{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Anders SOLGT tilbage:) [Tidl. hest] 1992

3.137 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TanjaRenee
Kvinde | 45 år | Oprettet: 29. feb 2008


Dansk Varmblod Anders SOLGT tilbage:)

Fødselsår:
1992
Højde:
165
Temperament
Dejlig hest, en gammel herre med dejligt humør...han kan skabe sig som en på tre på folden, men er sød i stalde. Er ikke vild med at blive læsset men det må vi lære igen.
Gangarter
Smuk og velbalancheret.
Stævner
En del i hans år.... La 6 dressur og gået sydjysk i spring som yngre, siges der...men er nu lidt usikker, da han ikke er særlig nem at ride... går fra biddet og er stærk.

21 august.Vetsbirk rideklub
80 cm klasse. 4 fejl.
90 cm klasse 4 fejl.
Begge bumme der røg var på buet spor og der kan vi ikke lige finde hinanden under turen så en fejl vi skal lære og så rette op på.
22 august Vestbirk rideklub
80 cm en bum på buet spor.
90 cm 0 fejl i hovedrunde, 4 fejl i omspr. 3 plads.

6 septemper Skanderborg
80 cm en 0 runde med sløjfe.
90cm fik fire fejl pga rytterfejl i afstand, nr 2 i klassen blev det.

20. Sebtemper
90 cm. 0 i hoved og omspring. nr.2
Stamtavle
Han er efter Aron og Allegro
Køn
Ja det må man sige den smukke vallak med det kønne hovede.
Bemærkninger
Jeg skal til at lære ham at kende, men der skal nok komme en masse herfra når jeg ved mere...

Den 21 februar.
Nu har anders boet her i en uge....sikke tiden flyver. De har begge fået nye dækkener med mere...han er glad og tilfreds tror jeg. Vi har haft nogle gode rideture, vi skal dog lige lære hinanden at kende. Jeg er sikker på at han også tænker det samme, selvom vi griner lidt af ham den gamle dreng. Han har sært ved at å i trailer og ike være bange, men vi øver os lidt hver dag, lidt op og så ned, men han er bange den lille... nu må vi bage tage den tid det tager.

Juli 2009.

Uha da det kører, Ander kan gå i trailer, og vi kører til undervisning en gang om ugen. Jeg ved lidt mere om ham nu og har skrevet med gammel ejer osv. Anders er følsom og let forstyrret og bange til tider. Han ser måske spøgelser....men han er dejlig selvo han springer lidt til sidenog ikke er sej til at være alene. Jeg tager det stille med ha, men får selv rutinene igen og er super at have to heste at ride igen det giver en selv en fornemmelse for hvor forskellige man kan være. Anders er leder på folden og det styrer han med nogen gange snerpethed over de andre to, og Con får lidt mærker når han er for fræ... Ander er min mands tillidsven, de hyggesnakker og når han er væk, kan de findes sammen i stalden.... Fanastisk hest med mange misforståelser bag sig, tænker jeg....

21 August 2009
Første stævne gik super fin, men han var rigtig et bøvlehoved inden turen gik afsted fra hjemmet. Han er blevet nem at læsse og han nyder at komme ud, vil dog gerne hjem igen...skøn hest og han vokser i selvtillid hver dag. Han er en dejlig hest med fremgang.

Stephanie Schou og hendes familie skal have Anders hjem igen i påsken 2010;)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Anders SOLGT tilbage:)
Annonce