{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Flying Adonis 2003

3.727 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Channe k
Kvinde | 29 år | Oprettet: 5. jul 2006


Anden særlig race Flying Adonis

Fødselsår:
2003
Højde:
147cm.
Temperament
Dejlig stille og rolig, men også frisk og opmærksom.
Gangarter
Stævner
Træningsstævne på Nejst den 28/2-09
LC3 - gik fint
LC1 - gik bedre - fik en delt 3. plads.
Stamtavle
Far: Pedro NFHR-E 104
Mor: ved ikke
Køn
vallak.
Bemærkninger
New Forest. Han er mørkebrun m/lille stjerne og en bagsok.

16/7 2009 Nu har jeg haft Adonis i 5 måneder. Jeg er bare så glad for ham - han er er superdejlig pony. Det går rigtig godt med at ride ham, vi kender efterhånden hinanden godt. Han er så sød og rar. I aftes, da jeg var ude og ride, blev han skridtet af af vores nabopige på bare 6 år. Han gik ligeså pænt. Han er den dejligste pony :o)

15/5-09 - I dag har jeg haft Adonis i 3 måneder. Jeg er bare så glad for ham. Han er en superdejlig pony.

26/4-09 - Ja jeg er jo for længst kommet på ryggen af Adonis igen. Første gang efter, at jeg faldt af ham, stak han af med mig i gallop, men jeg fik ham stoppet. Siden har han været sød. Jeg blev godt nok noget bange i går, fordi han pludselig haltede på hans venstre bagben. Hans ben blev vasket godt, og han har stået med bandager i nat. Da jeg red ham i dag, var der ingenting, og hvor var jeg lettet. Han gik superfint. Han er jordens dejligtste pony:o)

24/3-09 - så røg jeg af Adonis for første gang i går. Han blev forskrækket og stak af med mig i gallop. Jeg tog den lige på hovedet af ham. Efter 6½ time på skadestuen kom jeg hjem med hjernerystelse og en stor hudafskrabning på knæet. Jeg er klar igen, så snart hovedpinen er væk - det tager nok nogle dage:o(

20/3-09 - Jeg har haft Adonis i over 1 måned. Han er en superdejlig pony. Vi er nu rigtig ved at lære hinanden at kende.

Min første uge med Adonis:
Jeg har lige fået ham i dag den 15/2 2009, så jeg kender ham ikke så godt endnu. Jeg har redet ham en gang, og der gik han rigtig godt.
16/2-09 Jeg var ud at ride ham i dag, og det gik rigtig godt. Han er bare rigtig sød både på staldgangen og når jeg rider ham. Lidt svær at tage ned i galoppen, men ellers super.
17/2-09 Jeg red undervisning på Adonis i dag for første gang. Han gik bare så godt, og var supersød. Det fungerede rigtig godt med galoppen - dejlig pony:o) Havde smed i dag, og han stod rigtig pænt.
18/2-09 Idag gik det også supergodt med at ride Adonis. Min lillesøster Malene prøvede ham, og han gik så fint. Han er bare en superdejlig pony.
19/2-09 Adonis holdt en fridag.
20/2-09 var ude at ride i dag. Han går bare så godt og har en supergod gallop.
21/2-09 jeg øvede lc1 i dag. Han gik fint. Han er bare så søøød.
Kommentér på:
Anden særlig race Flying Adonis
Annonce