage
Mormor: Enieta
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Tina er jordens sødeste hest med alt undtagen når det gælder at forlade huset, så hvis vi skal nogen steder med hende er det bare at tage bilen og køre der hen og så er hun sød. Det har altid været min mors hest og det skulle det blive ved med at være, men mig og tina har bare en eller anden kemi som gør at jeg kan stort set kan alt med hende, hun er noget af det bedste i min hver dag og jeg vil aldrig sælge hende, når jeg kommer hjem fra efterskole her til sommer, vil jeg så småt begynde at gå ture med hende:-)
Hun er det største nusse hoved og mad dyr!:-b


Jeg er begyndt at ride Tina,så meget som jeg kan og ellers rider Maria hende ( min brors kæreste)
Vi skal til stævne den 19-10 2013:-).

*15-01 2014*
Jeg er gået lidt i stå med Tina, da jeg er på efterskole og kun kommer hjem i weekenderne og der rider jeg mest Member:I. Men jeg prøver og nå hende så meget som jeg nu kan, da jeg synes det er sørgeligt hun ikke bliver brugt da hun er en fantastisk hest!

*02-02 2014*
Babyen fik en masse opmærksomhed i dag og hun nød det, savner godt nok og ride hende, håber vejret snart bliver godt igen så vi kan komme i gang!

*15-02 2014*
Endelig er jeg gået på vinterferie! så håber jeg kan nå hende en del nu:-).

*02-03 2014*
Jeg var ude og ride på Tina her i går, det var så SKØNT at komme op på hende igen!
Og hun gik bare som en drøm, jeg håber på at nå hende meget mere i weekender, end jeg gør nu.. Jeg er sikker på vi kan nå langt:-)).

*11-03 2014*
Er begyndt at sætte meget arbejde i Tina, da jeg er mest tryk ved hende her fortiden, man kan godt mærke hun ikke er den der får mest opmærksomhed her for tiden, men det er blevet om på nu<3.

*14-03 2014*
Red Tina i går, det gik virkelig godt, hun er bare min lille guldklump, selvom hun ikke bliver redet så meget kun når jeg er hjemme, så gør hun virkelig hvad hun kan.

*30-03 2014*
Det er begyndt at gå virkelig godt! Fik undervisning af Mikkel i sidste uge og det gik pisse godt, i dag skal vi springe lidt, så hun laver andet end at gå dressur og hun var så sød i går så hun fortjener en "fridag" :-)

*17-05 2014*
Vi har ikke fået så meget undervisning på et sidste da jeg helts vil være 100 procent sikker på hun er i okay form til det og nu bliver hun kun redet 2-3 gange om ugen, men det går super godt og jeg kan ikke andet end og elske den hest <33

*04-07 2014*
Jeg er nu kommet hjem fra efterskole, og er begyndt min ridning foralvor, og det går så godt fortiden!, jeg fik undervisning i dag, og for første gang i lang tid fik jeg hende ENDELIG i højre galop, vi fået hende tjekket i hoved og i røv fordi der har været problemer med det, men min underviser mener at hun nok bare "slap" bag til og det bare skal trænes væk, men jeg tror også selv at det godt kan være mig, da jeg ikke har så lange ben til at komme ned om hende.

*19-9 2014*
Så blev tina solgt, og afleveret.. Savner hende allerede:-(, hun er blevet solgt fordi hverken mig eller min mor bruger hende..

Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Tina HL
Annonce