{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Charmaine *R.I.P.* [Himmelhest] 1995

2.619 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Sofiendals*
Kvinde | 34 år | Oprettet: 7. apr 2008


Traver Charmaine *R.I.P.*

Fødselsår:
1995
Højde:
Ca 155 i stg Men skal nok måle hende når hun engang får sine nye sko på XD
Temperament
Stille og rolig til tider, dog en smule varm når der bliver sprunget og galloperet. Dog tror jeg hun har glemt hjernen ved fødslen. Hun er godt nok en fatsvag hest, men derfor elsker jeg hende alligevel XD
Gangarter
Skridt: Stor gangfast skridt mangler dog ballance

Trav: Rolig mangler dog ballace og træning men vi er godt igang XD

Gallop: Galloppen mangler noget træning men vi er bedst i arbejdsgallop XD
Stævner
Vi har kun deltaget i 1 stævne på 60 cm. Vi fik ingen placering men vi gennemførte XD
Stamtavle
Far: Ursus Pride
Farfar: Mr. Wizard (us)
Farmor: Kitte Søgård

Mor: Maja Kilden
Morfar: Super Lance (us)
Mormor: Reze Hanover

Man kan spore hendes stamtavle 13 generationer tilbage til 1849, til Hambletonian som var stamfader for Racen.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Charmaine Købte jeg i Ringe hos Camilla.
Der hvor hun stod gik hun i mudder til halsen, hun var ikke til at holde men alligevel var der noget der sagde mig at hun var heste for mig. Jeg havde min søster og min mor med og de var begge vilde med hende. min mor knækkede øre på hende og sagde at hende kunne jeg roligt tage.
Det gjorde jeg så og jeg hentede hende sidst i november 07.

Hun har godt nok stået mange forskellige steder i løbet af 1½ år og det er jeg rigtig ked af. Men nu er vi på rette spor og har overhovedet ingen planer om at hun skal flyttes igen.

Charmaine er en utrolig dum hest som jeg elsker meget højt. vi har begge været meget i gennem og man må da give hende det at hun bestemt ikke har taget skade af at blive flyttet rundt.
Hun er dog en hest der bliver jagtet af de store heste og selv jagter de små. Hun har ingen plads i hierkiet da hun har det godt med at være med i kongens efterfølger-legen.

Hun er utrolig dejlig at ride på tur når vi rider alene. Hun er ikke så god når vi rider flere for så er ALT farligt selv vejen som vi også red på dagen inden.. hun er en dybt mærkelig hest med en lav personlighed. hun former sige meget efter hvilke heste hun går sammen med.

Jeg er ved at midste lysten for at ride så jeg har valgt at vi skal køre i stedet. så til sommer starter vi rigtig op igen med Sulky. vi har massere af små vejen og flere kilometer skov lige ved hånden så hvorfor ikke udnytte det XD

Charmaine skal ifoles i år!!! Kender du en hingst i nærheden af faxe må du gerne sige til. Race og højde er underordnet dog må hingsten ikke være Brun XD

Elsker dig Charmaine <3



**** Idag den 21/7-09 fik Charmaine fred. Hendes ben ville ikke hele og der var ikke mere at gøre. Charmaine du er elsket af alle på din vej og vi vil alle savne dig for den virdunderlige hest du har været for os. Håber du har får det godt på de evige græsmarker. Som vinden i håret og suset i øret vil du altid blive husket.

To my best friend,
my loving horse,
my beautyfull prinsess,
You`ll Always be i my heart <3
Kommentér på:
Traver Charmaine *R.I.P.*
Annonce