{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgier Sif af Blan (Hvil i fred) 2006

5.998 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine K
Kvinde | 44 år | Oprettet: 13. nov 2008


Belgier Sif af Blan (Hvil i fred)

Fødselsår:
2006
Højde:
161ca. forventet ca. 165
Temperament
Sød, opmærksom,hensynsfuld et rigtigt nussehovede : )
Gangarter
skridt langsom
trav frisk og god
gallop frisk og voldsom : ) hun elsker en god gallop : )
Stævner
ingen
skal med til dyreskuer og div. hyggelige ting
Stamtavle
Far: Davo K. van´t Hazelaarshof 1 kl 1099109 88 88 9
Mor . Elain K. 1 kl A 101010109 99 99 9
Farfar : Jef van de molenberghoeve
Farmor:Lady van dudzele
Morfar: Orfus k van zwevezele (Guldmedalje)
Mormor:Elza van baack
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Så dejlig og smuk hoppe, et rigtigt nussehovede, meget opmærksom , hun følger en som en hund, og viger ikke fra min side når jeg går ude i folden hos hestebasserne. Jeg har først lige fået hende hjem den. 13 /2 -09 , så glæder mig til at lære hende bedre at kende tror vi får en masse dejlige stunder sammen.

Opdatering maj 2009:
Så er dejlige Sif tilredet det blev gjort i marts månede, og det var der slet ikke nogle problemer i , føler vi har en rigtig god kemi imellem os, selvom hun selvfølgelig lige skulle prøve mig af i starten , men det blev vi hurtige enige om ikke kunne svare sig, jeg er nemlig mere stædig end hende og har masser af tid når det drejer sig om hende : )
Hun har også været med en tur til stranden og pjaske lidt med vand , da det først var u ndersøgt, var det jo næsten helt sjovt alt det der våde noget : )
Og så har hun haft besøg af min venindes smukke sorte belgier som er vallak, det tog hun ikke så meget nutits af, der var jo GRÆS på folden : )
Og så har hun været ude at køre i trailer , på besøg hos en anden venindes fjordhest Bjarne, det tog hun også helt kanon. Så det går bare rigtigt godt med hende , hun udviser stor tillid til mig , og forstår nok at smelte mit hjerte med sine dejlige varme øjne .
Lørdag d. 6 juni 2009 skal hun være med i et optog inde i gågaden i Odense, det er vi meget spændt på, men skal nu nok gå godt, hun lader sig ikke sådan skræmme : )
og så skal hun med til dyrskuet i odense, hvor vi også skal være med til at åbne og lukke skuet, samt være med i nogle andre opvisninger, tror det bliver kanon hyggeligt, de andre belgier ejere er simpelthen nogle af de mest søde og meget hjælpsomme mennesker jeg har mødt : )


28-12-09
Går rigtigt godt med min lille pige, hun er bare sød og dejlig, tror hun har et hjerte af guld, selvom hun nogle gange glemmer hvor stærk hun er.
Havde hende med til optog i odense gågaden i sommers , og til dyreskuet bagefter, det tog hun bare i helt stiv arm, det var overhovedet ikke noget pjat der, hun gik nærmest og puttede sig lidt ind til mig, der var jo meget nyt for en 3 års , men hun var bare så kær.
Nu venter vi bare på dyrskuet i juni, og på at få stillet hende til kåring til sommer, det bliver spændende : )
Ellers går tiden bare med hygge, vi tager af og til traileren og så køre vi i langesøskoven, hun nyder at komme ud , nye steder og står pænt i traileren .
Lige nu ligner hun bare en omvandrende uldtot , man ikke kan lade være med at kramme : )

d. 24 april 2010
Så ser det alligevel ud til at det bliver sommer, hvor er det dog skønt, og min dejlige uldtot, er ved at smide vinterpelsen.
I år træder hun ind i de voksenes rækker, og skal kåres, det bliver spændende : )
udover det skal hun med i odenses gågaden sidst i maj, samt, fyns dyrskue, landskuet og hvad vi nu ellers finder på.
Vi er begyndt at ride bid og bomløs, hvilket passer prinsessen, rigtigt godt, hun er jo bare dejlig, og nem, men har dog også sine drillende sider, men det skal der også være plads til, hun er jo kun en stor teenager, der altid er klar til en krammer : )

29-06-2010

Så skete mit værste mareridt, min højt elskede Sif fik idag fred, den lille stakkel havde været halt i 1,5 månede. Først var det ikke så slemt, trode måske det var en hovbyld, eller hun havde trådt forkert, men det blev bare værre og værre, især de sidste 2 uger, var det slemt.
På trods af sine smerter, forsøgte hun alligevel at trave mig i møde på folden, kunne bare se smerten i hendes øjne, det var ikke til at bære, på trods for sine mange smerter, var hun blid og kælen, og gjorde alt hvad jeg bad hende om, hun stolede så meget på mig, var så hårdt, at trække hende om bag hestehospitalet for at give hende, sin sidste gulerrød. Hun havde bare et hjerte af guld, vil aldrig glemme hendes kærlige sind, de smukke opmærksomme øjne, og allle de dejlige oplevelser vi har haft sammen, hun var bare en ener, med et hjerte af guld.

Sif kæmpede til det sidste, men der var ikke noget at gøre, dyrlægen gjorde ALT hvad hun kunne, men Sif var født med en skæv hov der ikke kunne rettes, dette havde ødelagt hendes hofte, til sidst gik hun med det ene bagben, helt inde foran det andet, for at aflaste, det så så skrækkeligt ud. Jeg ved det var det rigtigt ,at give hende fred, et liv med smerter er ikke noget værdigt hesteliv .
En meget stor tak, til dyrlæge Louise fra Højgård hestehospital, hun har virkelig været så fantasisk dygtig , og omsorgsfuld, hele vejen igennem.
Kommentér på:
Belgier Sif af Blan (Hvil i fred)
Annonce