{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Nikita 2005

3.512 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tina s
Kvinde | 28 år | Oprettet: 1. jan 2009


Pinto Nikita

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun er ca. 147, ikke målt.
Temperament
Rolig, men frisk.
Gangarter
Hun har tre fine gangarter som ligger overmiddel.
Stævner
-uld spring
-ld spring
-Jagt

Da jeg ikke er den store stævne rytter.
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Nikita har været min bedste ven i snart 5 år, og har et helt fantastisk sind. Hun er vand til lidt af hvert, og er en stabil skovturs hest. Hun er rør sig ikke ud af flækken når der drøner en bil forbi, og er en ren fornøjelse at have med på tur.

Jeg har selv redet Nikita til, og derfor har hun selvfølgelig også sine fejl og mangler, såsom dressur som vi ikke har pillet det store ved, desværre. Men til gengæld har hun prøvet lidt af hvert ellers. Vi spillede et år heste fodbold, eller en hjemmelavet udgave af det, hvor vi havde en STOR rød pilatis bold som vi spillede med, og det var ikke noget der skræmte hende. En veninde og Jeg har tit redet en tur ned til min farmor, hvor de så bare er blevet parkeret i haven.

Jeg har så mange gode minder på niki,og vi har haft vores op og nedture, som har kostet blod sved og tårer, men det har været det hele værd. Vi rider nu bidløst, og det betyder ikke at man ikke bare kan smække et bid i munden på hende og hun fungere fint med det, men det syntes jeg personligt er en skam. Hun lystrer dobbelt så god på bidløst, og nem at guide med benene.

Jeg havde ikke redet hende i omkring 7 måneder da hun har gået på sommergræs, og jeg ikke har haft tid eller lysten, men da jeg lige fik lyst til at ride, puttede jeg min rebgrime og saddel på hende, og så red vi ellers på tur i trafikken og skoven.

Nikita er en dame hest og det kan sommetider mærkes, men hvis man behandler hende ordenligt er hun from som et lam!

Jeg elsker hende virkelig, og hun hjulpet mig igennem hårde tider :*

Kommentér på:
Pinto Nikita
Annonce